dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 uygununu bulursan 2 tane alirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 dry aged seviyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 kaç milyon suriyeli var ya bulunur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 hi bulunur..bilmem kac milyon suriyeliye saglik hizmeti vermekten zorlanmaya basladik..dogumlarda da 5. 6. filan yapiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 hayata lanet olsun uyanışından herkesten nefret etme moronluğuna 3 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 uyku tutmadı youtubeda takılırken tanıdığım birini gördüm. eskiden halini tavrını çok beğenirdim, çok incelikli naif biriydi ya da bulunduğum ortamda öyle gösteriyordu kendini bilemiyorum. çünkü o zamanda yakışıklı ekürisine hasta olup ne saçmalıyosun diyenler vardısf neyse sadece erkeklerin olduğu ortamda sunum yapıyor değişmiş hareketler fikirler filan en soğuyacağım cinsten ama yine de özlemişim iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 bok gibiyim, bayrama da sokayım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 günlük bişey dicektim unuttum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 bayrama sok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 1500 yillik arap kafasiyla cahil cahil hayvan katledip buna bayram denmesi canimi sikiyor, milletin st patricksi var halloweeni var bizim hayvan katletme festivalimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 neyi kutladığımızı hala anlamıyorum gerçekten hadi şeker bayramı neyse de. kurban bayramım mübarek olmasın, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Hayatında bir kez olsun taze keçi Billur’u yememiş insanların anlayamadığı nadide bayramımız möbarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Tum Mars'ta 2 aydir kesintisiz devam eden toz firtinasi azalmaya baslamis gunluk, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 büyük sıkıntıydı da elektrik fln da kesildi bikaç kez sular desen çamurlu akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Norak said: Tum Mars'ta 2 aydir kesintisiz devam eden toz firtinasi azalmaya baslamis gunluk, hayirlisi. peki hocam kaynımın kızına atlayıp üstüne kurban kesersem günahım silinir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 senko said: büyük sıkıntı olabilir evt, gunes panelleri bu ortamda 2 ay boyunca calismayacagi ve sonrasinda da buyuk ihtimal bozulmus olacagi icin 3 yil yolculuk edip giden herkes mefta olmustu simdi eger bir koloni olsaydi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 yok elektriksilikten ölmezlerdi muhtemelen. Riske atıo nükleer bataryasız gitmezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 feverfeverray said: neyi kutladığımızı hala anlamıyorum gerçekten hadi şeker bayramı neyse de. kurban bayramım mübarek olmasın, teşekkürler. şeker bayramı do not exist. ramazan bayramı, it is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 benim için şeker bayramı bayramıma dokunmayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 lan sanki her gün et tavuk ymeiyorsun ya homini gırtlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Norak said: olabilir evt, gunes panelleri bu ortamda 2 ay boyunca calismayacagi ve sonrasinda da buyuk ihtimal bozulmus olacagi icin 3 yil yolculuk edip giden herkes mefta olmustu simdi eger bir koloni olsaydi lel marstaki atmosfer çok ince, en sert fırtınası bize üfürük gibi geliyor. aletleri bozacak kadar güçlü olmaz asla deniliyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 zehirlendim abi 5 gündür patates yoğurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 o nasıl bi zehirlenmek 5 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 inanın ki bir fikrim yok. diyare geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Bozuk aminoasit dayamistir biri gymde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar