senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 productivity artar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Abi ben hayvan gibi iyi productivity e sahiptim zaten :( arkada acik arada f5 basip isime donuyordum. Cok hit aldirdim sanirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 ahahah, hangi ürün engelledi? websense ya da başkası ise onlara web siteleri üzerinden kategori düzenleme talebi yapabilirsin (websense de var bu). hacı bu site forum sitesi de ertesi güne düzeliyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 akılsız telefonlara geçiş zorlar mı? göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Otobüste bu mesajı yazamamak yazabilmekten daha güzel. Çoğunlukla ses kalitesi ve navigasyon sıkıntı yarattı akılsız kullanırken, onun harici alışılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Suna basvurdum, olcak gibi duruyo dur bakalim. Sonra gelsin baralar... http://i.imgur.com/wbKQAHD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 günde 1000 pound nedir olm :S nasıl paralar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 IT sektörü böyle panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 di çok kral adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 o parayi verdikten sonra ...son gunlerin favori kelimeleri ile.. *** meseler bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Abi orda sizin icin oyle isliyodur o sistem eminim de burda yok oyle bisey. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 günlük cok mutsuzum. 600 euroluk telefonum kayboldu taksidini bile ödememistim. aslinda calindi desek daha dogru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 sagol resimleri backup almamistim ona cok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ironi yaptim bugun. maksat triggerlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 selee gecmis olsun annem butun telefonlar sana kurban olsun..umarim cok daha iyilerini canin cektigi gibi kullanirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Bi günlüğe yazıp kendime saklamam gereken şeyleri dile getirmek büyük bencillik. Sanırım dilime defter bağlamalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Onun yerine erkek olmayı dene daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 bazen yaptığım aptallıklar beni çok şaşırtıyor. nasıl böyle kör olabildim? sanki zihnim yeni yeni açılıyor yıllarca uykudaymışım önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 forum bana karı bulmuyorsun bari bulduklarima ellesme pisliq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Ben masumum Numan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 https://eksisozluk.com/amazon-go--5243221?focusto=64525119 bazi insanlar gercekten NPC olarak yasamaya gelmisler. hele su gibi yorumlar: said: orası da otomatik, burası da otomatik derken herkes işsiz kalınca oralardan alışveriş edecek gelire sahip insanları nereden bulacaklar acaba diye merak ettiren teknoloji. şaka bir yana artan verimlilik ve özellikle mavi yaka işlerin hızla kaybolması ya dünyayı çok fena bir yere götürecek. ki oluşan işsizlik, yükselen sağcılık vb. derken baya bir ilerledik... çok güzel 3. dünya savaşlı, zombi istilalı, post apokaliptik falan film senaryoları çıkar buradan. abi.. kendi hayatini npc olarak yasamak isteyeni neyse ki tutmuyoruz. diledigi gibi aptal olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 onca yillik egitim hayatimda (21 yil oldu sanirim), hala finale calismak, odev yapmak koyuyormus bir yerden sonra =) #worldphdstudentproblems (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ay ne güzel keşke final olsa da çalışsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 senko said: ay ne güzel keşke final olsa da çalışsak. acikogretime gir..olmadi girisi sinavsiz bir yerler bulunur..hic olmadi mba yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar