Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Congratulations—you've been selected to participate in the World of Warcraft®: Legion™ beta test!"

accountu dondurdum adamlar beta yolluyo
kapıdan kovuyorum bacadan giriyolar
Mesaj tarihi:
%30 görüş kaybı + göz tembelliği :/

[hr]

kuzenlerden biri astraya kötü araba dedi diye arabayı süren rage attı 10-15 kmlik yolu 4 defa turladık. her turda seviye bi tık daha düştü en sonunda el freniyle göbek döndük :/
Mesaj tarihi:
Altı saat uykuyla kalktım duşa girdim giyindim falan. Şimdi çıkıp kahvaltı edip eve yicek bişeyler aliyim de tatil kafasına girmiyim yoksa hareketsiz bi biçimde oturarak sağa sola para saçıcam :(
Mesaj tarihi:
Abi işte ben de onları kafamda bi gereklilik haline getirip kalkıp yapıyorum zaten. Yoksa sonu çok sıkıcı o hayatı istemiyorum ya o kadar pasifleşmeye gerek yok varoluşsal krizlere girip. Kendimi sanat, spor ve bilime vermek istiyorum sdf

Şimdi kuzu kolu 120 derecede fırına koyup tırmanışa gidicem geldiğimde de ızgarada yağını kızdırıp yuducam ohmis
Mesaj tarihi:
feverfeverray said:

Mrlee said:

fever fıstıklı sarma mı verdiler
yaprak sarması mı

zeytinyagli yaprak sarmasi abi.

Abi mi canın sağolsun

Walla tuzlu üstüne tatlı sonra tekrar tuzlu bir şey yeyince anca doyuyorum
Mesaj tarihi:
Saeros said:

hayatımdaki en büyük zevklerden biri ayağıma temiz ve kaliteli çorap geçirmek
allam çok rahat
KARDEŞİM. Ben bir de ondan onca ayak kremimi sürüyorum, o 100% pamuk çorabın ayağı sardığı o an var ki...
Mesaj tarihi:
Valthon said:

dana22 said:

drall size gelsin beraber takilin..

copcatandana22.biz

tırmanış sonrası kuzu ayağının yağını çömdüren bir erkek, bir çay içilmeli en azından.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Saeros said:

hayatımdaki en büyük zevklerden biri ayağıma temiz ve kaliteli çorap geçirmek
allam çok rahat
KARDEŞİM. Ben bir de ondan onca ayak kremimi sürüyorum, o 100% pamuk çorabın ayağı sardığı o an var ki...

ayak kremini bizimle paylaşmak ister misin
Mesaj tarihi:
İşteki ilk gün, PC hala hazır değilmiş resmen çatladım sıkıntıdan. Masamdaki bütün evrakları ezberledim boş boş bakınıyorum nasıl sıkıldım anlatamam vakit de geçmiyor koca ofis herkes bana bakıyor gibi hissediyorum boş oturduğum için. Bir de müsamere gibi 2 kat gezdirdiler sabah her Departmana tanıttılar çok komikti ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...