Bright Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 http://ejuicedirect.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 saol (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 ejuicedirect iyide iste kargo ucreti giriyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Kargo ücreti ve gümrükle baya bir kalın da Amerika'dan buraya en ufak kutu için rate o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Undisclosed said: Regalya, gül nane aromalarının markası ne? % kaç kullanıyorsun? deneyeyim. değişik bişey arıyorum bende içecek. Hammaddeler.com da FFC gül , FFC nane önceki postlarda verdim link diğer modellerini alma ama kimisi yağ kimis su bazlı hepsi uygun değil düzgün suda çözülen alkol(pg) bazlı olmalı ki Diacetyl, Acetyl Propionyl, ve Acetoin salımı yok/sigaradan düşük olsun. 4% gül 2% nane kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Daesu said: saol (tu) 5$ indirim için ref code'umu da girebilirsin :D 2566970757 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 aromasız likit kullandınız mı hiç? neye benziyor tadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Hic bir seye benzemiyor abi bekleyecegin gibi. Sirf duman ve noktin hit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 kilim ben o gulnane ffc den bir de yag bazli mastik aromasi siparis ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Regalya said: Yok onlardan vg pg alınmaz aroma olur :D PG 1litre 12.5 tl VG 1litre 8.5 tl @relgaya, balmumcuda PG kalmamıs, alternatif alabilecegimiz bi yer / ürün var mı? rica etsem link verebilir misin? yeni olduğum için bilmeden kendim seçmek istemiyorum sıkıntı olmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 GERGE said: Hic bir seye benzemiyor abi bekleyecegin gibi. Sirf duman ve noktin hit. içilebilir bir şeyse ben düşünüyorum şahsen. hem zararı biraz daha azaltmış olalım. benim anladığım sağlıkla endişelerin önemli kısmı aroma kaynaklı. bakarsın cazibesini azaltınca nikotinden de kurtulurum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 İçilebilir içeceksen. Arada içtiğim oluyor aroma istemediğimde. Ama tatsız epey. Aromalılara göre daha yumuşak oluyor, hava gibi geçiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Tıpkimsan.com'dan Kimetsan VG-PG al Balmumcu'da yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ^ bu yada bi iki gün bekleyin onların stokları çabuk tazeleniyor yarın bi telefon edin zaten eta verirler size hatta gelmiş bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 okay beklim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Selam, Benim kuzen kendi hazırlıyor likitini; gliserin, nikotin ve aroma karıştırıp. Oranlarını keyfine göre ayarlıyor falan. Bildiğim kadarıyla o toplu satış yapıyor. Kimyager olunca iş kolay tabi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 var mı sitesi filan gelsin patiye bize likit satsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Selam, Şu linktekiler benim kuzeninmiş: http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/category&path=64_147 Elemena o hazırlayıp gönderiyormuş. İçerikle ilgili birşeyler anlatıyordu bana ama uzak bir mevzu olunca pek dinlemedim :P Kendisi de kullanıyor sonuçta. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Onlardan sadece Cookie Star denedim, vasatti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 oo uretici uzaktan pati cikti..hatta su anda cookie iciyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Yeni ijust2'im geldi bunuda kaptırmazsam eşe dosta bununla devam. Bu arada elimde 3 haftadır bekleyen bi cookiestar var fena olmus tadı bekleye bekleye doyamadım icmeye valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Şu facebooktaki likit satan grubun adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 likitimde tavsiye etmiyoruz biz onu, onun yerine http://www.puflikit.com/ var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 puflikit bizden mi? birde nedir orada favori olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 puflikit bizden, favori degisir abi, tester paketi al dene. abyss, mountain glory, brassberry ice, tiger's blood, elmango hepsinin begenenı var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar