senko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 cicibeybe said: nienna said: ben beach clubta çalıştım bu yaz. her hafta düğün olurdu 30+ düğünde çalıştım. baya elit jazz başlayan viskili düğünler bile gecenin sonunda ankara havasına dönüyordu. çinli rus ne varsa ankara havasında dans ettiğini gördüm. kaçınılmaz bi şey bu mr anderson. Sunu birebir yasadim. Cok guzel playlist falan yaptik. Ama yok olmadi yani, en sonunda ankara havasina dondu istemsiz :/ Ben ankara da star wars temali dugune gityiydim. Deli masraf yapilmis millet cosplay gelmis, tie fighter pasta vs Sonunda darth vader org ta hoplayiver cekirge caliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 eglenceli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 bi uyanıp okula gidebilirsem çok hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 rehab başlıyorum çok karizmatik. badass rockstar tribine girebilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Gecicek bisey yok. Klasik bi baska heves. Bikac hafta sonra baslar gene "3 litre sarap iciyorum banamisin demiyo uleee" diye gezmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Kendi bileceği iş artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 sabah ölüdeniz'den kelebekler vadisi'ne kürek çekicez. "ölücen lan" dedi herkes. sabahtan beri şınav çekiyorum. çakma da olsa go pro lazım :( böyle anlatınca bi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 bu kız jager ı falan döver valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 hangi kız klsdafjlasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ne kızı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Hava ne soğudu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 aa kiz dendi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 biz hala şört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 yemeksepetinde tavuklu achisi geldi fakirlik bu mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 fakirlikten çok tembellik achisi olmuş bence asdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 yurtta kalıyorum ondan mecburum :/ fakir olmasam gider et yerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 kız varmış olm kim kız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 bugün 5 yıllık çalışma hayatımda hiç bu kadar bir lafı yiyip yutkunduğum olmamıştı. Hem de hiçbir şey yapmamışken. Artık gelemiyorum. Yalnızlığa, yaptığım saçma işe, istanbul'a... Ted talks videoları ile gaza gelip nereye saldıracağını bilmeyen danalar gibi her şeyi karıştırıp akşamında kanepede uyuyakalıyorum. bu kadar vefasız olmamalı hayat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 hicbirsey yapmadigin icin yemis olabilir misin laflari =P saka bi yana relax. hersey olacagina varir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 yok yaa kravatımı düzeltiyordum menapozlu yalnız gm karı geldi sataştı sonra tebessüm ettim diye sen kimsin ya demeye başladı şaşırdım sesim titredi konuşamadım sonra konuşmak istediğimde zaten odaya sokmuşlardı beni :) işte mutlaka olacağına varıyorda, ne olacaksa olsun bir an önce varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 kendimi dışardan görsem kesin çok kıl olurdum bu ne la yavuşak derdim ama sonra zaman içinde iyi arkadaş olurduk düğünüme filan giderdim eşimi kendimle test ederdim, geçemediği zaman boşardım “gel bi kafayı çekelim senle” derdim kendime tam kafalar kıyak olmuşken ben aslında yokum derdim mind blown fight clubın dövüşsüzü gibi olurdu sadece club ki bilen bilir club aynı zamanda sopa demek inşallah kendimi sopayla döverler, şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 kulağa giren kısmı kırılınca yabıştırdığım kulaklık tekrar kırılmış ve bu sefer o acayip şeyi kaybetmişim lanet olsun öğrenciliğe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 hala sunum hazırlıyorum. aslında 3-4 saatlik şeyi yapmak istemediğimden yapamadım sanırım saatlerdir. bir saate bitirsem sunum saat 10da, 9 gibi uyanmam lazım. uyumamak daha mantıklı gibi. ama uyusam da olur kararsız kaldığım anlarda ölesim geliyo. iyisi mi sunumu bitireyim de kararsızlığı ondan sonrasına bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Neredeyse kasım'a girdik hala sivrisineklerle bogusuyorum. Bizim evde sinek bittigi zaman istanbul'da sinek kalmamis demektir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar