pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 biyigima hukmedemiyorum evli nisanli dul ne varsa cekiyor kendine akjgsdlkhasdlalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 negzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 dayak yicem la neresi guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 pascalnouman said: biyigima hukmedemiyorum evli nisanli dul ne varsa cekiyor kendine akjgsdlkhasdlalk hani gözlüktendi olum o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 aynen onun da etkisi yadsınamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 biyik kesilse gozluk kirilsa bittin yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 pascalda numara çok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 haci valla auramda biseyler var bu ara tahtaya fln vuruyorum hatta kafamla kalas kırıyorum o derece dun mesela segmenlerde iki ukraynali dansci kizla tanıstım dovmelerimi begendi bi tanesi oyle ajhsfdkjhasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 dövmeni begendiyse dövdürmüştür kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Yalan amk. 2 gun once clubta gaylerin favorisiydi. O da degil bizi soksun diye konustigumuz kiz bile agzina geleni soyledi buna. Pascal gay yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 kerim seni operim zaten vildanı yeterince dinleyemedim escinselligin yuzunden/olm napsaydım la manitasiyla gelen kızlara mi yazsaydım kim bilir kafalari nasil basima bela mi alaydim/bu arada bizi iceri sokan sirfinti da geldi sirnasti dens ederken dirsek attim kafasina sonra usulca uzadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 adamda code of highnor var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 power of bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 psikolocik olarak etkili biyik anlayamazsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 vatandaydım tv almak için. yan kasada adam 16k tele verdi topladığı bilgisayara. hem özendim hem içim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 2k verip yurtdışına git gelp yapıp 10kya toplardı max sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 abi sinirlerim cok bozuk amk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 openoffice ne kadar kotu bisi la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Boynum tutuk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 openoffice ney la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 calistigin firmanin gerizekali it'si ms office lisansini yenilemeyi unutunca bilgisayarina kurduklari 1990 gorunumlu office cakmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 mesela 5mb'lik siradan bir excel dosyasi acmaya calisiyorum. icinde index match var kasacak. baska da bisi yok. acmasi 10dk falan suruyor... Loading diye ekran cikiyor ekranda haci.. Oyun icin harita yukluyor sanki. vasatin onde gideni program. anca amatoru eglendirir. ya da ms'ten nefret ediyorum diyen ergeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 erzurum çok sıkıcı diye dram yaratırken kars'a git diye soluğu burda almam :<< çok farklıymış gerçekten teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Az daha gözden oluyoduk günlük. Dün sabahtan geri sol gözüm etrafıa böyle beyaz perdeli görüyordu. Netlik açısından bi problem yok da, hani böyle filmlerdeki flashback'lerdeki gibi beyazlatılmış, renkler donuk. Ben de lenstendir diye pek sallamadım. Akşam lensi çıkartınca da sürünce bi sorayım dedim, meğer ciddi bir olaymış bu. Retina yırtığından Ankilezon Spondlit'e kadar her şey olabilirmiş. Apar topar akşamın köründe tanıdık gözcüye gittik. Neyse, sadece kornea zedelenmesi çıktı. Olayın ciddiyetini hala anlamadım da eldeki seçenekler veya olası problemler arasında en en en zararsızıymış bu. Bugün bütün günü gözlükle ve batan kuru gözle geçirdim. Aman diyeyim başınıza gelirse benim gibi sallamamazlık etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 göz bandı verdiler mi? inşallah vermişlerdir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar