Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 logan'a gidicektim hasta oldum onun yerine, evde baş ve boğaz ağrısıyla mal mal oturuyorum thanks obama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Tx Trump niye değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ad3m said: geçmiş olsun YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM SAĞOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ayrı ülkelerde olmaktan daha zoru varsa eğer, o da hamileyken ayrı ülkelerde olmak galiba. Evet, suark hamile günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 OO gz suark yengeeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 umarım sağlıklı bir çocuk olur ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 allah sizli suark'lı büyüttürsün patice hn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 şu youtube prankleri ne feyk olmaya başladı. underground adamlara yöneliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Şu aralar ne yaptığımı bilmiyorum. https://www.youtube.com/watch?v=0W3MpOU3OUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 u...u kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Cokomantis said: allah sizli suark'lı büyüttürsün patice hn :) Teşekkürler, darısı başına inşallah çokomantis amcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 ad3m said: umarım sağlıklı bir çocuk olur ^.^ Teşekkür ederiz ad3m amcası, darısı en kısa zamanda başına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Ba ba ba, kendileri yanmislar baskalarini da yakiyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 8 yıldır evli olup hala torun yapamamış olanlar düşünsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 di said: Ba ba ba, kendileri yanmislar baskalarini da yakiyolar... ayy saol di'cim darısı en en en kısa zamanda ilk sizin başınıza diyelim sdfsds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Esh said: 8 yıldır evli olup hala torun yapamamış olanlar düşünsün... Onların da kedileri var boşver :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Esh said: 8 yıldır evli olup hala torun yapamamış olanlar düşünsün... Ya cocuk pismanlik orasi kesin de, baba tarafindan gelen genimin baskin olmasi, bendeki sakatliklar, kardesimin senelerdir cektikleri ve baba tarafimin soyunun super gereksiz olmasi sebebiyle cocuk yapmama karari aldim, hanim da ayni sekilde kendi gerekceleriyle onayladi. Soyum kisa zamanda tukenicek ins. dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 evlat edinin işte oh mis, hem bi çocuğun hayatını kurtarmış olursunuz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 aynen abi no greater deed yani çocuk isteği varsa tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 di said: Esh said: 8 yıldır evli olup hala torun yapamamış olanlar düşünsün... Ya cocuk pismanlik orasi kesin de, baba tarafindan gelen genimin baskin olmasi, bendeki sakatliklar, kardesimin senelerdir cektikleri ve baba tarafimin soyunun super gereksiz olmasi sebebiyle cocuk yapmama karari aldim, hanim da ayni sekilde kendi gerekceleriyle onayladi. Soyum kisa zamanda tukenicek ins. dinimiz amin. abi ben de cocuğa karşıyım çaktırma. hem yaparsam diabet olma ihtimali de yüksek şimdi. gerek yok. hedefim 40 a gelince 22 lik bi kız evlat edinmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Abi dedim hanima. 18'ine bi kac gun kalmis birini alalim, 18 olunca dogaya salalim, cocugumuz olmadi, bakmadik demeyiz diye de, cok ikna edemedim sanki. 🤔 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Bu arada sozum meclisten disari ama ben ve benim gibi sebeplerden uremeyenler vs diger etmenler zerre umrunda olmadan ureyenleri gorunce direkt su geliyo aklima; https://www.thestoryoftexas.com/upload/images/events/movies/idiocracy-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 beni de yazın listeye. bu tırt genlerle üreyip başka bir insanın hayatını çileye çevirmek en büyük zulümlerden biri olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 sözün hangi meclisten dışarı bilmiyorum ama tbmm kapsamında içeri asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar