kozalak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Allah'a inanmanın zamanı gelmedi mi artık sence dasaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Kendi dasaaa yeter bi de allaha gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 dasaaa said: baba birazcik ara al, dinlen. sonra devam edersin ise. ama gercekten bi ay dinlen cok harika bi is cikmadigi surece. Valla ocak sonu şubat başı çin'e gidiyorum o zamandan sonra iş bakmaya başlarım artık. Kafa kazan gibi oldu. İyi yanı Aralık ortası gibi işim bitiyor ama adamlar full maaş yatıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Degistirmem gereken bazi huylarim var ama degistiremiyorum, son 7-8 aydir deniyorum. 29 yasina kadar degismemisse nundan sonra da degismez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 değişir bahane üretme ulan çok heyecanlı bir seriye başladım uyuyamadım gene worth it gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Senden başka da bunu söyleyen birileri varsa inan ki değişmek için uğraşmak en doğrusu. Bazen kendimizin yaptığının en doğru olduğunu düşünmek aslında en yanlış hareket oluyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Shean said: değişir bahane üretme ulan çok heyecanlı bir seriye başladım uyuyamadım gene worth it gene de boşver uykundan feragat etme sen hem seriyi de bi an önce bitirmemiş olursun, daha çok tadı çıkar bittikten sonra sende kalır. hangi seri bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Saeros said: Shean said: değişir bahane üretme ulan çok heyecanlı bir seriye başladım uyuyamadım gene worth it gene de boşver uykundan feragat etme sen hem seriyi de bi an önce bitirmemiş olursun, daha çok tadı çıkar bittikten sonra sende kalır. hangi seri bu? steins gate :( spıdfjısfdjg daha yeni izliyorum evet ilk izlediğimde 10.bölümde ara verip "abi bunu ilerde izleyeyim ben. çok efsane seri beynim algılamaz şimdi" diye ara vermiştimde 6 sene sonra izledim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 wikipedia o kadar devasa bir "BAGA PARA VERSENE ABEY" aglayisi yapmis ki, dunya tarihinden silineceklerini bilsem para vermem bi daha lan. git cumalari camide dilen Jimmy, orada da suratina igrenen bi ifade ile bakip "haydi allah versin" diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 bi ay önce aldığım herşey black friday ayağına 50% indirime girince üzüldüm sabah sabah : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Şu an başımın üstünde dönüp rap yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Hayat bazen empatik asansörden çıkıp nur katına girmek gibi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Hala yenilgiyi kabullenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 mac falan ise salla da, gercek yenilgiyi kabul edemeyerek oluyoruz zaten. sadece icimde biriktirdigim negatif duygularla ilerliyorum galiba ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 kozalak said: Allah'a inanmanın zamanı gelmedi mi artık sence dasaaa? abi varsa, ben varligindan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 büyük ihtimalle o da bizden nefret ediyor ama yok etmiyor. çünkü bizimle dasaaa geçmek varken niye yok etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 sevgili günlük ülkede biraz düzelme umudu olsa gitmeye çabalamayacam. valla bak. ben deli miyim çevreyi aileyi bırakıp ortadan kaybolmaya çalışayım yauv? sadece normal bir ülke olunan günlere dönsek yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Umudu kendin yarat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 dasaaa said: kozalak said: Allah'a inanmanın zamanı gelmedi mi artık sence dasaaa? abi varsa, ben varligindan nefret ediyorum. http://wp.patheos.com.s3.amazonaws.com/blogs/wwjtd/files/2013/09/Forgiveness.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Facebookda benim ex in bazi tagleri, yorumlari filan kalmis. Bunu goren simdiki kiz arkadas deliye dondu kiz konusmuyor. Napmali gunluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 hakli , sil bence . Gecmis senin aklinda zaten , kimse o anilaei alamaz senden ki eminim onun da eski erkek arkadasiyla guzel zamanlari olmustur. Ama public yerde de durmasinin alemi yok =) . silersen tum kizginligi gecer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 ayrıl. sen de facebook'ta exnin aşk mesajlarını kaldırmayacak kadar önem vermiyorsun kıza o da trip atacak kadar kezo BALTALI İLAH GÖREVİNİ TAMAMLADI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Ex haksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 ex den next olmaz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Uyku tutmuyor resmen... Dise implant cakildi. Dikisleri dilimle durtmeden duramiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar