Auril Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 sonra da tetiğe basıyorlar, vuruluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Başım 300 yıldır ağrıyor günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 darkwingduck said: darkwingduck said: darkwingduck said: darkwingduck said: Canim acidi resmen gunnuk. Bu kadar umursadigimi farketmemistim. Tahmin ediyodum aslinda. Ama baskasindan da duyunca tam dank etti sanirim. Acaip bisiymis. Bu geciyo mu? Nasi geciyo bu? Geciyomus ya. Simdiden azaldi baya. Telas yok. Off fazlasiyla geri geldi. Nasi bise abi bu ya E yeter ama artik bi tamam. Anladik senelerin acisini cikardin. Yok bi daha kimseye artist artist konusmicam tovbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 kendi kendine piramit yapıp uçan ilk pati olacaksın ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Ahaha olsun be. O da olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Az önce muhasebeci 'kız' gelip bugün sevgilini çok şaşırtmak istermisin dedi? Tabi dedim ve bana cevap olarak ona hediye alacağına bana al dedi.Ama söylerken nasıl bir kahkaha Süper somurtkan bir ifadeyle "K" dedim. Kıssadan hisse ne komik bir toplumuz. Oysa süper bir fikri var diye heyejanlanmıştım eyemci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 bence fikir güzelmiş yalnız sdjhgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Abi benim çevrem ne kadar sapmış ya. Herkes kitapla, kediyle, oyuncak ayıyla fotoraflarını paylaşmış sevgilim diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 sinera said: Abi benim çevrem ne kadar sapmış ya. Herkes kitapla, kediyle, oyuncak ayıyla fotoraflarını paylaşmış sevgilim diye :( canını sıkmana değmez Sinem boşver onları sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 hayaller.. gercekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Ulan sinem olsam boşta kalır mıydım bugün be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Evlilik teklifi yaptim :) kabul etti o da. Guzel bir duyguymus. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 kutu sorduğun başlıkta NE DEDİ NE DEDİ diye girecektim de bağağe elalemin özelinden tanımam etmem dediydim. neyse madem teklif başarılı olmuş, allah kabul etsin. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 evliler acaba tek yatmayı özlüyorlar mı, arasıra tek yatma hakları oluyor mu. böyle bir şeyi istediler mi hiç eşlerinden. iki üç gün şöyle tek başıma yayıla yayıla yatayım deme özgürlükleri var mı gerçek dünyada. her allan günü bi kol mesafesinde biriyle yatmak nasıl bi şey. nasıl alışıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 yatagi genis al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 nienna said: her allan günü bi kol mesafesinde biriyle yatmak nasıl bi şey. nasıl alışıyor insan. yalnızlığı kestiniz mi :( ha ben daha yalnızım tabi, o yüzden kabak gibi gördüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Bi de yatakta cok hareketli olanlar ne tapio? Ben yorgan yastık vs tekmeliyorum uykumda, yanimdaki insanin uyanmama ihtinali yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 lütfen eylül gelsin artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 hay dürüm döner gibi şaftım kaydı iki gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 dana22 said: yatagi genis al.. Isterse 2.5m alsin koseye buzusecek kacari yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Kuyudaki köpeği kurtarmışlar, güne çokzel başladım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 ayrıldık, ilk kez bu kadar cok ıstedım bırınden ayrılmayı. kitlediği hesaplar çok dokunuyordu resmen kaldıramadım. bu arada yıllardır yabancı kızı napacaksın diyen annem, son 2 seferdir aradığında yabancı kız bul diye tutturuyor. ne değişti anne ne oldu sen de mi çektin bunlardan :D üzüldüm falan, çok acıtıyor diyor. vicdan yapıyorum. aslında söylesem bana kitlediğin hesaplar dokundu diye iyi olurda şu para muhabbetini yapamıyorum abi acayip utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: Kuyudaki köpeği kurtarmışlar, güne çokzel başladım :)-D hele o kurtardıkları andaki sevinç, bağırışmalar falan çok güzel ya. neredeyse insanlığa olan inancım geri gelecekti de gelmedi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Abi şu çok ilginç ama, bütün ülke güne bi köpek sayesinde mutlu başladı, yani en azından ülkenin büyük bir kısmı. Nasıl açız güzel haberlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Dün gece rüyamda eski hatunu gördüm ama çok sallamadım, ara sıra giriyo rüyalarıma ne yazık ki. Ağladı zırladı barışalım diye, özlü bi söz eşliğinde kibarca reddettim fdsf. Bugün öğle civarı yakın arkadaşım yazdı, rüyamda yaseminle barışıyodun diye. Hatta yaprak dökümündeki feride sevgilimmiş, onu bırakıp yaseminle barışmışım fdsfsf. İşin daha da ilginç tarafı aynı mekanda görmüşüz, tarihi bi çeşme gibi bi şeyin önünde. Eş görülen rüyalarla ilgili bi ara bi şeyler okumuştum, akşam bi de ex arayıp senle emreyi gördüm rüyamda derse çok ilginç olur fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar