Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

Bi anda sinirlenip gemileri yakarak is yerinden ayrilma ihtimalim giderek yukseliyor.

Yeni bir is bulmadan, ekonimik kriz varken, ulkede durumlar karisikken bunu yapabilmek ise ekstra 120kg tassak istiyor. saniye saniye kg kg tassak yukselmesi, testosterone hormonu patlamasi yasadigim icin sorun degil.

sirket ceo'su, vp'si gelip boktan islerinin nasil gittigini soracakmis.. cabuk bitsinmis.

lan 1.gunden yapilmasi gereken isi 2.senenin sonunda isteyip hizlica istiyorsun ha...

aferin.

allahin dandirik ulkelerinde bu adamlarin firmalari var amk. nepotizm, oligarsi sikintili seyler. adamin wikileaks'te adi geciyor gerci...

neyse ne. baslarim isine de gucune de

kardeş ben de bu kafaya girdim ama sikko ekonomi ve aç kalma ihtimali bana frene bastırttı... Fren patlarsa ne olur bilemiyom

Ha ayrıca ben de 5.40-45 gibi kalkıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bilmiyorum.
Isi kendi dusundugum surede teslim edecegim. Atar yaparlarsa sakin kalmayaca calisacagim. Yok posta koyariz vs derlerse kralini koyarim, cikartir masaya sererim tasaklarimi.

ulan sizin nepotizm ile aldiginiz calisan sayisi kadar benim ihale dosyasi hazirlamisligim var.

zamaninda yapmamissiniz isi. birakin simdi toparlayim bari.

en boktan yonetici tipi "aman abi kokmayim bulasmayim!" diyip kendi adamini gerektiginde ustlerine koruyamayan yoneticidir.

gelgelim cok sukur kenarda param var. borcum yok. kafam rahat.
ben isimi duzgun yapabilmenin rahatligi ile gerekirse ayrilirim. ama basim dik yururum. ezilip buzulmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili gunluk, bi insan ruyasinda kendini new yorkun ortasind putin ile gezmek zorunda kalirken neden gorur? Hayir hani justini gostermiyorsun hadide bari ev sahibi obongoyu goster bari :( bir saat putinin siyasi goruslerine, cin ile ilgili ongorulerine mazur kaldim ve korkudan yutkunamiyordum bile

Tesekkurler jung, arketipini seviiim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...