Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #13

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan ankaranin en civil civil mahallesine tasindim derken babasi belirsiz belediye butun yollari kazıdı neamis yol kotuymus sikayet varmis bilmem ne kulli yalan ne kadar cankayaliyi gicik edebilirimin sonucu bunlar hep
Mesaj tarihi:
Hanım tartıştık demin..Ne boktan iş 9 yıl beraberliğimiz var, haklı yada haksız olsamda hep kayıp ediyormuş hissediyorum, bence bu tartışma işlerini bırakmak lazım günlük.
Mesaj tarihi:
Cute said:

Hanım tartıştık demin..Ne boktan iş 9 yıl beraberliğimiz var, haklı yada haksız olsamda hep kayıp ediyormuş hissediyorum, bence bu tartışma işlerini bırakmak lazım günlük.

Mesaj tarihi:
daha ne kadar dayanacağım bu istanbul'da bilmiyorum, bunalıyorum.
14'ünde iş başı yapacaktım, düğüne gideceğim diye ve işe girmenin güvencesi ile kredi kartı sponsorluğunda biraz tatil yapayım diye 21'i dedim
adamlar bugün aradı 5 Eylül'de başla dedi. 1 ay sonra işe başlıcam fsfsd para yok daha kötüsü...

kariyerimde yerimde sayıyorum 4 sene doluyor bir bok olduğu yok.
aşk meşk desen o hiç yok.
istanbul da leş bir mahallede geçen ömür.
dönüp aileye bakıyorum, o daha vahim babamın işi yüzünden herkes birbirine düşman vaziyette, ablamla kavga ettim.

saat olmuş 4. gram uyku yok.
ne bok yiyorum bu şehirde diye düşünüyorum. çok anlamsız. gidecek yer de yok.
Mesaj tarihi:
gunde 14 saat tatilsiz turizmde calisiyorum. bugun cinnet gecirdim adam oldurucektim. patron sampanya ismarlayip eve yolladi. haftaya da isi birakiyorum. sonunda insan oldurmekten iyidir. insan oldurmek kotu bi sey degil ama isten cikmak daha makul. steak bicagi kullanivaktim.
Mesaj tarihi:
kanaatkar geçmişim 3. dil öğrenirken güçlük yaratıyor ve geriye dönük çevresel faktörlere dair bir içerleme (resentment) hissediyorum. bu öğrenim sürecini sekteye uğratıyor bir miktar. ilk girişimimdeki kuşkulu-kararsız halin aksine 5 ay sonra ortalama üstü metinleri rahatça okuyacağımdan da garip bir şekilde eminim.

zincirleme olumsuz hisler rahatsız edici ama temelinde neuroticism traitinin olduğunu öğrenince geçti. tanımlayınca hiç bir şey irade üzerinde yadsınamaz bir etkiye sahip olamıyor. pek hoş.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...