zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Holy said: İnsanlığı boşver ya hayvanları kurtar. Orman hayvanları için işte abi. Koyyim insanlara. Bi de barınak açabilsem kafamdaki gibi ımyeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Wishmaster said: seni de everiyo muyuz abi valla zor ben baltayı yine taşa vurdum kızın sevgilisi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 oo fuckbody mi olmus oldun simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 burun spreyi kullanmayı bırakma kararı aldım İÇİM DARALDI AYH DAHA BİRİNCİ GÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Otrivin mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Kimsenin peşinden koşmak tarzım olmadığı için yine yanlızlar rıhtımına demir attım günlük. Sevgi konusunda zaten hiç bir zaman başarılı olamadım zaten . Kal sağlıcakla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Laraken said: Otrivin mi lan yes bi açılıyo bi kapanıyo şu an, burun afalladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 su anda seroz akinti fazindasin musluk gibi akacak o burun..otrivini kes..zaten 1-2 uygulamalik birsey o..ondan sonrasi daha fazla akinti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 geçmiyore https://www.youtube.com/watch?v=nHKs-gNoMJA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Metroda bir bebek var anneannem enistem gibi horluyor, sahibi olsam birakir kacarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 sokarim boyle ise bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 bu kadar sis amazonda fln vardir heralde bunaldim ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Yorgun, üzgün ve yaşlı hissediyorum kendimi bazen. Bin yıl yaşamışım gibi. Başıma gelmeyen çok az şey kalmış gibi. Sonra savaşların olduğu bölgelerdeki çaresiz insanları düşünüp utanıyorum kendimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 haberler seyretmeyi gazete okumayi azalt gecer..surekli cinnet tecavuz namus haksizlik hukuksuzluk ahkam kesmeler abuk beyanlar vs seyretmekten beyin kisa devre yapiyor arada..normaldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Maruz kalıyorum illa ki. Kaçılmıyor hayatın içinde iş hayatının ortasındayız. Ya biri bahsediyor, ya gittiğin yerde haberler açık oluyor. Oluyor bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 tabi ki ..istemesen de oluyor..aksam sadece digiturk seyrediyoruz.. onda da belgesel dizi film ve cocuk kanallari.. kamu spotuna bile zor denk geliyorsun ..butun gun isyerinde oyun oynuyorum.. gun icerisinde gazete sitelerine baglanmazsam maruziyet minimumda oluyor.. hobi edin arinma icin bir desarj yolun olsun..kosma olabilir resim olabilir..yaptigin zaman zamani unutacagin birsey bul.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 gunleri 36 saate cıkartsak söyle 1-2 aylıgına çok rahatlıyacam hicbirsey mi yetismez, hicbirseye mi zaman kalmaz cok ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Flam said: Yorgun, üzgün ve yaşlı hissediyorum kendimi bazen. Bin yıl yaşamışım gibi. Başıma gelmeyen çok az şey kalmış gibi. Sonra savaşların olduğu bölgelerdeki çaresiz insanları düşünüp utanıyorum kendimden. depresyon bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Ya hadi alın artık be :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 en kötü ihtimalle şunu yaparım dediğim şeylerin bile olma ihtimali kalmadı. allahım ne kadar kötü seçimler yaptım son 3 ay içinde eventually allah belamı verdi lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 2 gündür grip gibiyim ama değilim. Sadece ara ara ateşim çıkıyor ve motorları acayip bozdum. Dün 18 saat falan uyumuşumdur. Terlemekten ve tuvalete gitmekten vücudumdaki porözler çok pis yıprandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 hep negatifsin. cok temiz bir detox bu! tadini cikart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 hic boyle dusunmemistim...enteresan bir yaklasim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 günler yetmio demiştim demi demiştim. lan doktora yapanlar nası canlı kalabiliyor büyük meziyet hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 olm tr de yapiliyor ole seyler..yurtdisinda uzerler tabi..adamlar sinavi filan kaldirdi en az bi 10 sene de ole gider herkes prof olana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar