Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Likit Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Undisclosed said:

Regalya, gül nane aromalarının markası ne? % kaç kullanıyorsun? deneyeyim. değişik bişey arıyorum bende içecek.

Hammaddeler.com da FFC gül , FFC nane önceki postlarda verdim link diğer modellerini alma ama kimisi yağ kimis su bazlı hepsi uygun değil düzgün suda çözülen alkol(pg) bazlı olmalı ki Diacetyl, Acetyl Propionyl, ve Acetoin salımı yok/sigaradan düşük olsun.
4% gül 2% nane kullanıyorum
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Yok onlardan vg pg alınmaz aroma olur :D
PG 1litre 12.5 tl
VG 1litre 8.5 tl

@relgaya, balmumcuda PG kalmamıs, alternatif alabilecegimiz bi yer / ürün var mı? rica etsem link verebilir misin? yeni olduğum için bilmeden kendim seçmek istemiyorum sıkıntı olmasın sonra.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Hic bir seye benzemiyor abi bekleyecegin gibi. Sirf duman ve noktin hit.

içilebilir bir şeyse ben düşünüyorum şahsen. hem zararı biraz daha azaltmış olalım. benim anladığım sağlıkla endişelerin önemli kısmı aroma kaynaklı. bakarsın cazibesini azaltınca nikotinden de kurtulurum arada.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İçilebilir içeceksen. Arada içtiğim oluyor aroma istemediğimde. Ama tatsız epey. Aromalılara göre daha yumuşak oluyor, hava gibi geçiyor resmen.
Mesaj tarihi:
Selam,

Benim kuzen kendi hazırlıyor likitini; gliserin, nikotin ve aroma karıştırıp. Oranlarını keyfine göre ayarlıyor falan. Bildiğim kadarıyla o toplu satış yapıyor. Kimyager olunca iş kolay tabi :)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Şu linktekiler benim kuzeninmiş:
http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/category&path=64_147

Elemena o hazırlayıp gönderiyormuş. İçerikle ilgili birşeyler anlatıyordu bana ama uzak bir mevzu olunca pek dinlemedim :P Kendisi de kullanıyor sonuçta.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Yeni ijust2'im geldi bunuda kaptırmazsam eşe dosta bununla devam.

Bu arada elimde 3 haftadır bekleyen bi cookiestar var fena olmus tadı bekleye bekleye doyamadım icmeye valla...
  • Yeni Oluştur...