Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kimsenin peşinden koşmak tarzım olmadığı için yine yanlızlar rıhtımına demir attım günlük. Sevgi konusunda zaten hiç bir zaman başarılı olamadım zaten . Kal sağlıcakla...
Mesaj tarihi:
Yorgun, üzgün ve yaşlı hissediyorum kendimi bazen. Bin yıl yaşamışım gibi. Başıma gelmeyen çok az şey kalmış gibi.

Sonra savaşların olduğu bölgelerdeki çaresiz insanları düşünüp utanıyorum kendimden.
Mesaj tarihi:
haberler seyretmeyi gazete okumayi azalt gecer..surekli cinnet tecavuz namus haksizlik hukuksuzluk ahkam kesmeler abuk beyanlar vs seyretmekten beyin kisa devre yapiyor arada..normaldir..
Mesaj tarihi:
Maruz kalıyorum illa ki. Kaçılmıyor hayatın içinde iş hayatının ortasındayız. Ya biri bahsediyor, ya gittiğin yerde haberler açık oluyor. Oluyor bir şekilde.
Mesaj tarihi:
tabi ki ..istemesen de oluyor..aksam sadece digiturk seyrediyoruz.. onda da belgesel dizi film ve cocuk kanallari.. kamu spotuna bile zor denk geliyorsun ..butun gun isyerinde oyun oynuyorum.. gun icerisinde gazete sitelerine baglanmazsam maruziyet minimumda oluyor..

hobi edin arinma icin bir desarj yolun olsun..kosma olabilir resim olabilir..yaptigin zaman zamani unutacagin birsey bul..
Mesaj tarihi:
Flam said:

Yorgun, üzgün ve yaşlı hissediyorum kendimi bazen. Bin yıl yaşamışım gibi. Başıma gelmeyen çok az şey kalmış gibi.

Sonra savaşların olduğu bölgelerdeki çaresiz insanları düşünüp utanıyorum kendimden.

depresyon bunlar hep
Mesaj tarihi:
en kötü ihtimalle şunu yaparım dediğim şeylerin bile olma ihtimali kalmadı.
allahım ne kadar kötü seçimler yaptım son 3 ay içinde eventually allah belamı verdi lel.
Mesaj tarihi:
2 gündür grip gibiyim ama değilim. Sadece ara ara ateşim çıkıyor ve motorları acayip bozdum. Dün 18 saat falan uyumuşumdur. Terlemekten ve tuvalete gitmekten vücudumdaki porözler çok pis yıprandı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...