senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 goldbären said: şirket zorla dubaiye yolluyor. kim bilgisayarın yemeksepetin başından kalkıp 45 derece sıcağa gidecek. sarkastik hava atma değildir. hakikaten hiç istemiyorum cmt pazar da çalıştıracaklar. utanmasalar pzt sabah 7de uçak inince ofise gel diyecekler. en son girenlerdenim diye bi beni skyiolar. sokarım kurumsalını da şirketini de. gezecek bir ortam da yok. müdürün peşine takılmaca falan. zaten ucuz elektronik toplayacak para da yok. istifa edip bir kumpirci de ben açacağım. işin ilginci herkes biliyormuş ve bahane uydurmuş bayramda gelmeme üzerine. aa seni mi seçtiler mekhere hehere dediler. esh sonuna kadar haklı. beyaz yakayı çomardan önce asmak lazım. Bas istifayi bebeyim. Dun millet calisirken kitabimi okudum, gittim adaminbirinden on numara kumpir patlattim ustune 2 bira caktim, eve geldim yattim uyudum :) Issizlik guzel sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Fin said: şişkoyu feedlemeyin. valideye selam söyle ellerinden öperim. memlekette misin? yozgat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 qars xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 saklıkent kanyondaki karaçay parselli mi acaba, bizim kanoyu götürsek hadi rafting yapıyoruz desek otopark mafyası gibi çökerler mi. ya da girişleri kapalı mıdır. bunları düşünücem ama turizm pisliği sağolsun izinsiz çalıştırıyorlar. kaldı bir haftam. onu da sorayım. sigortasız bikaç kişi var onun için şikayet edicem, izinsiz çalıştırdığı için de edebilir miyim ayrı olarak? edebildiğim her açıdan şikayet edicem. sigortasız elemanların isimlerini de vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 konusmaaaaaaa...... yap ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 buyuk basgan sikayet kurumuna bimer yaz gec.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 sıcak+saçtan boynum pişik oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 saçlarım 1 senede çok acayip hızlıca uzadılar. keşke uzamasalarmış fenalık geçiriyorum. 2 kişilik saçım var zaten bayılacam sıcaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ne uyguladin da uzadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 v-pills diye bisi var. bayagi bi ise yariyor abi. 2cm koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 berber diye bi şey var makas var uzadı ve rahatsız ediyorsa git kestir amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 ya yuru git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 pişman olucam diye bir şeyi ertelememek lazım bence hayatta.çok basit bir örnek vericem.geçenlerde aklıma geldi, ileride pişman olursun gibi şeyler yüzündenn kaç defa dövme yaptırmayı ertelemiştim. sanki hayatım boyunca pişman olmayacağım, mükemmelin de mükemmelini ararmışım gibi. ulan pişman olsam ne olacak? kime beğendirecem? inanılmaz derin bir anlamı olsa ne olacak? bırak da en büyük pişmanlığım bu olsun, başka derdimiz olmasın. pişman olduğumuz o kadar çok şey var ki hayatta bence bu tip şeyler yanında hiç bir şey. tek pişmanlığımız bu olsun, ne kadar zarar verebilir ki? aptal saptal şeyler yüzünden hayatımızı ertelediğimizi ne zaman anlayacağız? dizel al az yaksın, bir işe gir hayatın kurtulsun. sanki hayatım uçurumun kenarında da "bir işe" girmek kurtaracak. o kadar korkutularak yetiştirildik ki, korkmak kelimesinin bile konuşulamadığı bir toplumda. çoğu zaman tınlamadım gerçi bunları, aksine ne denilirse tersini yaptım düzen neyse karşı çıktım. ama baydım birader. Çocukluğumda ailemde, toplumda ne söylenmişse ne öğretilmişse tekrar sorgulamaya başladım belki de kaçırdığım bir şeyler vardır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 goldbären said: şirket zorla dubaiye yolluyor. kim bilgisayarın yemeksepetin başından kalkıp 45 derece sıcağa gidecek. sarkastik hava atma değildir. hakikaten hiç istemiyorum cmt pazar da çalıştıracaklar. utanmasalar pzt sabah 7de uçak inince ofise gel diyecekler. en son girenlerdenim diye bi beni skyiolar. sokarım kurumsalını da şirketini de. gezecek bir ortam da yok. müdürün peşine takılmaca falan. zaten ucuz elektronik toplayacak para da yok. istifa edip bir kumpirci de ben açacağım. işin ilginci herkes biliyormuş ve bahane uydurmuş bayramda gelmeme üzerine. aa seni mi seçtiler mekhere hehere dediler. esh sonuna kadar haklı. beyaz yakayı çomardan önce asmak lazım. hesabıma 1000 lira yolla hemen yoksa eşim müdürüne göstericek yazdıklarını sdsfsds işe alıncam diye seyahat engelim yok dersen gidersin işte böyle pis şişman, bak bizimki girerken seyahat yok dedi kafa rahat ps:mal gibi öm atmışım alıntı yerine sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 ben de cevabı öm ile vermiştim kopyalamaya üşendim. kaynak planlayıcılar adaleti BİBİSİNE:DD sürmediğinden, evli kadınların yapmadığı işleri biz yapıyoruz gibi isabetli tespitler vardı içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 goldbären said: ben de cevabı öm ile vermiştim kopyalamaya üşendim. kaynak planlayıcılar adaleti BİBİSİNE:DD sürmediğinden, evli kadınların yapmadığı işleri biz yapıyoruz gibi isabetli tespitler vardı içinde. evli kadınların kocişim var diye çalışmadıklarını biz yapıyoruz abi zaten. planlama falan olmadığı için. inşallah şirked badar aç kalırsınıs : (( sizin şirkete transfer oldu bizimki olm şirket batarsa işin ucu sana da dokunuyor asdasfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Facebook listemde bir abi (!) var çalıştığım zamanlardan tanıdık adamın ne zaman fotosunu görsem içimden tipinzkim diyorum istek dışı. Geçende melih başganla fotosunu koymuş sdfsdf. Aslında böyle hep güneş gözlüklü fotolar karizmatik falan.. Kıskanıyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 turizmde aşağılık köleymiş gibi çalışıyosun ama çok acayip bi hayat tecrübesi gerçekten. gay kaptan belediye başkanı şarkıcı dalgıç ressam zıpkıncı jigolo milyoner envai çeşit insan tanıyosun çevre yapıp. koca ilçede yolda random çevirip muhabbet edip bahşiş veren ingilizler; devamlı müşterin olup ülkesine döneceği gün sana sarılıp ağlayan turistler, oğluna ayarlamaya çalışanlar. 14-16 saat çalışıp her gün lanet okuyorum ama kattığı çok şey var. bi de para hilesi girmiş gibi para akıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Tum gun eurosport izledim Literally :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 wimbledon vardi di mi la sen yazinca hatirladim bak. guzel maclar olmustur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Sorma ya Stan elendi ilk turda Baya buyuk supriz oldu Medvedev canlı canli yedi stani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 vay la 3-1 koymus. hemen twitter'a emre yaziciol'a gittim o da yazmis oyle bi sey hahah https://twitter.com/emreyaziciol/status/881948073068515332 tekrarini yakalarsam izleyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 nienna said: turizmde aşağılık köleymiş gibi çalışıyosun ama çok acayip bi hayat tecrübesi gerçekten. gay kaptan belediye başkanı şarkıcı dalgıç ressam zıpkıncı jigolo milyoner envai çeşit insan tanıyosun çevre yapıp. koca ilçede yolda random çevirip muhabbet edip bahşiş veren ingilizler; devamlı müşterin olup ülkesine döneceği gün sana sarılıp ağlayan turistler, oğluna ayarlamaya çalışanlar. 14-16 saat çalışıp her gün lanet okuyorum ama kattığı çok şey var. bi de para hilesi girmiş gibi para akıyo. Don't know girl or openly gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 zipzip said: Deliririm ben veteriner olsam hasta, sakat hayvan gördükçe. Şimdi delirmiyo musun gördükçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 hayat boktan, aşk boktan, iş boktan. Bari işi değiştireyim diyorum çok üşeniyorum bide istediğim bir pozisyon yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar