Satari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Exten next olmaz abi boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 kilo alsam iyi olacak ama mevcut üst-baş olmayacak büyük sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 GECSENE ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 müdür merak etmeyin ben size tampon olurum dedi artik hijyenik ped gozuyle bakicam yavsaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 darkwingduck said: GECSENE ARTIK geçmiyor boşuna uğraşma, böyle yemek yerken duştayken aklına geliyor kilit yiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 alala bana niye öyle olmuyor hiç. özendim şimdi size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Ya birak olmasin zaten. Neymis bu boyle ya. Hala uzuldugumu farkedip sinirleniyorum hala sinirlendigimi gorunce de yine uzuluyorum mala bagladim iyice. Cok iyiydi ya onceden hic bole bi derdim olamisti. Lanet gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 üzülüyorum filan diyip ağlıyor, bir yandan da ileride de yürümeyecekti, daha kötü olup ayrılacaktık zaetn diyor. hafiften canımı acıtıyor bu ama kızın bana kitlediği hesapları unutamıyorum. sonra hiç canım acımıyor. aynı bölümden başka bir kızla çıkmıştım, o da paso hesap kitlerdi.burslu/burssuz farketmiyor türk kızı hesap kitliyor onu anladım dfsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 olm çok afedersin nerede hırt var seçmece bulmuşsun sonra türk kızı rerörerö. ulan anlamadım ki, benim kız arkadaşım da nijerya göçmeni değil yahu. hayır bi de hesap kakaklamasından sıkıldın madem, söylesene be adam yeter istemiyorum ben böyle diye. ayrılırsa anlarsın zaten hangi kabileden olduğunu hayatına devam edersin. el ülkelere gittin yine türk buldun lan bu arada müptelası olabilir misin kanka acaba sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Geberiyorum ya fema hasta oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 hesap kitlemeyen türk kızı var mı ki? daha görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 en zenginleri bile kitliyor valla çatır çatır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 zenginlikle değil de karakter ile ilgili biraz. Hadi biraz bize denk geldiğin kızlardan bahset ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Senko ortamını değiştir o halde öyle azınlık falanda değil söylediğim tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Şimdi birincisi senko nun kız arkadaşı yok, olmuyor bence, işkembeden sallıyor. İkincisi, delikanlı olun ödetmeyin hesapları hanımlara tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Bunun delikanlılıkla ne alakası var lan ilişki dediğin paylaşmak üzerine kurulu zaten.Bunu söyleyen adam evlenince kadın çalışmasın evde otursuncularla aynı benim gözümde. Yapmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Holy said: zenginlikle değil de karakter ile ilgili biraz. Hadi biraz bize denk geldiğin kızlardan bahset ^_^ ayy utanırım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ad3m said: Geberiyorum ya fema hasta oldum :( 2 gün ölüm döşeğinde yattım şimdi normal hastayım ben de. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Sağolasın sana da geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 aksam 4 oldu mu acikiyorum la nedir ki bu yeni basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ad3m said: Bunun delikanlılıkla ne alakası var lan ilişki dediğin paylaşmak üzerine kurulu zaten.Bunu söyleyen adam evlenince kadın çalışmasın evde otursuncularla aynı benim gözümde. Yapmayın! Ah yeni nesil ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 pascalnouman said: aksam 4 oldu mu acikiyorum la nedir ki bu yeni basladi şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 dreagloth said: ad3m said: Bunun delikanlılıkla ne alakası var lan ilişki dediğin paylaşmak üzerine kurulu zaten.Bunu söyleyen adam evlenince kadın çalışmasın evde otursuncularla aynı benim gözümde. Yapmayın! Ah yeni nesil ah Ah eski nesil ah dert yanacağına yanlışları söyleseydin be ABİM BENİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ne yanlışı lan, tercih meselesi, şaka yapıyorum zaten, tabii ki ortak olabilir de, ben tercih etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar