dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 katillik hizmeti mi bu? 3 kilo adam topuklarindan vuralim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Liebe said: applev0dka said: 4 gündür isten gelir gelmez müzik acip yataga uzanip 2 saati falab öyle geçiriyorum telefonda falan takılıp. dizi izlemek oyun oynamak gelmiyor icimden yemek dışında odamdan cikmiyorun. baya bunalimda hissediyorum kendimi. çözümü de belli ama yapamıyorum bi süre daha böyle olacağını bilmek iyice kötü yapıyor karamsarliktan kurtulamaz oldum günlük. çözümü biliyorsun tabi ki vpn chrome -> gizli sekme ;););) yok abi bunla gececek bir sıkıntı değil. daha detayli büyük bişey. sen naptin kpss isini ? kadıköy de birer bira icerek dertlesebilirz yengeden izin alabilirsen .p kutulu da izin alirsa o da gelsin. mini buluşma yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 kpss götüme girdi ya, 83-84 puan falan anca çıkacak gibi duruyor o da bi işime yaramayacak herhalde. üstüne 2 tane dersim var okulda son , onlar için çalışıyorum ayın 7sine kadar, bir de düğün var arada kuzenimin kilo vermeye çalışıyorum her gün spor+ diyet, şu kpssye çalışırken 4 kilo aldım otura otura evde takım elbiseye sığmıycam şu halde :'( google: 1 haftada 5 kilo verdiren mucize diyet :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 günlük özel hastaneye gittim, avuç içi tarıyorlar işlem yapmak için. summon dana. fişlendim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 yok normal islem abi..yoksa sgk para filan odemiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 abi o ne demek ki, avuç içi ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 retinani mi tarasinlar tirrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 dön mabadını tarayacağız dese taratacaksın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 benim kuru gotume mi kaldi devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Grego said: abi o ne demek ki, avuç içi ne alaka damar tariyorlar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Peregrin said: benim kuru gotume mi kaldi devlet uu beybi.... zinnnn zinnnn zinnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 yaaaaaaaaaa http://i.imgur.com/OOZ9i1E.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 anında talibin çıktı, devleti sen düştün artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Grego said: günlük özel hastaneye gittim, avuç içi tarıyorlar işlem yapmak için. summon dana. fişlendim mi cybh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 avuç içi araması ne lan hastanede kurşun yarasıylamı gittin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 herkesin kaynında olan yüzünden gittim. çekme yapıyor, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 keske calistigim yerde bi kizil sacli kiz olsa, charlie brown tshirtimi giyip onunla konusmaya gitsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Ya buralar ne eğlenceliymiş zamanında. *sniff sniff* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 sesu'nun hesabini ele gecirmisler galiba. banlliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Baba oluyorum :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Hayıır, benim gerçekten. di said: sesu'nun hesabini ele gecirmisler galiba. banlliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 GenjuroXXX said: Baba oluyorum :)o OOOOOoooooOOOOOooooOOOO Herkese senden alkol ve sigara? :)-D B)- :)o Tebrikler GG GZ GLHF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 hesaplarimizi 10 yil sonra cocuklarimiza devredicez galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Evde o kadar çok iş birikti ki hangisinden başlıyım derken hepsi tekrar erteleniyor. Yine bir haftasonuna şu işlerden 1-2'sini hallediyim diye başlıyorum. Hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 sorma çamaşır bulaşık temizlik çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar