Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

baba birazcik ara al, dinlen. sonra devam edersin ise.

ama gercekten bi ay dinlen cok harika bi is cikmadigi surece.

Valla ocak sonu şubat başı çin'e gidiyorum o zamandan sonra iş bakmaya başlarım artık. Kafa kazan gibi oldu. İyi yanı Aralık ortası gibi işim bitiyor ama adamlar full maaş yatıracak.
Mesaj tarihi:
Senden başka da bunu söyleyen birileri varsa inan ki değişmek için uğraşmak en doğrusu. Bazen kendimizin yaptığının en doğru olduğunu düşünmek aslında en yanlış hareket oluyor =(
Mesaj tarihi:
Shean said:

değişir bahane üretme

ulan çok heyecanlı bir seriye başladım uyuyamadım gene worth it gene de

boşver uykundan feragat etme sen
hem seriyi de bi an önce bitirmemiş olursun, daha çok tadı çıkar bittikten sonra sende kalır.
hangi seri bu?
Mesaj tarihi:

Saeros said:

Shean said:

değişir bahane üretme

ulan çok heyecanlı bir seriye başladım uyuyamadım gene worth it gene de

boşver uykundan feragat etme sen
hem seriyi de bi an önce bitirmemiş olursun, daha çok tadı çıkar bittikten sonra sende kalır.
hangi seri bu?

steins gate :( spıdfjısfdjg daha yeni izliyorum evet ilk izlediğimde 10.bölümde ara verip "abi bunu ilerde izleyeyim ben. çok efsane seri beynim algılamaz şimdi" diye ara vermiştimde 6 sene sonra izledim resmen.
Mesaj tarihi:
wikipedia o kadar devasa bir "BAGA PARA VERSENE ABEY" aglayisi yapmis ki, dunya tarihinden silineceklerini bilsem para vermem bi daha lan.

git cumalari camide dilen Jimmy, orada da suratina igrenen bi ifade ile bakip "haydi allah versin" diyeyim.
Mesaj tarihi:
sevgili günlük

ülkede biraz düzelme umudu olsa gitmeye çabalamayacam. valla bak. ben deli miyim çevreyi aileyi bırakıp ortadan kaybolmaya çalışayım yauv? sadece normal bir ülke olunan günlere dönsek yetiyor.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

kozalak said:

Allah'a inanmanın zamanı gelmedi mi artık sence dasaaa?

abi varsa, ben varligindan nefret ediyorum.

http://wp.patheos.com.s3.amazonaws.com/blogs/wwjtd/files/2013/09/Forgiveness.jpg
Mesaj tarihi:
hakli , sil bence . Gecmis senin aklinda zaten , kimse o anilaei alamaz senden ki eminim onun da eski erkek arkadasiyla guzel zamanlari olmustur. Ama public yerde de durmasinin alemi yok =) . silersen tum kizginligi gecer bence
Mesaj tarihi:
ayrıl. sen de facebook'ta exnin aşk mesajlarını kaldırmayacak kadar önem vermiyorsun kıza o da trip atacak kadar kezo

BALTALI İLAH GÖREVİNİ TAMAMLADI
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...