darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Hala ya. Hala devam ediyor. Wtaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 hahaha dedik geçmiyor dahada artıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 darkwingduck said: Hala ya. Hala devam ediyor. Wtaf sen piskoloğa git artık xanax vaktin gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Ya cidden ilk defa basima geliyor. Hic anlamadim nasil oldu. O kadar boyle modlarim yoktu ki ahshd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 caravan :'( var mı burda bilen giden. aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 nereye geliyormuş? son albümleri tee 2002de mi 2003'te miydi, aktif olduklarını bilmiyordum hala ama canlı kanlı bi in the land of grey and pink dinlemek güzel olur tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 kadınlar nasıl deli gibi alışveriş yapıyormuş anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 xhtml, css, javascript, html5, css3, php. doğru yol mu ey pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 O da nesi... yoksa aylar sonra sonunda yeni biri mi dikkatimi cekti?1! tatli bebek isa askina. Functioning normally once again. Icim curudu sandim bir an gunnuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 hayırlısı kardeşim cenab ı hak sana da mutluluk nasip etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 hemen onun yanına git ve saçını düzelt ki ondan hoşlandığını anlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 nienna said: xhtml, css, javascript, html5, css3, php. doğru yol mu ey pati. dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 tk1881 thy'nin istanbul-selanik seferi. ilk fark ettiğimde acayip sevmiştim. umarım random bi sayıya değişmeden uçabilirim o uçuşla. bi de ölmeden (ve schengen anlaşması patatese bağlamadan) luxembourg'da anlaşmaya adını veren schengen köyüne gitmek istiyorum. eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ha bi de içimin sıkıntısı geçmiyor ya. hani bazen burda, alakalı konu oldukça gündem'de falan bahsediyorum; işimi hakkaten çok seviyorum. "uçak falan" diye takıyoruz, zaten sonsuz zaman baskısı olduğu için işten başka bir şey düşünmeye pek fırsat kalmıyor mesai saatleri içinde. eve gelince de ya oyun film internet derken gg oluyorsun, ya da enerjin kaldıysa dışarı çıkıp takılmaç falan derken yine gg oluyorsun durumu vardı. son 1-2 haftadır işte bile mutlu olmuyorum ya. kötü gittiğinden, müdür geldi fırçaladı tribinden falan değil. ülkenin vaziyeti işe de yansıyor otomatikman, onun etkisi. şu elektroniklerin kabine alınmama muhabbeti, ondan önce trump'ın müslim ban'ından beri, hatta ondan da önce rus büyükelçisi, ondan da önce rus uçağı, havalimanı saldırısı, 15 temmuz, ebemize kar yağdı ya. eskiden gece vardiyasına (saat 04-14 arası) (izin günümden sonra bile) güle oynaya giderdim, sabahın o saatinde kahve gömerken "hea yine geldik işte abi" muhabbeti çevirirdik, iş birikirdi, ordan bi amir şef bişey çıkıp "hadi abi hallediyoruz hep beraber" diye buff açardı falan. konformizm ftw diye takılırken comfort zone'uma sıçılıyor. müstehak tabi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 nienna said: xhtml, css, javascript, html5, css3, php. doğru yol mu ey pati. Degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 şirket prosedür gereği boşta duran onlarca taş gibi laptopu, hdd'yi rami klavye mouseu falan taşınırken yanımızda götürmeyecekmişiz direkt yok edecekmişiz inanamıyorum ya satmamıza izin vermiyor global böyle bir ziyanlık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 eve götür abi, yok ettim ben onları dersin ;) operasyon maliyetinden kıstın diye birde sırtını sıvazlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 doğrudan mahkemeye verirler hem bilgi hem malzeme hırsızlığından ağzıma sçarlar net :D çok fena prosedürler yürüyor, çalıştığımız geri dönüşüm firması tek tek sayılı biçimde yok ediyor ürünleri videoya çekip fatura ile yolluyor cdyi. oturup minnacık şey için yok edilen tonla ürünün videosunu izliyorum sdsfds ürünün üzerinde hem paket halinde, hem koli içinde hem de streçlenmiş vaziyette, streçin üstüne kuş sıçmış diye koca palet mal yok ediliyor olamaz böyle ziyanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Bi dakka bi dakka siz şimdi birilerine desktop, laptoplarınızı yok etsin diye bir de üstüne para mı veriyorsunuz? Ben yarı fiyatına yaparım o işi ciddiyim. Para yabancıya gitmez hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 öyle firmanın aq40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 death dinlerken 2-3 defa kaza tehlikesi yaşadık yolda :/ üstüne arkadaşım yine tek dinlerken bir defa önüne kırmışlar bir defada önündeki dolmuşa vurmuş. grupta baya bir sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 sanırım burada ya mutsuzluktan ya da açlıktan öleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 geber : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 mutsuzluktan ölünmüyor abi keşke ölünseydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 o adamın eline ayda kaç dolar geçiyor biliyor musun sen. kendi seçmiş o hayatı, tek derdi parayı harcayacak bir çevresi veya internet bağlantısı olmaması sfdssdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar