nienna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 bahçeye 10 tavuk 1 horoz alıcam ama çevreden gelebilecek kedi köpeğe karşı ne yapabileceğimi bilmiyorum. kedi tavuk ve horoza saldırır mı onu da bilmiyorum. daha çok köpeklerden çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 doktora bu ..sen almazsin hocalar verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 nienna said: bahçeye 10 tavuk 1 horoz alıcam ama çevreden gelebilecek kedi köpeğe karşı ne yapabileceğimi bilmiyorum. kedi tavuk ve horoza saldırır mı onu da bilmiyorum. daha çok köpeklerden çekiniyorum. Köpekler o konuda eğitilebiliyor da, kedi zor. Boğup atıyor piçler. Tel boyunu yüksek tutabilirsin. Ya da tavukların kaçabilecrği kümese tek yönlü kapı koyacan. Girerse çıkamasın puşt addagdss Horoza bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Su anda kaldigimiz evin bahcesinde 2 horoz var, bi tanesi psikopat. Gece 2'de basliyo otmeye, sabaha kadar. Bahceyi sulamaya inenlere falan saldiriyo. Saldiriyo dedigim de oyle ustune kosuyo falan degil, tepene cikip gagaliyo pic. Ama gel gelelim kumesteki tavuklardan biri hot dese kumesin diger tarafina kadar ucuyo serefsiz dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Tim said: Tam bir alfa =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Archangel_ said: Arkadaşın birini yeterlilik sınavından bırakıp doktorasını yaktılar, şimdi gogo askerlik. Hayır herif bir de Ankara'nın elit özel hastanelerinden birinde doktora yaptığı alanda senelerdir çalışıyor, öncesinde devlet hastanesi geçmişi falan da var. Bazı hocaların egolarına pis sövesim var. Hayat onların da, çocuklarının da karşılarına kendi gibi insanlar çıkarsın, ne diyeyim... Eğer ki layıkıyla yaptıysa sınavı, araya koyacak hoca yok muydu ya niye izin verdi yakmalarına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Satari said: Archangel_ said: Arkadaşın birini yeterlilik sınavından bırakıp doktorasını yaktılar, şimdi gogo askerlik. Hayır herif bir de Ankara'nın elit özel hastanelerinden birinde doktora yaptığı alanda senelerdir çalışıyor, öncesinde devlet hastanesi geçmişi falan da var. Bazı hocaların egolarına pis sövesim var. Hayat onların da, çocuklarının da karşılarına kendi gibi insanlar çıkarsın, ne diyeyim... Eğer ki layıkıyla yaptıysa sınavı, araya koyacak hoca yok muydu ya niye izin verdi yakmalarına? Hakocum dana beyin dediği doğru. 5 hoca aralarından birini sınava alsın, geçirmek istemesinler, alem-i cihan olsa geçemez. İşin daha trajikomik yanı; yönetmelikte "borçlu geçiş" diye bir değişiklik olmuş, yeterliliği veriyorlar sana ama hocaların sende eksik gördüğü dersleri tekrar alıyorsun teze başlamadan önce. Sınav jürisindeki bölüm başkanı dahil "tamam" diyor, oç un biri sitsen olmaz diyor. Edit: sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 remote work ne guzel is, sehirlerarasi otobuste giderken bir dunya para kazandim. iyi ki aramadilar, otobustekilerin kafalarini mikilemeden ve edge internetle sesli gorusme yapamazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 neutrino said: Sen is mi degistirdin? bi sezon turizm dadandim iyi para var da omrumden 7 sene caldi fiziksel psikolojik. simdi apple home office isine basvurdum. conduent diye bi ilandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Bir patinin daha dramını izlediniz, yeni dramlarda görüşmek üzere, esen kalın. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 yaşamın cometler ile geldiğini duyunca heyecanlanıyodum eskiden. şimdi cometlere nerden geldi o organik moleküller diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 nienna said: bahçeye 10 tavuk 1 horoz alıcam ama çevreden gelebilecek kedi köpeğe karşı ne yapabileceğimi bilmiyorum. kedi tavuk ve horoza saldırır mı onu da bilmiyorum. daha çok köpeklerden çekiniyorum. kedi civcive çöker, yetişkine gücü yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 başka galaxylerdeki canlılar üretip üretip yolluyo işte, neyini merak ediyon al bak şu halimizle bile 2 yeni sentetik dna üretip bi canlının dna sarmalına kodlamışız https://www.sciencealert.com/new-organisms-have-been-formed-using-the-first-ever-6-letter-genetic-code şimdide galaxyler arası yolculuk yapabilen 4. ve 5. boyutlarda gezinebilen, zaman yolculuğunu ışınlanmayı yapabilen bi ırk/canlı türü düşün. sonra onların çocuklarının okulda deney olarak bizi nasıl yapabileceğini(dna olarak), hatta böyle yaşanabilir gezegenlere yollayıp kimin ürettiği canlı ilk ışınlanmayı bulucak tarzı yarışmalarda bizim üzerimizden eğlendiğini düşün. sanırım düşüncelerimi duydular, beni almaya geliyolar siz kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 yine bir gaz ile eve geldim, kişel gelişime dair bir sürü şey yapacaktım. Yemek yedikten sonra kendimi bunalıma bıraktım :) belki de çok kasmamak lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 aynen bi salın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Ama cok ta sey yapmamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 bu linkedinler facebooklar öldürüyor beni titlelar falan filan sanki üzerimde bi ben bi bok olamamışım gibi bir baskı var ki hayatta da umrumda olan bir şey değil ama sanırım içten içe kendimi böyle üzmek hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 sıcaklardan çok sıkıldım gece yatıyorum sabaha kadar terleye terleye bir litre suyu atıyorum vücuttan camı açıyorum köpek sesinden uyanıyorum zaten camı da açsam kapıyı da açsam esmiyor lütfen kış gelsin artık battaniyelere yorganlara sarınıp uyuyalım ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Demeyin öyle ya.. Söyleye söyleye getirttiniz kışı of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 kış değil de sonbahar bi tam gelse çok güzel olacak. çok soğuk olmadan yağmur yağsın işte en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 2 yıldır cv güncelleyemiyodum sürekli bi erteleme erinme ot bok. kafalar kötü flan neyse geçenlerde yürüdüm 1 tane geçici (şipşakçılık bildiğin) 1 tane süper ideal tam benlik tam istediğim bi işe (sivil toplum) başvurdum. o istediğimden dönüş geldi haftaya bugün görüşmeye gidicem. ulan şu iş olsun daha da aranmayayım alayım önüme olayı ve yürüyeyim istiyorum. hadi rastgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 2 gun surecek dugun eziyeti basliyor , allah kolaylik versin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Star'da İstanbullu Gelin midir nedir o dizide oyuncunun biri GoT'a gönderme yaparak "White walkers, winter is coming" geyiği yaptı. Altyazı ise; "White Walkers, kış geliyor." Gel de ülkedeki çomarlardan bir kez daha nefret etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Bi de şey dedi “bu winter hep bana coming” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Son paramı festivale mi yatırsam yoksa önümüzdeki iki haftaya mı bilemedim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar