di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Disindaki kutuyu kaldirdigimdan mutevellit Google abinin dedigi uzre; said: Just in case is still useful for someone, here are the package dimensions and weight confirmed days ago by a HTC support employer. Dimensions: 27x21x13 in (70x53x33 cm) Total shipment weight: 20 lbs (9.07 kgs) Bos alan konusuna gelince, hareket etmeden de kullanabiliyorsunuz oldugunuz yerde ama hareket edecekseniz en azindan 2x1,5 metrelik bi alan istiyo. Alan buyudukce yasadiginiz deneyim artiyo tabi. O alani VR icinde de goruyosunuz, o kismi hos. Hoplayip ziplayip koltuga lambaya televizyona girmiyosunuz yani. Bu arada hala acamadim kutuyu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Kendine mi? Bize mi? İşkence ediyor anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Su uye olunup soyunulan sitelerden birinden uyelik acayim da tip geldikce kutuyu yavas yavas soyayim/acayim aslinda. Ekran karti lazim olcak, bi kismi ciksin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Ben 760 amp var RX480 i bekliyorum. şimdilik 760 la deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 di said: Su uye olunup soyunulan sitelerden birinden uyelik acayim da tip geldikce kutuyu yavas yavas soyayim/acayim aslinda. Ekran karti lazim olcak, bi kismi ciksin sdf tablet reyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Saci sakali kesip sise dibi gozluk taksam benzemiyo degilim aslinda da gozleri nasi portletcez onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 gözlükten pörtlek çocuğun gözleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Htc vive için 3 piriz gerek değil mi? şimdiden çeviricilerimi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 said: Todd Ingram: Tell it to the cleaning lady on Monday. Scott Pilgrim: What? Todd Ingram: Because you'll be dust by Monday... because you'll be pulverized in two seconds. The cleaning lady? She cleans up... dust. She dusts. Scott Pilgrim: So, what's on Monday? Todd Ingram: 'Cause... it's Friday now, she's the weekends off, so... Monday, right?" oha bunun gibi diyaloga girdim ya :((( said: X: So were you watching a series last night? dasaaa: Nope, I was willing to watch Revenant. X: What is that? dasaaa: Leonardo won an Academy Award with that movie.. X: Never heard that! dasaaa: Anyway I was willing to watch the movie and all I remember is Opening Credits, theeen I fall a sleep X: Really! dasaaa: Yeah and I think all the camp listened the Revenant. X: Why is that? dasaaa: Cos you know, the tv was open. X: ?? dasaaa: And TV autoshutdowns after 4 hours.. So 4 hours of Revenant on repeat.. right? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 9kilo imkansiz getirtmem :/ kabletmezler Ancak kendim gidersem alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 said: tv was open lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 makale çevirmem lazım diye kütüphaneye oturdum, daha okurken sıkıldım ya. bi de çevirmem de değil de istatistiksel metodlarının falan analizini yapmam gerekiyo. iyice sıkıcı :( bu arada güngörendeki antep ghettosunda gündüzleri yemek yiyemeyiz dimi artık ramazan yüzünden? baya sevdim ordaki ocakbaşıları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 dasaaa said: fall a sleep fall a sleep değil fell asleep. ingilizce kampı mı bu? https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/fb/85/aa/fb85aa4ade53d08c0781e0260ba584f4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 alt tarafı 700 dolarmış lan tatavaya bak, gittim şimdi öğrenim kredisi borcu için 6000 lira keş verdim vergi dairesine, keşke ben de onu videoya çekeydim tip geldikçe part part gösterirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 di said: Hediye gelen HTC Vive'i acamadim henuz, hala kutusunda bekliyo gunluk. Cok dertliyim cok. * insert first world problems meme here * 700 poundluk hediye ne yahu londranın zengin rus iş adamları ile mi takılıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 dana22 said: tablet reyiz.. roketadam mi fotodaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 ya annemin doğum günü geldi yine ben ne alsam diye kıvranıyorum... HAAAAALP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 pascalnouman said: dana22 said: tablet reyiz.. roketadam mi fotodaki ? hahah roketin çocukluğu mu yazmaya gelmiştim direkt ashdasgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 prime üye olup 2-day shipping istiyosun amazondan, adam numarayı bulamadık diyip erteliyor teslimatı. amazon bizi ilgilendirmez çekip kargonun telefonunu veriyor. kargocu gelip alabilirsiniz diyor. ya yetişmedi, ya planlarına uymadı; kısacık sokakta 2 bina var zaten. bi de koca otel, numarası falan var, arasalar bulamadık diye tarif etcek biri mutlaka. tr'de olmuyomuş demek bu sıkıntılar sadece adamların teslimat yeri de 10dk ötede çıktı sinirlendim akşam akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 eskiden yurt dışında turkiyeden geliom diyince deve, kebap vs muhabbetleri yaparlardı sırf bu sabah 3 kez erdogan ve yuksek/özel kişiligi tartışmasına maruz kaldım, ulkemizin imajı duzeliyor teşekkurler uzun adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 buyuk asyanin her ulkesi erdogan'a tapiyor. ne kadar muhtesem bir lider oldugundan, kendilerine ornek oldugundan konusuyorlar. kore, filipin, endonezya, malezya, cin, japonya ve daha nice asya ulkesi... (olm manyak misiniz? dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Üniversite mezunuda olduk , hayırlısı artık. İki sene daha uzasaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 abi universiteye giderken hep otobuste telaslanan birisi vardi, o sen miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Oha o nasıl hafıza lan , 5 sene önceydi o , nasıl hatırladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 dasaaa said: buyuk asyanin her ulkesi erdogan'a tapiyor. ne kadar muhtesem bir lider oldugundan, kendilerine ornek oldugundan konusuyorlar. kore, filipin, endonezya, malezya, cin, japonya ve daha nice asya ulkesi... (olm manyak misiniz? dedim) ceqemeyenler gozluk taqsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar