Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Böyle durumlarda ben nefesimi tutup 10'dan geriye doğru sayıyorum . Kendime geldiğimde bitkin ama sakinleşmiş hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 dasaaa said: Konu ile ilgili gun icinde mailinizi rica ediyorum. dedim. Bak guzel kardesim'e "haci sikinti yok. o konu bende" diye yanit gelir diye cekinmedim degil. Bana bu ve turevi kamyon yukuyle mail geliyor sempozyum duzenledigimiz donemlerde. Hatta bir keresinde ceviri yapmis adam yarrak gibi olmus. Adama geri yolladik duzeltsin diye, gelen cevap. "Kardes vaktim yok sen yapamazmisin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Şifremi hatırlıyor muyum diye baktım, hatırlıyormuşum. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 vay bacanak gelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 İlk üye olduğumda 16 yaşındaydım, şimdi 29. Lise 2'ye gidiyordum, şimdi üniversitede çalışıyorum. Ankara'da yaşıyordum. Sonra İzmir'e taşındım, şimdi İstanbul'da yaşıyorum. vaybe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 üye oldugumda da aynı koltuktan oturuyordum, şimdi de aynı koltukta oturup bunu yazıyorum fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ben de 16 yasindaydim, ne kadar cok ortak noktamiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ivy said: İlk üye olduğumda 16 yaşındaydım. ikinci kez uye oldugunda kac yasindaydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 en son ne zaman kotu uye oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 aquila said: ben de 16 yasindaydim, ne kadar cok ortak noktamiz var. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ivy said: aquila said: ben de 16 yasindaydim, ne kadar cok ortak noktamiz var. <3 Gizemli kız geri mi döndü yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 olum bi kıza da yazma be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Bu ay hayvanlara toplamda 1050+250+350 lira masraf etmişim. Şimdi de balkondaki kedilerden birinin dişi çürümüş, görmemişim ve çenesi çürümüş. Ölümü kokladım bugün kedinin ağzından. Bi de bunun masrafı çıktı başıma. Ulan ne evler, arabalar almıştım şimdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 ginaly said: olum bi kıza da yazma be. Aşk olsun, kaç yıllık üye ivy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 kaç yıldır yazıyorum hala tık yok diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ya buradan birisi limanlar icin kren vs imalati yapiyordu. kimdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 3 yıldır düzgün giden şeyler sonunda daha büyük patlamak için düzgün gidiyor :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 icine patlarim bebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Caminin önüne punkçu gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Lounge Da buz yok günlük Sabah sabah votkamızı buzsuz içiyoruz Rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 hacit nihayet sanirim bunye topu atti. stress stress derken tam 8dk da tansiyon 120-80lerden 170-110lara cikti. ok dedim, solda agri falan da var. sanirim bir acile gitsem falan iyi olacak. bu arada gidiyorum vs ama sunu dusundum, apple watch ekg iyi fikir haci. evde tansiyon olcumun var, ekg var falan derken saglam bir saglik paketi topluyorsun akilli urunler ile birlikte. asiri derecede basarili bir durum aslinda. neyse, doktor dogrudan "isinden ayrilip hayat stilini degistirsene?" dedi. amk dedim. bugun ise geldim, is yerinde baska bi is arkadasi ile kavga ettim amk. sozlu kavga... progresslerden ben sorumluyum, karsi masamda oturan pij benden habersiz, kendi muduru ile birlikte aadamlardan progress istemis. adam da bana geldi ne ayak? diye.. ben de amk o ne la dedim. adam gittikten sonra girdik birbirimize iste. sonra neden stress var vs. ya olm... keske sektor degistirmek o kadar kolay olsaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 dasaaa said: stress stress derken tam 8dk da tansiyon 120-80lerden 170-110lara cikti. ok dedim, solda agri falan da var. sanirim bir acile gitsem falan iyi olacak. Welkam to may layf Tatlis tatlis yuksek tansiyon, ustune yuksek nabiz var. Triggerlandi mi 180-120 takiliyorum bne de, nabiz da firliyor 130lara. Surekli olmaya baslarsa beta blocker a baslarsin sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 verdi baskan. zaten asiri hizli cikinca kalp krizi icin bi yusuf atti acildeki adam. karsilikli iceri sictik. cok eglenceli bir gece idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 aspirin de basladilar mi gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 verdi baskan.. 100mg al dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar