dana22 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 senko said: 120km yol yapan bendim abi :( azgin apachi..:P ip nin durumunda bosanmadan once ask mesk varsa baska biri ile nafaka filan yok..sadece cocuga israk nafakasi var sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Bilen birine soruyorum, şimdi tcpip nafaka öder mi? Yoksa karşı taraf istediğinden dolayı vs. nafaka ödemesine gerek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Adamın 2.5 yaşında çocuğu var, siz hemen nafakaya girmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 bosanmis ki coktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 oder bosanma davalari is mahkemesi gibi 90% kadin,isci vs hakli cikiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Tcpip said: 11 senelik ilişkim 8 senelik evlilim bitti lan. Aşık değilmiş, aşık olmak istiyormuş. 6 ay direndim çocuk var daha 2.5 yaşında ama olmadı bende vazgeçtim pişman oldu şimdi de ben istemiyorum. Neyse boşandık. Ne boktan 2018'miş lan bu. Bak sonra update edeceğim seni günlük. Başka birine aşık oldum diyeceğim. Çok mutluyum filan yazacağım. sevgiler. geçmiş olsun adamım , çocuğa üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Komodo said: ahaha arda bey?? Abi şaka maka kıza baktım, elemanı takip ediyor, eleman takibi bırakmış. böyle beta beta hareketler yaparsan beta'ya dönüşürsün işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 hayat cok boktan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 niye noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 bişey olmasına gerek yok dasaaa doğru demiş life sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 bi de buralarda iş bulmak kolay dediler 40+ başvurudan daha bir tanesi döndü o da bu iş için başka arkadaşın var mı diye sordu yazılım aranan meslek fln değilmiş meğersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Benim de 2 gün önce sokaktan aldığım kediyi köpek ısırdı refleksle yanından geçerken. Yoğun bakımda şimdi. 24 saati atlatırsa bi şansı olabilirmiş. Kritik bayağı durumu. Ondan önce de zehirlenmiştim. Hepsi üstüste. İğrennç bi hafta geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Oglum o sarmani hastanelik ettiyse seni de kopegi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 sen köpeği ben de kediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ben de kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 ben de hepinizi editlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 acaba f1 araçlarında pilotlar telefonlarını nereye koyuyor, manyetikli zımbırtılardan mı takıyorlar çok merak ediyorum günlük, birde selektör koysalar araçlara, selektör atıp atıp geçersin işte nedir yani hayır dünyanın binbir türlü hali var, araçlara işiyorlarmış ama araç kokusu koyacak yer yok. bugün iyi değildi günlük, görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 senko said: bi de buralarda iş bulmak kolay dediler 40+ başvurudan daha bir tanesi döndü o da bu iş için başka arkadaşın var mı diye sordu yazılım aranan meslek fln değilmiş meğersem ahahahahahah o ne lan başka arkadaşın var mı uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın HR edition o değil de Senko 2 sayfa önce tekrar sınavlara başlayacağından şikayet etmişsin, çok değil 2 ay önce bütün sınavlardan kalacağından şikayet ediyordun Euro düşük olsa hususi Almanyaya gelip ıslak odunla dövücem seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Neden ıslak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 marksman said: Neden ıslak ? daha agir ceker ve dayanikliligi fazladir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Ağaç yaşken eğilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 eyilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 1 ay sonra mesaj attım. Tüm soru işaretleri, kafamdakilerin hepsi ağırlık yapınca dayanamadım. Upuzuun bir ayrılık mesajı dsfds 10 satır ile cevap verdi, duygusuz, soğuk soğuk. Durgun, kararsız, umursamaz ve heyecansızmışım, hayatımı yoluna koymam gerekiyormuş. haklı :( ama ona karşı değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Ben sahsen insanlarin hayata karsi duruslarindan da etkileniyorum. Iliskide oldugum kisi surekli herseyden mutsuz olan biri diye ayrilmisligim var yani gayet. Uzmek istemem seni ama hak verdim kiza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar