dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 benim de aglayacak bir omuza ihtiyacim vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 sol tarafım sağlam, ne zaman istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 abi sabir tasi olsa catlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 yeri geldiğinde o da doğal bir duygu abi. çok şey var omzunda üst üste, ben bile sadece dışarıdan bakarak farkındayım ki bilmediğim can sıkan bir sürü şey daha vardır eminim. mutsuzluğu, yeri geldiğinde hezeyanları kabullenmek, bunların da bulunduğun şartlar içerisinde normal olduğunu ama geçeceğini kabullenmek zorluklarla baş etmende faydalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 vay ak, proje direktorunu kovuyorlar su anda. :( bir de pm kellesi gidecek... onceden haber aldim. bildigin uzulerek izliyorum abi ani. hani aslanin ceylani yakalayacagini bilirsin ama belgeseli izlersin ya. aynen oyle. ensem, kafam uyustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 valla bizdeki daha beterdi, 2 ay önce işten çıkarma olacak sayısı bilmemnesi belli değil dediler. sonra işte bilmem kaç şubat olacak dediler insanlar böyle resmen kurbanlık gibi bekledi o günü. sonra her direktör tek tek odasına çağırıp çıkıyorsun kalıyorsun konuşması yaptı uzun uzun. biri çıkıyor hüngür hüngür ağlıyor öteki çıkıyor kalmış ama sevinemiyor falan. 30 kişi çıkarıldı böyle düşün. en son genel müdür beni de çıkardılar dedi falan the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 baska 1 ay oldu olmadi, yonetim degisti. bayagi bi tirpan geldi. sonra yerlerine gelenler oldu. simdi onlardan gidenler oldu. 1/6 got oturuyorum koltukta. 2 popo lobu degmiyor koltuga. kimisi de lombak gibi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Liebe said: valla bizdeki daha beterdi, 2 ay önce işten çıkarma olacak sayısı bilmemnesi belli değil dediler. sonra işte bilmem kaç şubat olacak dediler insanlar böyle resmen kurbanlık gibi bekledi o günü. sonra her direktör tek tek odasına çağırıp çıkıyorsun kalıyorsun konuşması yaptı uzun uzun. biri çıkıyor hüngür hüngür ağlıyor öteki çıkıyor kalmış ama sevinemiyor falan. 30 kişi çıkarıldı böyle düşün. en son genel müdür beni de çıkardılar dedi falan the end Baska is mi yok ya sevgilisinden ayrilinca aglayan insan geliyor aklima, demek ki kapagi atmis kendini gelistirmemis hic bir ise de yaramayan calisan derim iscilerim bunu yapsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 20 senede satış departmanında işe başlayıp gm pozisyonuna kadar çıkan adam da mı iş yapmayan göt büyüten tayfadan sdfdsf amerika'dan makas geldi cart diye küçülmeye gitti şirket 3 sene önce 500 çalışanı olan firmada fabrika kapatılması merkez küçülmesi falan derken 25 kişi kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 sardalya said: evet 10’da uyuyorsunuz zaten diyor ama bilmiyor ki forumda 2-3’u goren gercek erkekler var Buyrun ne istemiştiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 plebs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Liebe said: 20 senede satış departmanında işe başlayıp gm pozisyonuna kadar çıkan adam da mı iş yapmayan göt büyüten tayfadan sdfdsf amerika'dan makas geldi cart diye küçülmeye gitti şirket 3 sene önce 500 çalışanı olan firmada fabrika kapatılması merkez küçülmesi falan derken 25 kişi kaldık geçmiş olsun abi 20 senelik ihbarını aldıysa, geriye kalan arkadaşlarının haline ağlıyor olabilir aman dikkat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Valla bizzat ödemeyi ben yaptım, zaten zengindi herif 1 ev daha hediye ettik öyle Söyliim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 400 desen 1 ev..kidem tazminati yillik 1 maas..20 sene desen ..aylik 20k maas aliyormus demekki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 20 yillik adamin deli gibi yillk izin + ihbari falan vardir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 ihbar falan cok acaip seyler la. *turkiye'de cok kisa calistim. hicbir bok bilmiyorum nasil isliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 dana22 said: 400 desen 1 ev..kidem tazminati yillik 1 maas..20 sene desen ..aylik 20k maas aliyormus demekki.. Kıdem tazminatı tavanı var abi 5 6k civarı, istersen 100k al farketmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Aynen tavan var kıdem o yüzden çok değildi . ama maaşı brüt 50 k işte 8 maaş ikale parası aldı zaten kafadan,ıvır zıvır derken 550 k net aldı gitti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 iimiş ya 20 senede 1 işe girip çıksak yetermiş, hiç çalışmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 20 sene boyunca kovulmadan orda çalışıyormuş taklidi yapabiliyorsan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 hoşlandığım, beğendiğim ama pek anlaşamadığımız bi kızla trafikte çarpışıyorduk, uzun süredir yazışmıyoduk, çarpsaydın yazdım whatsapptan valla bi an korktum bende durdummm yazdı, naber nasılsın yazdı. İyiyim sen nasılsın yazdım. İyi bende yazdı, allah iyilik versin yazdım, amin yazdı, kusura bakma yazdı. Sen kusura bakma yazdım. Yok trafik hali yaa yazdı, anlıyorum yazdım. Sonra instagramına baktım "O (kalp)" yazmış instagramda, "O" ben değilim tabi ki. Sana laflar hazırladım ama söyleyemiyorum kötü oldum "O" yu görünce. Arkadaşlarında "o" yu stalkladım 1 kişi vardı o da beraber iş gezisine gittiğimiz bi çocuk. Mutlu olmayın amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 anlaşamadığın kızdan nasıl hoşlanıyorsun abi gerard butlerlı romantik komedi filminde mi yaşıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 muhtemelen görüntüyü seviyor arkadaş, güzel buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 soyunu devam ettirebilecek ideal bi dişi olarak bilinçaltı yönlendiriyodur. tamamiyle dölleme isteği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar