Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 buranın rengi ferrarisini alıp giden adam değildi mesela, herifi uçurdular şimdi arıyor muyuz? hayır. çeto olabilir, noyan olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 sostizm said: Noyansız ninjasız daha mı iyi oldu şimdi forum? ninjasız bilemem de noyansız çok daha iyi oldu evet, ninja muhteşem bir rp yaptı internet persona 101 dersi olsa hoca olur direk, adam iyi hazırlanıp geldi, noyan ise kendisi zaten toplum artığı hani biz elimizdeki imkanlarla da kendisine yardımcı olamadık/olamıyoruz kendi sentetik hayal dünyasını yaşıyor çetintaş'la siyasi anlamda görüş ayrılıklarımız olsa da siyasete çok girmeden mesajlaşıyoruz, umarım yakın zamanda gerçek hayatta da tekrar karşılaşacağız. bir süre önce ben kendisine verebileceğim püf noktalarını verdim ama günün sonunda buradaki topluluğun genel yapısı ile kendisininkiler uyuşmuyordu, zaten anladığım kadarıyla banlanmasa da kendisi bırakmayı istiyordu ama şu bir dönem çoğumuzun düştüğü "internette tartışma kazanma" yanılgısına düştü. hem kendisi hem de buradaki kullanıcılar için bence iyi oldu. konunun daha tartışılacak bir yeri olmadığını düşünüyorum, zaten genelde mesaj atanlar kendisini ne kadar sevmediğinden bahsetti ki daha öncede verdikleri beyanatlardı bunlar. bırakın gitsin bebekler oldu bitti gitti geride kaldı önümüzdeki maçlara bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 BabacumMostors said: sostizm said: Noyansız ninjasız daha mı iyi oldu şimdi forum? ninjasız bilemem de noyansız çok daha iyi oldu evet, ninja muhteşem bir rp yaptı internet persona 101 dersi olsa hoca olur direk, adam iyi hazırlanıp geldi, noyan ise kendisi zaten toplum artığı hani biz elimizdeki imkanlarla da kendisine yardımcı olamadık/olamıyoruz kendi sentetik hayal dünyasını yaşıyor ilk geldiginde daha troll dedim ninja icin hatta fasik yonetim beni banledi adama troll dedim diye. magdurum11!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Sen niye köylüsün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 bu matah bisi deilki. misala bundan sonra ki butun maclar icin 5-0 YENECEK X takimi derim. hic tutmasa bisi olmaz 1 kere tutsa OHA BILDIM diye gezinirim piyasada. her garip adama troll dersin, 1 tanesi tutar sigh Aluriel said: BabacumMostors said: sostizm said: Noyansız ninjasız daha mı iyi oldu şimdi forum? ninjasız bilemem de noyansız çok daha iyi oldu evet, ninja muhteşem bir rp yaptı internet persona 101 dersi olsa hoca olur direk, adam iyi hazırlanıp geldi, noyan ise kendisi zaten toplum artığı hani biz elimizdeki imkanlarla da kendisine yardımcı olamadık/olamıyoruz kendi sentetik hayal dünyasını yaşıyor ilk geldiginde daha troll dedim ninja icin hatta fasik yonetim beni banledi adama troll dedim diye. magdurum11!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Masakari said: Sen niye köylüsün ? ufak capli bi sosyal deney yapmaya calisiyordum elimde patladi diyelim adsadfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Gladmir said: Yanlis Cogu kisinin forumdan kacmasinin sebebi, uyelerin suursuz mobbing/trolling yapmasi. doğru, ve ota boka adamla çakal sürüsü gibi uğraştıkları için o ada asabileşiyor, ha onun hiç mi suçu yok vardır illaki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Suark said: bu matah bisi deilki. misala bundan sonra ki butun maclar icin 5-0 YENECEK X takimi derim. hic tutmasa bisi olmaz 1 kere tutsa OHA BILDIM diye gezinirim piyasada. her garip adama troll dersin, 1 tanesi tutar sigh Aluriel said: ilk geldiginde daha troll dedim ninja icin hatta fasik yonetim beni banledi adama troll dedim diye. magdurum11!!1! bitch please git bak bakalim oyle rastgele troll mu demisim yoksa ne yapmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Feamer said: ha onun hiç mi suçu yok vardır illaki.... cetin pasanin hic yanlisi olamaz mumkun degil boyle bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 nie banlanio bole adamlar ki yani dursun aga renk gelio foruma iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Kufur etmistir illaki bannable bir durum olmustur. Perma-ban geldi ise ama ne kufur edenler, ne mobbing yapanlar, ne saygisiz adamlar perma-ban almadi, Kuddusi mi aldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Fin said: 3-4 kere ban yiyen adamin banini acan sacma sapan yonetim mi yoksa geri gelme yuzsuzlugu mu daha sacma ona karar veremedim. hic boyle dusunmemistim. kovulduysam neden geri geleyim, 4-5 kere kovduysam neden geri kabul edeyim.. hmmm cok dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 capsi olaydıda hasret gidereydik çeto abi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 ceto foruma yazdiginda alarm caliyo. birkac vatansiz solcu bunu cembere aliyo hemen. liderleri de simdi yazmiyim pozitif ayrimciligin kralini goruyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 esasinda tabi ,ozel hayran kitlesi olustu desek sanirim yalan olmaz o yonden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Çok seviyorsanız gidin çetonun forumunda takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Ya sev ya mirket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Fin said: 3-4 kere ban yiyen adamin banini acan sacma sapan yonetim mi yoksa geri gelme yuzsuzlugu mu daha sacma ona karar veremedim. Kırmızı kart gören futbolcu futbolu bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 hayır, burada bullying ve gang kasanlar sanırsın normalde de böyle takılan, öğrencilik hayatınıda garibanı ezmekle geçirmiş sanırsın. halbuki sanıyorum ki tam tersi olmuştur ama insan tabiatı gereği fırsatını bulunca baş veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Gladmir said: Kufur etmistir illaki bannable bir durum olmustur. Perma-ban geldi ise ama ne kufur edenler, ne mobbing yapanlar, ne saygisiz adamlar perma-ban almadi, Kuddusi mi aldi? Suraya gidiyorum diye konu acip sonra cete liderine baglayip "yoklugumda suna suna birakmayin ortaligi" dedigi icin ucurdum cetoyu. Cetinun arkasindan giydirenleri de ardindan gonderebilirim her an zira kimsenin kimse icin topik acip arkasindan giydirmeye hakki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Akifares'e de aynı şey yapılıyor adam bir post atıyor malum lüzumsuz kezbanlar dalga geçiyor, adam küfür etse ki yeri adam suçlu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 abi bence seviyorsanız konuşun cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Adam gideceğini önceden sezmişse demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 BabacumMostors said: abi bence seviyorsanız konuşun cidden Sizi çaya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar