dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 kanser baskan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Erken teşhisse korkma ben de bizim ailede hat trick yapıyordum az kalsın çok iyi biliyorum bu sıkıntıyı morali yüksek tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 dasaaa said: kanser baskan :( acil şifa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 sevgili günlük bugün tiyatro sınıfımızın sene sonu gösterisi vardı, heyecandan içim çömeldi. ama çok güzeldi ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 ikinci tura kalacak diye tatil tarihlerini değiştiren kafama da bir içki ısmarlayayım. hanımın doğumgünü 8 temmuz lan, ne güzel planlarım vardı :/ 9 unda tatile gitmek için valiz toplarız artık 8 i gecesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 metafordan basini dondurdum gene insanlarin halbuki netligi cok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Mentor oldum. En cok bana soracaklar artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 pascalnouman said: metafordan basini dondurdum gene insanlarin halbuki netligi cok severim netlik istiyosan tripod kullan abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 bugün hayatından 9 saniyeyi feda etmemek için durağa son anda yetişen beni almayıp yoluna devam eden otobüs şöförüne öyle bir küfür ettim ki arkadaki binadan bi hacı dede çıktı cama, bişey mi oldu diye meraklı meraklı baktı. pardon amca dedim. araba şart oldu artık :/ üşeniyorum ama nabalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 müdür oldum. ilk icraatim mesai arkadaşlarıma işe geç geleni skerim demek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Saeros said: bugün hayatından 9 saniyeyi feda etmemek için durağa son anda yetişen beni almayıp yoluna devam eden otobüs şöförüne öyle bir küfür ettim ki arkadaki binadan bi hacı dede çıktı cama, bişey mi oldu diye meraklı meraklı baktı. pardon amca dedim. araba şart oldu artık :/ üşeniyorum ama nabalım ahaha çok benzeri geçen başıma geldi yolun karşısındayım 9 numara durmus durakta, adam bana bakiyor, koştur koştur karşıya geçtim otobüse doğru koşuom adam yetişmeme belki 5sn kala kapıyı kapattı gitti ama ben sinirlenmek yerine, bir dahakine daha erken gelmeliyim dedim çünkü almanlık bunu gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 corap ustune sandalet de giy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Bugun ki ankara-bodrum anadolujet uçuşu çok zevkliydi. Çığlık atanlar, ağlayanlar, küfredenler, dua edenler, eşliğinde adeta bir rollercoaster gök yüzünde. Hostesler bile bembeyaz oldu korkudan ahah. Six flagsdeki goliath halt etmiş. Uçuşun yarısı sağa sola savrulmalarla, hoplamalarla, ani alçalmalarla, tırmanışlarla vs geçti. Finalde ise inerken top gibi sekti uçak. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 imamizer said: müdür oldum. ilk icraatim mesai arkadaşlarıma işe geç geleni skerim demek oldu. ahahahahhaaha oc oldun he demek aferin ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Sabah erkenden kalkıp iş kıyafetlerini utuleyip askıya astım, otobüste gelirken kolaylık olsun diye astım tutma yerine. Sonuç Ayazaga otobüsünde bomba var diye haber duyarsanız benim kiyafetlerdir merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 segmenler out karum cimler in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 kulaklik alcaktim norvecteki arkla konusurken posta kutumda airpod buldum napim la bunu dedi dedim bana getir gelirken akjgsdlajdal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 artık çok takmamaya çalışıyorum. Yok, değişmiyor hayat. Bir basamak bile yukarı çıkamıyorum. Saldım o yüzden. Basit yaşamak en güzeli sanırım, özenmemek ve düşünmemek. gittiği yere kadar gitsin. kaderci oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Ben birak yukari cikmayi yerimde kalamıyorum, basari merdivenlerinden bir bir assagiya iniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 ya olm master'ı bitirdikten sonra çıkarsın hızlı hızlı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 iyice tatil moduna da girdim, geçmez bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 bLackcha0s said: ya olm master'ı bitirdikten sonra çıkarsın hızlı hızlı. :) oralar çok şüpheli işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 12 saat, iki kulakta da, acı çek. Çanakkale'de doktor bulama. Acın dinsin. Tatili erken kes. Ankara'ya dön. Doktora git. İki kulakta pert - ikisinde de aynı anda dış kulak iltihabı. Birde deviasyon varmış burnumda. En azından niye horluyorsun öğrendin. Gelecek 3-4 günü hayatı sessiz film tadında deneyimleme zevkine ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 yeni donem. kendi isime mi baslasam diyordum, pas gectik. dun sanirim uzun zamandan beri ilk defa tr'de gibi alisveris yaptim. eger super cimri degilseniz ve geliriniz iyi ise (tamamen uydurma ornek) tuvalet kagidi alirken fiyat analizini detaylica yapmaz, hmm bu 16m, bu 18m, bunun fiyati daha uygun. demez dogrudan alirsiniz. kiz arkadasim ilk basta anlamasa da kisa surede olayi cozup "ben bunlari almamiza gerek gormuyorum" falan diyip listeden cikartti kimi itemlari. yihu, butceeeee!! genelde butcesi dar olan ise her turlu hesabi yapip ona gore satin alir. dun oyle bir alisveris durumu yaptim. haftaya 2 gun tatilim var (normalde tatil falan yapmadigim icin en kucuk firsatta bir yerlere kaciyorum) butce butce butce diyip paranin hesabini yapip "gel evde dinlenelim" modeuna girdim. belki kisa bir tur atariz. bilmiyorum. maksat zor gunler icin biraz daha hazirlikli, biraz daha ekonomik olarak guclu olayim. zor gunler geliyeaaah, guzel gunler gidiyeaahh... o degil de is yerinde calisamiyorum, konsantrasyon ve calisma azmi -10... onu ne yapacagiz baskan. ogleden sonra calisayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Hobi olarak miksolojiye merak salasım var, meraklıyım da aslında ama iyi barmenlerle tanıştıkça aslında bi boktan haberim olmadığını; daha çook araştırma, daha çook boş zaman ve dolayısıyla daha rahat olabileceğim bir maddi duruma sahip olmam gerektiğini görüyorum. Hepsi zamanla olacak umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar