Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 mantar yedin zannettim numan sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 >stalkerin ozel harekat polisi cikmasi >sikayet etme ile etmeme arasinda kalma http://i.imgur.com/udcsegc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 bir insan bu kadar mı design özürlü olur ya. gerçi başka siteleri geziyorum bunu ben yapmış olsam nasıl hissederim diye, onlar da kötü gözüküyor gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 ulan ankaranin en civil civil mahallesine tasindim derken babasi belirsiz belediye butun yollari kazıdı neamis yol kotuymus sikayet varmis bilmem ne kulli yalan ne kadar cankayaliyi gicik edebilirimin sonucu bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Birileri aç onları beslemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Hanım tartıştık demin..Ne boktan iş 9 yıl beraberliğimiz var, haklı yada haksız olsamda hep kayıp ediyormuş hissediyorum, bence bu tartışma işlerini bırakmak lazım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 ohh yumurta ne güzel bir şey aşk yaşıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Cute said: Hanım tartıştık demin..Ne boktan iş 9 yıl beraberliğimiz var, haklı yada haksız olsamda hep kayıp ediyormuş hissediyorum, bence bu tartışma işlerini bırakmak lazım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 bekarlık masterrace :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 deme öyle. haftaya ben de gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Abi olmuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 simdiden kutlarim abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 doktorun disini cekecekler haftaya ahdakjhdsşksal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 dişime dokundurtmam numanım, eş diş hekimi olsa bile :P @dana22; teşekkürler doktorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 daha ne kadar dayanacağım bu istanbul'da bilmiyorum, bunalıyorum. 14'ünde iş başı yapacaktım, düğüne gideceğim diye ve işe girmenin güvencesi ile kredi kartı sponsorluğunda biraz tatil yapayım diye 21'i dedim adamlar bugün aradı 5 Eylül'de başla dedi. 1 ay sonra işe başlıcam fsfsd para yok daha kötüsü... kariyerimde yerimde sayıyorum 4 sene doluyor bir bok olduğu yok. aşk meşk desen o hiç yok. istanbul da leş bir mahallede geçen ömür. dönüp aileye bakıyorum, o daha vahim babamın işi yüzünden herkes birbirine düşman vaziyette, ablamla kavga ettim. saat olmuş 4. gram uyku yok. ne bok yiyorum bu şehirde diye düşünüyorum. çok anlamsız. gidecek yer de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 gunde 14 saat tatilsiz turizmde calisiyorum. bugun cinnet gecirdim adam oldurucektim. patron sampanya ismarlayip eve yolladi. haftaya da isi birakiyorum. sonunda insan oldurmekten iyidir. insan oldurmek kotu bi sey degil ama isten cikmak daha makul. steak bicagi kullanivaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 kanaatkar geçmişim 3. dil öğrenirken güçlük yaratıyor ve geriye dönük çevresel faktörlere dair bir içerleme (resentment) hissediyorum. bu öğrenim sürecini sekteye uğratıyor bir miktar. ilk girişimimdeki kuşkulu-kararsız halin aksine 5 ay sonra ortalama üstü metinleri rahatça okuyacağımdan da garip bir şekilde eminim. zincirleme olumsuz hisler rahatsız edici ama temelinde neuroticism traitinin olduğunu öğrenince geçti. tanımlayınca hiç bir şey irade üzerinde yadsınamaz bir etkiye sahip olamıyor. pek hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 3k ya kılıç balığı okuttuk. haleluyah osman abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Yüzümde hafif bir gülümseme Belki vakit geliyor .. https://www.youtube.com/watch?v=hyYggG6-TnY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 update mi geliyor nedir bot herif sgbsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 dün kıymalı karaköy böreği yedim öğlen. sonra akşam kalanını yedim ve kusuyorum ishal oldum ateşim var. ölüyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 ayni duruma gecen gunlerde lahmacun yiyerek geldiydim. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 ayağa kalkarken dizimin arkasında bir şeyleri hareket ettirip zedeledim herhalde bu yaşa kadar nasıl kolumu bacağımı koparmadan geldim akıl alır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 alo alo alo alo alooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar