Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 5-7, olmasa daha iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Geçmiş olsun diyicem ama bel ağrısı geçmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Belden ziyade kuyruk sokumunda aci var. Aile hekimi spazm olmus dedi. Hayat kalitem azaldi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 feverfeverray said: ahuahauaha hay allahim muavin'e kur yapayim da top kek versin cingene dolu otobus, onlara dagitirim ama dikkat https://cdn.meme.am/instances/50053562.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Peregrin said: Belden ziyade kuyruk sokumunda aci var. Aile hekimi spazm olmus dedi. Hayat kalitem azaldi resmen laptopda satilmadi nasil bi acidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Peregrin said: bel agrisi fena At kafası olduğun içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 bence iyileşmeyi beklerken benim makinayı al yaptır tepe tepe kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Ne istedigini bilen insan cok seksi oluyomus gunnuk. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 elma yemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Çok sıcak ama neyse ki esiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 essin istiyorum ben de biraz bize gonder. kaldigimiz oda avuc ici kadar, esmiyor ve cok nemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 boynumda iki haftadır şişlik vardı viral bişey saniyordum. Ameliyat ile alınması gereken bi kitle çıktı. rip tatil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Doktora soracağım ilk soru tatil sonrası aldırsak ne olur olurdu sanırım bende çıksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Selam günlük istanbul orlando frankfurt aktarmalı uçuşumun frankfurt kısmındayım türk olduğumu anladıkları için mi yoksa az da olsa sakaldan mı bilinmez karşıma çıkan her polis çantamı arıyo.Kendimi bi pastane tarzı cafeye atıp vişneli ve danish cheesli pretzel gömdüm.3 saat sonrada lufthansayla orlando uçuşumu yapacam.Bu arada ek not lufthansa thy yi silker atar çok net yemekler meh sadece onun dışında her şey 2 kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Eve yerleştim. Kasemi "minder amiri" kıvamına getirdim. Ölsem de gam yemem emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 bayramlar çok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 abi dunyanin eeen guzel gecesini gecirdim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 anlat panpa dinliyoruz. http://memeshappen.com/media/created/Oh-really--Tell-me-more-meme-32050.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 sst dalga gecme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ben internetten çok sıkıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 stalk stlak stalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 k1nJo said: geçmiş olsun. Sağol abi ultrason a girdim. kötü huylu gibi durmuyor dedi. iğne ve ilaç tedavisine basladim. kitle biraz kuculurse öyle alincak. buyukken alinirsa kalan iz de buyuk oluyormus. bakalım neler olacak. tam böyle hersey yoluna giriyor falan derken bu çıktı başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 iz kalır anı olur ya. daha fazla problem çıkarmaz umarım. sen çok strese sokma da kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar