Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uyku tutmadı youtubeda takılırken tanıdığım birini gördüm. eskiden halini tavrını çok beğenirdim, çok incelikli naif biriydi ya da bulunduğum ortamda öyle gösteriyordu kendini bilemiyorum. çünkü o zamanda yakışıklı ekürisine hasta olup ne saçmalıyosun diyenler vardısf neyse sadece erkeklerin olduğu ortamda sunum yapıyor değişmiş hareketler fikirler filan en soğuyacağım cinsten ama yine de özlemişim iyi geldi.
Mesaj tarihi:
Norak said:

Tum Mars'ta 2 aydir kesintisiz devam eden toz firtinasi azalmaya baslamis gunluk, hayirlisi.

peki hocam kaynımın kızına atlayıp üstüne kurban kesersem günahım silinir mi
Mesaj tarihi:
senko said:

büyük sıkıntı

olabilir evt, gunes panelleri bu ortamda 2 ay boyunca calismayacagi ve sonrasinda da buyuk ihtimal bozulmus olacagi icin 3 yil yolculuk edip giden herkes mefta olmustu simdi eger bir koloni olsaydi lel

Mesaj tarihi:
feverfeverray said:

neyi kutladığımızı hala anlamıyorum gerçekten

hadi şeker bayramı neyse de.
kurban bayramım mübarek olmasın, teşekkürler.

şeker bayramı do not exist. ramazan bayramı, it is.
Mesaj tarihi:
Norak said:

olabilir evt, gunes panelleri bu ortamda 2 ay boyunca calismayacagi ve sonrasinda da buyuk ihtimal bozulmus olacagi icin 3 yil yolculuk edip giden herkes mefta olmustu simdi eger bir koloni olsaydi lel

marstaki atmosfer çok ince, en sert fırtınası bize üfürük gibi geliyor. aletleri bozacak kadar güçlü olmaz asla deniliyi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...