nuwa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 chef assistant olarak çalışmaya başladım mutluyum mes'udum derken her gün koç taşağı kesip pişirmeye başlayınca hayattan soğudum. insan nasıl yer lan? var mı burada yiyen acep. antrikot but göğüs neyse de, beyin dil taşak göt insan bunları nasıl yer ya. ellerken bile öğürüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 koç taşağı güzel şimdi olsa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Malwarebytes patladi az once gunluk, hayvan gibi memory leak ediyor su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 malwarebytes'a bel bağlarım ben de hep bişey olduğunda ama daha dün reddit'te bişey gördüm "malwarebytes ağzıma sıçtı" gibisinden. son sürümde mi bişey var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2018 son update i bozmus, simdi geri actim duzeltmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Pc gaming defterini komple kapattim sanirim bu sefer. Karti da guzel fiyata okuttum minercilar saolsun sdffd. Ilginc bir bosluk oldu , simdilik oyun videolari izleyip idare ediyorum. Spor, gitar , kitap , gezme tozma vs baya bir aktivite listesi yaptim. Yarida biraktimlarima donus icin motive olmaya calisiyorum. Evlenince hanim , cocuklarla konsol olayina gireriz herhalde, bakalim kismet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 abi aynen al bi konsol her oyun çıkıo zaten konsola geri kalan indie'ler içinde laptop yetiyor genelde. oyun bilgisayarı bayağı manasızlaştı ps4 e geçtiğimden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 off kimlerle forumluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 şimdiye kadar oynadıklarım yetmiştir abi bana bu yaştan sonra oyun fln ps4 casual takılmaca güzel aksi için zaman yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 sayisi cok az olan bir kesim savasa girmeyin, gencler ölmesin diyor. ama bunu hukumet onemsemiyor ya da en azindan bunun bir sorun oldugunu dusunmuyor. askerdeki cocuklar da sehitligi istiyor ya da en azindan isyan etmiyor. aileler de tum sehitlik rituellerini uyguluyor, isyan etmiyor. e peki biz niye savas olmasin diyoruz? bir de savas olmasin deyince hapse girme ihtimalin var. belki de zihinsel evren olarak bana/bize gore uzayli (ulasilamaz, eriselemez anlaminda) bir kesimle ilgili mucadele etmek niye? ayni boku iran’daki sosyalistler de yedi ve ne oldu sonunda? örnekler uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Dark_Soul said: Pc gaming defterini komple kapattim sanirim bu sefer. Karti da guzel fiyata okuttum minercilar saolsun sdffd. Ilginc bir bosluk oldu , simdilik oyun videolari izleyip idare ediyorum. Spor, gitar , kitap , gezme tozma vs baya bir aktivite listesi yaptim. Yarida biraktimlarima donus icin motive olmaya calisiyorum. Evlenince hanim , cocuklarla konsol olayina gireriz herhalde, bakalim kismet. konsol toz toplama aracı olarak kalıyor ya pcden sonra kesmiyor abi. zaten hanım ay dur ben yapamadım anlamadım neye basıyorduk biz yaaa diye ciyakladıkça kırasın geliyor makinayı. o yüzden daha relax aktiviteleri tavsiye ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Valla çok uzun süredir ben de pek oyun oynamıyordum, neye elimi atsam 2-3 oynayıp bırakıyodum, geçen PUBG'yi aldırdı arkadaşlar 2-3 gündür iyi oynuyorum. Eskisi gibi saatlerce oyun oynamaya zaten ne takatim ne zamanım yok ama girip 2-3 maç atıp çıkmalık gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 zaten oyunlar oraya evrildi artık. şuan piyasada tutan oyunlara bir bakın hep böyle kısa kısa oyunlar, bir el atıp çıkılabilecek türden oyunlar.. zaten işte 8 saat pc'de oturanlara gelip akşam 3-4 saat pc oynamak zor gelebiliyor, ps4 daha tercih edilebilir oluyor haliyle. @liebe eşini doğru seçmek önemli tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 abi klavye mouse fena değildi, beraber co-op portal 2 bitirdik hatta. gamepad görünce nevri döndü analogları aynı anda farklı yönlere çeviremiyor :D robot gibi önce düz gidiyor mesela sonra duruyor etrafa bakıyor sonra tekrar düz gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 ha bu arada benden hepinize gelsin; http://blog.candiquik.com/wp-content/uploads/2011/06/pretzel-cigars-blog.jpg çok acayip bir his. çekirdek kadar bişi var orda büyüycek doğacak falan. bu lanet ülkeye bir çocuk getirip onu da bu boka bulaştırmak istemezdim ama gün geçtikçe hakikaten insan nolursa olsun artık çocuğu olsun istiyor. güzel günlerde büyüyor olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Liebe said: Dark_Soul said: Pc gaming defterini komple kapattim sanirim bu sefer. Karti da guzel fiyata okuttum minercilar saolsun sdffd. Ilginc bir bosluk oldu , simdilik oyun videolari izleyip idare ediyorum. Spor, gitar , kitap , gezme tozma vs baya bir aktivite listesi yaptim. Yarida biraktimlarima donus icin motive olmaya calisiyorum. Evlenince hanim , cocuklarla konsol olayina gireriz herhalde, bakalim kismet. konsol toz toplama aracı olarak kalıyor ya pcden sonra kesmiyor abi. zaten hanım ay dur ben yapamadım anlamadım neye basıyorduk biz yaaa diye ciyakladıkça kırasın geliyor makinayı. o yüzden daha relax aktiviteleri tavsiye ederim :D Evet , onun için evlenmeden önce hatunu haftada 2-3 saat eğitime alıcam. Baktım ki bi bok öğrenemiyor , yallah sfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 ofiste katawa shoujo oynarken proje müdürünün gelip oyunu istemesi sdfsdf bakim nasil bisiymis dedi sao ps4 orderlattım adama sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 eroge ye kadar yolu var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 update: oğlum 4 aylık oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 havalandirma iyi olursa kapali mekanda da gayet guzel yardiriliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Nasıl bir yardırma o Pascal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 farkında olmadan 2 saat ilker canıkligil dinlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 saat 12:34 simdi eve geldim. yarin 5te kalkip ise gidersem ancak cat pat bir toplanti gecirebilirim. cunku salaklarla calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 barmaid'likten aşçıbaşı yardımcılığına, oradan her gün kadrolu müzisyenliğe. götümüze turizm kaçtı çıkmıyor. güzel ve doğru insanlarla çalışınca güzel de kazandıran bir sektör. buraya taşındığımdan beri turizmden başka bir şey yapamıyorum. baya kariyer olarak düşünmeye başladım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 aha barmaid mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar