bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 günlük dayanamadım gittim psikiyatriye 20 dk dinledi sfdfds verdi 50mg selectra yolladı 1 ay sonra tekrar bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Hiç bişeyin tadı kalmadı günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 bLackcha0s said: günlük dayanamadım gittim psikiyatriye 20 dk dinledi sfdfds verdi 50mg selectra yolladı 1 ay sonra tekrar bakıcaz. oha 50 ile başlatmak nedir, 10-20 diye gitmesi gerek tabi doktor iyi bilir de ilk haftalar zor geçebilir ilk defa başlıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 ben biraz fazla sinirliyim bu aralar ben de mi gitsem psikiyatriste filan geçen bayramda tramvayı kaçırınca trafik lambasının direğini yumrukladım daha yeni indi şişlik das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 FBI OPEN UP /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 manti yiyin gecer, acibadem has manti turk telekom arkasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 DoGMeaT said: sigara içmediğimden hiç beceremedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Saeros said: ben biraz fazla sinirliyim bu aralar ben de mi gitsem psikiyatriste filan geçen bayramda tramvayı kaçırınca trafik lambasının direğini yumrukladım daha yeni indi şişlik das sen nefes terapisi falan yap iyi gelir ilaca düşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 böyle medya iletişim sorumlusu-reklamcı vs aşırı sosyal-enerjik olmanı gerektiren bi mesleğin varsa herkes hayranın olur işine adanmışsın diye madalya takar patronun müşteriler seni ister her projede fln ama antidepresanla alakası yok. o kafandaki soru işaretleri ve kaygılar 10-20 ye katlanabilir oysa gece evde tv başında sabahları kahvaltıda ne antidepresana ihtiyacın kalır nebişiye lokum gibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 forumda uyuşturucu özentiliği yapmak doğru değil. Yasalara göre de suç bildiğiz gibi. (5327 sayılı türk ceza kanunun 190.maddesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 ben sordum fedoncu değilsen sorun yok dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 forum sahipleri onaylıyorsa yapabileceğim bir şey yok. ama onlara da hatırlatmak isterim suç olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 ben polis amcalara sordum senkocum hem sen niye milletin başını yakmaya çalışıyon almanyada ortamlar nası bize onla gel sanane olm ceza kanunundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 la daha dün arabada çevirmeye yakalandık. ben tüttürüyodum arkadas araba kullandığı için almadı. polis durdurdu arkadasa üfletti, içerdeki kokuyu aldı ben tabi torpidonun üstüne sönük halini bıraktım durmadan önce o yüzden anlamaz dedim. 0 promil çıktı, teşekkürler iyi yolculuklar dedi arkadasa, sonra döndü bana size de afiyet olsun iyi geceler dedi kfdsgjsdkşfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 thathappened.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Turk polisi kokusunu alirsa birakir mi olm, 'amirim sahislari yakaladik, 2gr tuketmisler' diye gotururler. Bi de afiyet olsun demismis, sanki california anasini satayim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Günlük, eski kız arkadaşa tinder'da da rastladık... Öfke,özlem,nefret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Superlike atsaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 ayıp olur öyle ilk günden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 istersen dayiya sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 eski sevgilim attıydı bana super like geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Abi yaslar 30+ olmadi mi sizde? Tinderda eski sevgiliye denk gelmeceler falan... Robdosambir + pipo esliginde gazete okuma kac yasinda basliyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 akil yasta degil bastadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Black_Hand said: Abi yaslar 30+ olmadi mi sizde? Tinderda eski sevgiliye denk gelmeceler falan... Robdosambir + pipo esliginde gazete okuma kac yasinda basliyordu? 30+ yalnız isen ergenlik ile orta yaş sendromlarını kokteyl yapıyorsun. çocuk gibi ağlayasın, trip atasın da oluyor, sessizce gidesin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 tespiti kısın la açtık bakıyoduk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar