zipzip Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Senin kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 burası kastı msn var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 küçükken hipermarkette cipsleri mıncıklayıp taso bulduklarımızı patlatıyorduk. birkaç haftalık bronzuluğu hak etmişiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Grego said: bugün uçakta kalkarken, böyle yanlışlıkla mı oldu artk bilerek mi, ezan okudu uçak. allah diyen uçağa binmişim, sefer duası falan yazdı ekranda, 3 ekberden sonra kapandı. aynısı istanbul-ankara uçuşunda oldu bana geçen. hızlı kapandı ama ALLAAAAAAAA derken kapattılar, anlayamadım da ne olduğunu. herkes birbirine "götümüzde bomba mı patlayacak erkut" diye baktı, sonra les go diyip devam ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 normalde yaptığımda iyi olacak, yapmam gereken ama yapmadığım şeyleri 3-5 item arası quest card haline getirip yapmaya başladım. itemler tamamlandığında kitap falan sipariş ediyorum. frp rpg takılanlara öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 eski yesilcam sener sen filmlerinin neden ingilizce altyazilari mevcut degil? bir milyarder, namussuz namuslu, ciplak vatandas falan acaip filmler. keske altyazilari da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 şikayet ediceğine otur yap, bi gününü almaz, he sağlam ingilizce lazım var mıdır bilemedim şimdi. kih kih kih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 1gunum yok ki. ama olmaz degil aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Bu sene yurtdisi diliyorum gunnuk. Bakalim olcak mi. Saglik bi de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 üç bira içtikten sonra mikrofonda şarkı söylettiler :( konuşucak halim yok y u do dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 yine anca son 2 rakam tutmuş :/ sonuçlara göre uçak bileti bakmayı hayal ediyordum oysaki. 30 tl lik benzinle nereye gidilir acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpill Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Abi türkçe içerik ne kadar çöp ya. Araştırınca farkediyorsun. Çoğu copy paste, tık almak için yazılmış kaynakçası olmayan çöp bilgi. Yine şaşırtmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Archangel_ said: yine anca son 2 rakam tutmuş :/ sonuçlara göre uçak bileti bakmayı hayal ediyordum oysaki. 30 tl lik benzinle nereye gidilir acaba :P Bize kadar gelin, pizza film yabalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Önce siz bize gelin, adettendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 ya arkadaş 5'te işten geldim, yemek falan bişeyler, 7-9 arası bayıldım. sonra dur kedinin yemi suyu derken kalktım, daha da uyuyamıyorum ve sabah 3:30 - 4 gibi kalkmam lazım. 9'da değil de 12'de 1'de falan uyansam tanklardım da 2 saatlik uykuyla olacak iş değil. uykuluk 2 bira içsem onda da ilki 15, sonraki her bira 30dk az uyumuşsun etkisi yapıyor. böyle mi olacaktı, bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 alman döneri yedim öğlen nası bi kimyasal nasıl bir sos koydularsa artık midem hala allak bullak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Animaniacs geri geliyormus gunluk, 2 sezon siparis etmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Günlük yatmadan önce iki dakika odayı havalandırayım diye cama gittim, "the mist" filminden beter sis var. Binanın önünden geçen yol gözükmüyor. Resmen tırstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 arap ırkçısı yaptı burası beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 tek gecelik ilişki yaşayalım derken meğersem kıza sabaha kadar aşık olmuşuz ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 sabaha kadar mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 baskentte kv havasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Hayatımı hayır işlerine adamaya karar verdim ama mümkün olduğunca oturduğum yerden. Geçen yayında Tema'ya 217 fidan bağışladık. Bundan sonraki hedefim Afrika'da suya erişimi olmayan yerlere destek olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 İnsanlığı boşver ya hayvanları kurtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Llama said: tek gecelik ilişki yaşayalım derken meğersem kıza sabaha kadar aşık olmuşuz ya la seni de everiyo muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar