RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 dasaaa said: Bi anda sinirlenip gemileri yakarak is yerinden ayrilma ihtimalim giderek yukseliyor. Yeni bir is bulmadan, ekonimik kriz varken, ulkede durumlar karisikken bunu yapabilmek ise ekstra 120kg tassak istiyor. saniye saniye kg kg tassak yukselmesi, testosterone hormonu patlamasi yasadigim icin sorun degil. sirket ceo'su, vp'si gelip boktan islerinin nasil gittigini soracakmis.. cabuk bitsinmis. lan 1.gunden yapilmasi gereken isi 2.senenin sonunda isteyip hizlica istiyorsun ha... aferin. allahin dandirik ulkelerinde bu adamlarin firmalari var amk. nepotizm, oligarsi sikintili seyler. adamin wikileaks'te adi geciyor gerci... neyse ne. baslarim isine de gucune de kardeş ben de bu kafaya girdim ama sikko ekonomi ve aç kalma ihtimali bana frene bastırttı... Fren patlarsa ne olur bilemiyom Ha ayrıca ben de 5.40-45 gibi kalkıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Ben de bilmiyorum. Isi kendi dusundugum surede teslim edecegim. Atar yaparlarsa sakin kalmayaca calisacagim. Yok posta koyariz vs derlerse kralini koyarim, cikartir masaya sererim tasaklarimi. ulan sizin nepotizm ile aldiginiz calisan sayisi kadar benim ihale dosyasi hazirlamisligim var. zamaninda yapmamissiniz isi. birakin simdi toparlayim bari. en boktan yonetici tipi "aman abi kokmayim bulasmayim!" diyip kendi adamini gerektiginde ustlerine koruyamayan yoneticidir. gelgelim cok sukur kenarda param var. borcum yok. kafam rahat. ben isimi duzgun yapabilmenin rahatligi ile gerekirse ayrilirim. ama basim dik yururum. ezilip buzulmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Ben yaktım gemileri abi. 6 ay ile 1 yıl içerisinde İzmir'e beklerim. Yaşasın köy hayatı, fak yu çok çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 hepinizi kabak a beklerim barmenlikte cigir acicam BeIlow duy sesimi söjhskjhfsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Bu nasıl bir cezadır ya ??=?=?=? Uyuşturucudan beter bi şey bu, zamanla tüketicek beni, öldürücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 öf çok kararsızım ve hep aptal aptal kararlar veriyorum lan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 başım ağrıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Sevgili gunluk, bi insan ruyasinda kendini new yorkun ortasind putin ile gezmek zorunda kalirken neden gorur? Hayir hani justini gostermiyorsun hadide bari ev sahibi obongoyu goster bari :( bir saat putinin siyasi goruslerine, cin ile ilgili ongorulerine mazur kaldim ve korkudan yutkunamiyordum bile Tesekkurler jung, arketipini seviiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Aynı zamanda yaşını 13 falan mı yaptın , JUSTINI GOSTERMIYORSUN NE LAN? ortaokullu kızlar gibi. Napsın rüyanda gelip kulağına kulağına baby baby baby ooooo mu desin istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 http://i.imgur.com/oCtGnw2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Mithat said: Aynı zamanda yaşını 13 falan mı yaptın , JUSTINI GOSTERMIYORSUN NE LAN? ortaokullu kızlar gibi. Napsın rüyanda gelip kulağına kulağına baby baby baby ooooo mu desin istiyosun http://i.huffpost.com/gen/3566308/images/o-JUSTIN-TRUDEAU-facebook.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 http://variety.com/video/actors-on-actors-patrick-stewart-thomas-middleditch/ bu gibi seyleri izleyerek ucretimi doldurmaya calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 http://nerdreactor.com/wp-content/uploads/2016/06/justin-trudeau.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Toparladı mı? Oldu mu şimdi , o değil bu olunca tamam mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 sis sen, koskoca dunay liderini dunya faggoti ile bir tuttun, toparlamasi yok bunun :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 ahahahah 'dünya lideri' ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Ayrıca Justin diyince Timberlake var... Rüya demişken, dün gece rüyamda camiden dayak eşliğinde kovalanıyordum. Kıçım açık kalmış sanırım diycem de 40 derece anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 sabah kafada fes le ulus dolmusunun onune atladim iceri girince de cabuk ocakta ayaklanma cikti bas bas bas dedim akshgdlakgalhdaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 bunu yapman için o bıyık varken fese gerek yok ki numancan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 doktorcum gormen lazim ama oglen gelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 İşime duygularımı hiç katmıyor muşum bugün onu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bi daha attack on titan soundtracki dinleyip koşarsam beni sevsinler gaza geldim ölüyodum abv nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 keske olsen. ama benimle birlikte... ayni mezara yanyana gomulsek. iki agac ciksa ustumuzde, birbirine dolanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ;) http://i.imgur.com/Lqc6swP.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Bugün evi emlakçıya vereyim unutmayım onu biriniz hatırlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar