dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 berberler neden musmutlu ve mesut yasiyorlar anladiniz boylece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 tam bir yaz aşkı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 eminenin ithal türban parasını ödemekten bıktığım için sigara bırakma eylemine giriştim. 1 paket/gün tüketimim varken ctesi 5 dal, pazar 2 dal içtim. destekleyin lan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 lan ahahahahah yaslamak diyince siz ne anladiniz cilginlar gibi dens ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 yaslamak deyince ne anlicaz abi başka? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 yaslayarak yapilan kizomba var sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 abi o zaman niye çılgınlar gibi dans ettim demiyorsun benim aklıma bıyığını bura bura sinsi sinsi kızcağızlara yaslayan bir pascal geldi sen yasladım diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 haci ne bilim ya psy literaturunde yaslamak krazie dens in kayseri demek aslinda akgsdlksada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 hayatımızda psy ortamımı mı gördük olm nerden bilelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 ver senkoyada binsin bi tur çocuğun canı çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 yaslayan berber psy dans ediyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bingildak said: ver senkoyada binsin bi tur çocuğun canı çekti Cekti valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 sevgili günlük ilk kez reddit'te gold aldım ehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 reddite girince göz kanseri geçiriyorum ben bazen aradığım bişi orda çıkıo, ama o iç içe geçmiş piramit yorumlardan bulamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 dasaaa said: yaslayan berber psy dans ediyor yani? sen oyle psy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 guldum sonra da guldugume utanim uzuldum. duygu seli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 hux flux la cok fena yasladik sahnedeki tahtalar yerlerinden cikacak diye arada asagi bakiyordum aksgldkajdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bugün forumdaki ismi lazım değil bir hintlinin targıd'dan müdürlük teklifi alıp target sanarak mersine göçme hikayesini dinledim. iş üstündeyim. lisedeki sıra arkadaşını kafaladım. düğünün varmış iki haftaya. yerli red wedding yolda... bombalı çeyrek altın yollayacağım ortak arkadaş vasıtasıyla... korkma titre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Dasssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 GOTÖ yapılanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Jaegerjaquez said: olm hayat çok ilginç lan bi seviyom bi sövüyom ama herkes mutlu olsun borderline kişilik örgütlenmesine baksana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 abi herkesde vardır kişilik bozukluğu tarzı değişik piskolojik rahatsızlık diye tanımlanana olgular çok kasmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 dün koştuktan sonra bi eliptik yapayım dedim nabız 210 gösterdi indim sonra erken yaşta kalp krizi böyle böyle oluyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 ya var zaten, dünyanın %80e yakını nevrotik kişilik örgütlenmesi, kalan %20ye yakını borderline kişilik örgütlenmesi. arada %1-2 civarı da psikozlar var işte şizofreni falan. burda bu tanımların önemli olma sebebi kendindeki durumları görüp kendini daha sağlıklı hale yakınsattırmaya çalışmak. yoksa kişilik bozukluğu demiyorum zati, kişilik örgütlenmesi diyorum kişilik bozukluğu ayrı mesele, onu o konuda uzmanlaşmış psikiyatristler bile zar zor tanımlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar