Grego Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 hala lego seven insanlari gordukce mutlu oluyorum! guzel olmus grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Sevgiliden mesaj bekler gibi bekliyorum cevabını ikcım. Bir evet desen çekip kurtarsan beni bu hayattan arkadama bakmadan gitsem. Hayır işime odaklanamıyorum müdürün odasını teklemiyeceğim günü bekliyorum. Ek olarak 330€ çekmiş zalım kiralama şirketi euroda 4,52den almış zalım banka. Derdiniz ne olm benimle! Ben sana buradan 220tlye takardım sıfır aynayı hibne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Grego said: inat ettim şu saate kadar legolara kaide yapıcam diye, bitirdim sonunda rafta o modülerler raf içinde toz olmuyor mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 oluyor, sonra teker teker temizleyip peygamber oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Sacma sapan bir gun daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 her günün öyleymiş gibi düşün bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Grego said: oluyor, sonra teker teker temizleyip peygamber oluyorsun. legoların peygamberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 sardalya said: niye askere gidiyorsunuz ya? askerlik kalmadi ki en fazla alip karakola gotururler imza attirirlar 10 sene sonra 300 TL ceza odersiniz. ben mi yanlis biliyorum? ulan boşuna mı gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 askerde kısa dönem ws uzun dönem kantır atarak geçirdim, çok çatışmaya girmişliğim war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 bir daha kendi evime taşınana kadar yerimden kımıldarsam namerdim. iş güç arasında bir de taşınma yorgunluğu stresi öldüm resmen 1 haftadır. ama yeni eve girip şöyle bir bakınca oh be iyi ki taşındım diyorum resmen huzurum yerine geldi şimdilik, umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Black-ice said: sardalya said: niye askere gidiyorsunuz ya? askerlik kalmadi ki en fazla alip karakola gotururler imza attirirlar 10 sene sonra 300 TL ceza odersiniz. ben mi yanlis biliyorum? ulan boşuna mı gittim bedelliyse hayır o zaten default okumuş işsizdin ve uzun dönemle yedek subay mayışı + macera için gittiysen de hayır geri kalan bütün şekillerde bence evet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 gece teyzem vefat etmiş haberi geldi (2 yıldır hastaydı bekleniyodu), sabaha kadar uyumadım kafa güzel bide uyanamam diye, git insanları teselli et (5 kardeşler anne tarafı, +tonla kuzen) tabut taşı, toprak at, geldim eve bi bira gömüp bayılcam. Sen nabıon günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 halsizliğin abv yine derslerin yarısından kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 gecmis olsun abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 basin saolsun gondar guzel usutmusum he saridan kahverengiye her renk balgam cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 2 yıldır yurtdışına çıkmıyorum. bi şekilde 15-25 yaş arası yeşil pasaport varken hiç bu kadar süre olmamıştı çıkartıyodum kafamı bi yani. neyse yeşil gittiğinden beri 2.kez başvurdum vizeye. allahım ne gıcık iş. ikametgah başka şehirde diye arıza çıkartacak oldular dedim bişey olmaz yazayım gerekçesini. bi de matah bişi için gitsem bari ya arıza çıkartırsa hatun ağzına yüzüne mıçarım artık heralde bu kadar masraf bu kadar uğraş yok ebesinin şeysi bi de bu salt ten çekimine bağlı gibi olan ilişkiler ciddiye döner gibi olduktan sonra napıyoruz o konularda tecrübelere ihtiyacım var galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 şu streamer ve youtuber'lardan nefret ettiğim kadar az şeyden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Bi daha böyle saçma sapan boklar yeme bak buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 bim cipsleri ne güzel lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Cunku cipste kalite / lezzet ters orantili Ne kadar dandik malzemeden yapilirsa o kadar guzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Senko +1 said: Bim'e doğru yola çıktım. zaten iki adım ötesi bim. annemin terliklerini giyip çıkayım lan dedim, kim iki saat şimdi bağcık bağlayacak. ama olgun bir erkek insanda eğreti duran şeylerin başında anne terliği geliyormuş canlar, ben bunu anladım. Bim her zamanki gibi sakindi. klima çalışıyor ama soğutmuyordu. nasıl bir klima lan bu diyerek incelemeye başladım. ama görevli beni balici sandı, çünkü ayaklarımda da acayip terlikler altımda çamaşır suyu sıçrayıp da rengi atmış bir pijamayla pek de güzel bir gaspçı havası veriyordum. "abi bu klima üflemiyor galiba" dedim. ama cevap vermedi, işine döndü. tam arkamı dönüp gidecekken tanıdık bir ses duydum. pek bir tanıdık. sanki bir zamanlar kulağıma "aşkım" ,"seni seviyorum" diyen bir ses. yavaşça arkamı döndüm. Evet, eski sevgilimdi bu. bir zamanlar sevdiğim kadındı. bir zamanlar elele tutuşarak mal gibi gezdiğimiz kadın. şimdi nişanlısıyla bim'e gelmiş alışveriş yapıyordu. bir zamanlar aşık olduğum kadındı bu. evet bir zamanlar uğruna canımı verebileceğim kadındı bu. ben şaşkınlıktan elimdekileri yere düşürünce bunlar birden irkildi ve hemen arkasını döndü. ben, beni görmesinler diye hızlıca aşağıya eğildim ama lanet olası bim'de raf diye bir şey yok ki. tansaş olsa arkadaki adam seni göremez ama raf yerine kolilerde ürün sergileyen bim sayesinde saklanamadım. peki size sorarım. siz arkanızı döndüğünüzde, devekuşu gibi saklandığını sanan ama ayağında ufak numara anne terlikleriyle çömelmiş ve k.ç çatalı gözüken bir adam görseniz ne yaparsanız? işte onlar da öyle yaptılar. bastılar kahkahayı. yavaş ve gururum yıkılmışçasına ayağa kalktım. gözlerine baktım. bana baktı, mahzun bir bakış görmek isterdim ama alay ediyordu resmen. ayaklarıma bakıyordu. anne terliği giymiş, parmakları ucundan çıkmış bir ayak. buydum işte. sen bu adamla bir zamanlar çıkmıştın. şimdiki sevgilin çok iyi giyinmiş ama bir bak bakayım ona. bim'de bu şıklık? sence de biraz samimiyetsiz değil mi? ben en azından yakışıyorum buraya. içimden geldiği gibiyim. böyle düşündüm ama sonra has.... dedim. adam kapmış kızı, ben de salak gibi pijamayla terlikle geziyorum. kim naapsın lan beni. "nasılsın görüşmeyeli?" dedim. "iyiyim" dedi. "ne güzel" dedim. "hıhı" dedi. gittikçe gerginleşiyordu ortam. yeni sevgilisi kıllandı mı acaba diye baktım ama "nasıl olsa bu salaktan bir zarar gelmez" düşüncesi hasıl olduğundan zerre umrunda değildim herifin. adam en ucuz kangal sucuğu seçmekle meşguldu. "niye böyle olduk biz?" der gibi baktım. "ne diyorsun?" der gibi baktı bana. "niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar baktım. "ne diyorsun anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana. "neyse boşver" der gibi baktım. Gitti alışverişe devam etti. bir "güle güle" bile demeden. gözyaşlarımı saklayarak elimden düşürdüklerimi aldım ve kasaya gittim. bir de peçete aldım, gözyaşlarımı silmek için. kasadaki görevli yine baliciymişim gibi baktı bana, "paran var mı" der gibi baktı bana, bana bakmasın artık kimse. al lan paranı der gibi uzattım, para üstü beklemeden çıktım ama sonra hemen geri dönüp şahsiyetsizce aldım paranın üstünü. tam çıkacakken fiş almayı unuttuğum aklıma geldi. dönüp onu da aldım. Hay anasını, bir romantizm de yaşayamadık be. eve giderken serkan geldi yavaşça yanıma. tek dostum, yoldaşım, üzgün olduğumu anlayabilen tek insan. "abi bir şey diycem. pijamanın k.çında delik var, k.çın gözüküyor, baya bir büyük" o günden beri evdeyim. bim'e de kapıcıyı yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Olm bu nasi imza Telefonda leke var diye ekrani kazidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 yazın çalıştığım işyerinde milletle numara ekleşiyoduk. benim adımı yazıp arkasına işyeri ismi ekliyolar "kezban düdüt beach club" diye. ben ekliyorum sadece adlarını yazıyorum sadabsd. çok acı bi an lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar