Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

chef assistant olarak çalışmaya başladım mutluyum mes'udum derken her gün koç taşağı kesip pişirmeye başlayınca hayattan soğudum. insan nasıl yer lan? var mı burada yiyen acep. antrikot but göğüs neyse de, beyin dil taşak göt insan bunları nasıl yer ya. ellerken bile öğürüyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Pc gaming defterini komple kapattim sanirim bu sefer. Karti da guzel fiyata okuttum minercilar saolsun sdffd.
Ilginc bir bosluk oldu , simdilik oyun videolari izleyip idare ediyorum. Spor, gitar , kitap , gezme tozma vs baya bir aktivite listesi yaptim. Yarida biraktimlarima donus icin motive olmaya calisiyorum.

Evlenince hanim , cocuklarla konsol olayina gireriz herhalde, bakalim kismet.
Sosyal ağlarda paylaş

sayisi cok az olan bir kesim savasa girmeyin, gencler ölmesin diyor. ama bunu hukumet onemsemiyor ya da en azindan bunun bir sorun oldugunu dusunmuyor. askerdeki cocuklar da sehitligi istiyor ya da en azindan isyan etmiyor. aileler de tum sehitlik rituellerini uyguluyor, isyan etmiyor. e peki biz niye savas olmasin diyoruz? bir de savas olmasin deyince hapse girme ihtimalin var. belki de zihinsel evren olarak bana/bize gore uzayli (ulasilamaz, eriselemez anlaminda) bir kesimle ilgili mucadele etmek niye? ayni boku iran’daki sosyalistler de yedi ve ne oldu sonunda? örnekler uzar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Pc gaming defterini komple kapattim sanirim bu sefer. Karti da guzel fiyata okuttum minercilar saolsun sdffd.
Ilginc bir bosluk oldu , simdilik oyun videolari izleyip idare ediyorum. Spor, gitar , kitap , gezme tozma vs baya bir aktivite listesi yaptim. Yarida biraktimlarima donus icin motive olmaya calisiyorum.

konsol toz toplama aracı olarak kalıyor ya pcden sonra kesmiyor abi. zaten hanım ay dur ben yapamadım anlamadım neye basıyorduk biz yaaa diye ciyakladıkça kırasın geliyor makinayı. o yüzden daha relax aktiviteleri tavsiye ederim :D
Sosyal ağlarda paylaş

zaten oyunlar oraya evrildi artık.

şuan piyasada tutan oyunlara bir bakın hep böyle kısa kısa oyunlar, bir el atıp çıkılabilecek türden oyunlar..

zaten işte 8 saat pc'de oturanlara gelip akşam 3-4 saat pc oynamak zor gelebiliyor, ps4 daha tercih edilebilir oluyor haliyle.

@liebe

eşini doğru seçmek önemli tabi :p
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada benden hepinize gelsin;

http://blog.candiquik.com/wp-content/uploads/2011/06/pretzel-cigars-blog.jpg

çok acayip bir his. çekirdek kadar bişi var orda büyüycek doğacak falan. bu lanet ülkeye bir çocuk getirip onu da bu boka bulaştırmak istemezdim ama gün geçtikçe hakikaten insan nolursa olsun artık çocuğu olsun istiyor. güzel günlerde büyüyor olur inş.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Dark_Soul said:

konsol toz toplama aracı olarak kalıyor ya pcden sonra kesmiyor abi. zaten hanım ay dur ben yapamadım anlamadım neye basıyorduk biz yaaa diye ciyakladıkça kırasın geliyor makinayı. o yüzden daha relax aktiviteleri tavsiye ederim :D

Evet , onun için evlenmeden önce hatunu haftada 2-3 saat eğitime alıcam. Baktım ki bi bok öğrenemiyor , yallah sfdsfsd
Sosyal ağlarda paylaş

barmaid'likten aşçıbaşı yardımcılığına, oradan her gün kadrolu müzisyenliğe. götümüze turizm kaçtı çıkmıyor. güzel ve doğru insanlarla çalışınca güzel de kazandıran bir sektör. buraya taşındığımdan beri turizmden başka bir şey yapamıyorum. baya kariyer olarak düşünmeye başladım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...