ad3m Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 yildirimokur said: Bugün bet yapmıştım sıkıntıdan attım 20 lira oranları düşük 5 maça oynadım. Saat 12'ye geliyor, dur dedim bakiim bi sonuçlara. Bi tanesi hariç hepsi gelmiş maçların. En sonuncu da 2-3 yeniliyor Newcastle +4 oynanıyor. Attım kuponu çöpe. + 7 = 3-3 oldu, + 9 = 4-3 . Gittim aldım kuponu çöpten. 275 TL asdfasd Şunun aynısı askerde oldu.Aynı kuponu oynamıştık salak yırttı ben ise 180 tl falan kazanmıştım.Eleman ağlayacaktı zuhasdasd.
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 olay saçmasapan bişey ya büyütülücek bi mevzu değil de ben dalgaya aldım gülmeye başladım,gülmez olaydım.daha önce tersini görmemişim kızın ne biliyim cinnet geçirceğini. herneyse öyle işte.açtım diledim zaten özrü,bekliyorum bardak için özür dilemesini,dilemiyorum hakettin dedi.sinirleniyimmi gülüyimmi bilmiyorum bazen insanlara.
Satari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Peregrin said: Artık yarına randevu aldım öksürük için, ilacı değiştirteceğim herhangi bir iyileşme olmadı çünküm. Haftasonu da bir takım kişileri dövmeye gidiyorum. Hazırlansınlar...
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 rave_ varos bir kizla berabersin. yol yakinken yeni kizlara yelken ac. yukunu cektigine degmez
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Adam tam bir aşk doktoru her türlüsünü bilir (tu)
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 cok ask gordum. 3rd wheel olarak hep izlemedeyim
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 _Rave said: bugün kız arkadaşımla ilk büyük kavgamızı ettik.o güleryüzlü,sessiz sakin,minyon kız gözümün önünde gollumun yüzüğü almaya çalışırkenki haline dönüştü anasını satıyım.arıcam özür dilicem,götüm yemiyor resmen. Abi suclu oldugunu dusunmuyorsan (hatta dusunuyorsan bile) surada ozur dilemek asiri aptalca bir karar. Birak, konusma, ona muhtac olmadiginin farkina varsin. Kendisi kuzu kuzu gelir. Oteki turlu kosullayacaksin kizi, her sikinti oldugunda bardak atacak ustune. Believe me I am pro.
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Satari said: Peregrin said: Artık yarına randevu aldım öksürük için, ilacı değiştirteceğim herhangi bir iyileşme olmadı çünküm. Haftasonu da bir takım kişileri dövmeye gidiyorum. Hazırlansınlar... http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/077/988/my_body_is_ready.png
Drall Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 cicibeybe said: _Rave said: bugün kız arkadaşımla ilk büyük kavgamızı ettik.o güleryüzlü,sessiz sakin,minyon kız gözümün önünde gollumun yüzüğü almaya çalışırkenki haline dönüştü anasını satıyım.arıcam özür dilicem,götüm yemiyor resmen. Abi suclu oldugunu dusunmuyorsan (hatta dusunuyorsan bile) surada ozur dilemek asiri aptalca bir karar. Birak, konusma, ona muhtac olmadiginin farkina varsin. Kendisi kuzu kuzu gelir. Oteki turlu kosullayacaksin kizi, her sikinti oldugunda bardak atacak ustune. Believe me I am pro. adam haklı ama özür dilemişsin çoktan, yazık olmuş. bardak atmak ne lan. sen kadın olsan o erkek olsa polise şikayet edilcek mevzu
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 reverse kosulla barisma sevismesini ogret..
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 cicibeybe said: _Rave said: bugün kız arkadaşımla ilk büyük kavgamızı ettik.o güleryüzlü,sessiz sakin,minyon kız gözümün önünde gollumun yüzüğü almaya çalışırkenki haline dönüştü anasını satıyım.arıcam özür dilicem,götüm yemiyor resmen. Abi suclu oldugunu dusunmuyorsan (hatta dusunuyorsan bile) surada ozur dilemek asiri aptalca bir karar. Birak, konusma, ona muhtac olmadiginin farkina varsin. Kendisi kuzu kuzu gelir. Oteki turlu kosullayacaksin kizi, her sikinti oldugunda bardak atacak ustune. Believe me I am pro. öyle abide işte aman uzamasın bitsin gitsin diye özür diliyorum hersefer.benim için özür dilemek karşımdakini üzdüysem zor bi davranış değil.kızarkadaşıma karşı haklı veya haksız olmakta umrumda değil.ama kadınlardaki bu ''haklı''olma inadı beni bütün ilişkiden bezdiriyor. tamam ben haksız olıyımda o üzülmesin diye zorladıkça ve karşıdan aynı saygıyı görmeyince içten içe çok sinirleniyor insan.varoşu kültürlüsüde yok bunun.hepsi böyle anasını satıyım.
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 çok istisnai ozaman.ben daha evet haksızım diyebilen kız tanımadım.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 aramaya devam edebilir ya da kuyrugunu kovalamaya devam edebilirsin.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 bırakın burnu sürtülsün bir erkeğin anlatmakla anlayacğaı bir şey değil bu =)
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 arayan bulur diye bi kaide yokki abi.komplekasiz kız bulmak samanlıkta iğne aramaktan beter.flörtleşirken hepsi çok anlayışlı,merhametli bilmemne.o manyak yüzlerini anca erkeği iyice sahiplendiklerinde gösteriyolar.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 hayatta kaliteli hiçbir şey kolay bulunmuyor ne yazık ki ondan devam
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 orası kesin.ama kompleksli diye onlarca sevdiğim özelliği olan kızı,bunun komplekssizini bulıyım diye silip atamaıyorum abi. artık kabullendim bide muhtemelen.bana komplekssiz kadın olamaz,bunu default trait olarak kabul etmem gerekiyormuş gibi geliyor.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 kompleksli insanlar yatar kalkarsın, takılırsın ama evlenip de aile kurdun mu ülser olursun, kanser olursun, ayaklar geri geri gider.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 dövüyor ama seviyor gibi bir şey yani bana sorarsan ama onu da sevenler var tabii, insan hayvanı garip.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 abi sen kararini vermissin. biz dogru yola davet ettik. lekum hatunkum veliyekadin (de ki "senin popi olarak sevdigin hatun tipi sana, benim popi olarak sevdigim hatun tipi" banadir)
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 asdfa aynen öyle dövüyor ama seviyor.böyle söyleyince kendimi kocasından dayak yemeye kendini alıştırmış ve kabullenmiş eğitimsiz türk kadını gibi hissettim.
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 evet işte ama öyle koyunca meseleyi çok rahatsız edici lan sdfs.herneyse göktengri kadın şerrinden korusun hepinizi.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 akil fikir versin.. daha oncelikli o. once akil fikir. sonra BALLS... o da onemli sonra zaten kendini koruyorsun, goktengri gibi olmayan seylere gerek kalmiyor.
Öne çıkan mesajlar