Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 o kadar yorucu degil bi tane yardımcı alırsın yanına hazırlık falan o yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 bazen ben de pastaci olmak istiyorum, birakacagim bisey de, ama kendim yicem sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Liebe bana gonderirsen ben yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 evet ya fistan daha iyi bilir..onunla konus istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 bu günlükten kasıt nedir ? neyin günlüğü bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 yıldız günlüğü yıl 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 bi butik cafe acmak lazim ya, 3 tane hipster yanci buldunmu oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 bugün ilk defa araba kullandım. şimdi ehliyet gazına geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 anlattığın şeye "doğrudur" diye cevap veren insan seni tekme tokat dövücem çok fena sağlam güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 bugünkü "şimdiki maymunlar neden insan olmuyor" dozumu da aldım rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 o maymunlar insanlıktan umudunu kesip geri maymuna dönenler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 gtx 1050 alıcaktım haftada 1 saat oyun oynamaya değmez dedim. midi klavye ve giyime harcıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 hava lesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 cuma olsun baride yatayım artık ya. bide kovsalar keşke beni güzel güzel yatsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 nuwa said: gtx 1050 alıcaktım haftada 1 saat oyun oynamaya değmez dedim. midi klavye ve giyime harcıyorum. klavye ne aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 abv dede gibi tv karşısında uyuya kalmışım şort tişörtle. 3 kişi sabaha kadar dövmüş gibi hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 son 2 senedir (lanet olası iş hayatına girişimi temsil eden süre) günlerim cuma gelsin de bacakları uzatıp oyun oynayayım, dizi izleyeyim, anime izleyeyim diye beklemekle, zaman öldürmekle geçiyor. vallahi yaşam enerjimi sömürdü bu iş hayatı. hani böyle süper yoğun, deadlinelar havada uçuşuyor bir çalışma tempom yok (olduğu zamanlar da oldu da) ama asıl olay 8-18 buraya kapanıp kalıyor olmak. dışarıda bir hayat var (genelde işsiz insanlar oradan oraya geziyor ama olsun) ve benim bunu kaçırıyor olduğum düşüncesi beni yoruyor ya. böyle 10:00 gibi gidip 15:30 gibi falan çıkacağım (yemek molası da istemiyorum) bir işte çalışmam gerek benim, şu hali bünyeme ters geiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 öyle bi iş varsa biz de girek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 applev0dka said: son 2 senedir (lanet olası iş hayatına girişimi temsil eden süre) günlerim cuma gelsin de bacakları uzatıp oyun oynayayım, dizi izleyeyim, anime izleyeyim diye beklemekle, zaman öldürmekle geçiyor. vallahi yaşam enerjimi sömürdü bu iş hayatı. hani böyle süper yoğun, deadlinelar havada uçuşuyor bir çalışma tempom yok (olduğu zamanlar da oldu da) ama asıl olay 8-18 buraya kapanıp kalıyor olmak. dışarıda bir hayat var (genelde işsiz insanlar oradan oraya geziyor ama olsun) ve benim bunu kaçırıyor olduğum düşüncesi beni yoruyor ya. böyle 10:00 gibi gidip 15:30 gibi falan çıkacağım (yemek molası da istemiyorum) bir işte çalışmam gerek benim, şu hali bünyeme ters geiliyor sen yine daha tazeymişsin ya daha dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 hakkaten 2 sene çalışıp bu hale geldinse, oo ho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 applev0dka said: son 2 senedir (lanet olası iş hayatına girişimi temsil eden süre) günlerim cuma gelsin de bacakları uzatıp oyun oynayayım, dizi izleyeyim, anime izleyeyim diye beklemekle, zaman öldürmekle geçiyor. vallahi yaşam enerjimi sömürdü bu iş hayatı. hani böyle süper yoğun, deadlinelar havada uçuşuyor bir çalışma tempom yok (olduğu zamanlar da oldu da) ama asıl olay 8-18 buraya kapanıp kalıyor olmak. dışarıda bir hayat var (genelde işsiz insanlar oradan oraya geziyor ama olsun) ve benim bunu kaçırıyor olduğum düşüncesi beni yoruyor ya. böyle 10:00 gibi gidip 15:30 gibi falan çıkacağım (yemek molası da istemiyorum) bir işte çalışmam gerek benim, şu hali bünyeme ters geiliyor senin ise talibiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 applev0dka said: son 2 senedir (lanet olası iş hayatına girişimi temsil eden süre) günlerim cuma gelsin de bacakları uzatıp oyun oynayayım, dizi izleyeyim, anime izleyeyim diye beklemekle, zaman öldürmekle geçiyor. vallahi yaşam enerjimi sömürdü bu iş hayatı. hani böyle süper yoğun, deadlinelar havada uçuşuyor bir çalışma tempom yok (olduğu zamanlar da oldu da) ama asıl olay 8-18 buraya kapanıp kalıyor olmak. dışarıda bir hayat var (genelde işsiz insanlar oradan oraya geziyor ama olsun) ve benim bunu kaçırıyor olduğum düşüncesi beni yoruyor ya. böyle 10:00 gibi gidip 15:30 gibi falan çıkacağım (yemek molası da istemiyorum) bir işte çalışmam gerek benim, şu hali bünyeme ters geiliyor baba parası vardı da biz mi yemedik demek istiyorsun sanırım :D maaş da fena değilse allahtan belanı mı istiyorsun abi daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ESNAFLIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ya biraz şımarıklık yapıyor olabilirim, henüz belamı aramıyorum sdsafa çok ekstrem bir durum olmayınca mesaiye kalmıyorum, montumu alıp gidiyorum. çalışırken rahatım, arada forumu okuyorum, arkaya sürekli müzik veya youtubedan bir şeyler açıp dinliyorum falan. giyim konusu sıkıntı değil, kafama esince gömlek giyiyorum onun dışında yazın t-shirt kışın kazak falan. ama en verimli çağımda hapiste gibiyim ya sdsafas işin şartlarından çok günde 10 saat burada olmak bozuyor beni o 10:00/15:30 işi tam danışmanlık işi değil mi işte. gel ofisine takıl git mis sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar