Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 İk yönetimi sertifika programına başladım bugun. Sabah sanırım hala sarhoştum. Bi de bi gün oncesinde arkadaslardaydım, ertesi gün kursun oldugunu unutup paramın %80'nini harcamışım gerizekalı gibi. Neyse ki Yıldız Teknik bedava su ve kahve koymuş koridordaki masaya. Trainspotting 2'ye mi gitsem diyorum. Türkiye'de vizyona girmeyecek falan diyorlardı, sevindim görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 feverfeverray said: https://www.youtube.com/watch?v=NTGpJKdcCJo kedimi 6 gündür bulamıyorum. kimyasallari azalt lol kedimi demissin kendimi diye okudum ben azaltayim bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Dünyanın en güzel nikahına gittim günlük. Çünkü 15 dakika sürdü her şey dahil. Böylenikah<3ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Saeros said: ben reddit açıyorum yabancı kaynak araştırıyorum ayakları abi sen sinema tv falan kvoalıyosun diye ben seni işsiz geçenlerde kalbini kırdıysam ösür dilerim. adem gibi olmadığını biliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Satari said: Dünyanın en güzel nikahına gittim günlük. Çünkü 15 dakika sürdü her şey dahil. Böylenikah<3ben eskişehirde o halay çekilecek.kaçamazsın. ama önce ben öğreniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Saeros said: ben reddit açıyorum yabancı kaynak araştırıyorum ayakları patiyi ModeZ'deki mavi temada kullananlar vardı. business teması :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 dertsiz tasasız ortaokul & lise günlerimi çağrıştırsın diye blind guardian yardırırken şu geldi aklıma. bulması biraz zor oldu ama olsun. pati'de bi yerlerde (masaüstü'dür kesin :)) paylaşıldıydı diye biliyorum. https://www.youtube.com/watch?v=eMfF5fjC-LY ilk fırsatta da "öyle makine gibi bütün notalara basmak ne abi duygu yok duygu, slash gelsin elini öperim abi büyüksün derim" geyiği yapıcam metalci arkadaşlarımla. sebastian o şarkıyı steven'a yazmış, o klipteki where's izzy pankartı axl'la izzy kavgalıymış da turneye katılmamış, w.a.s.p.'ın açılımı bilmemneymiş de, david coverdale karısını klipte oynatmış da... https://pbs.twimg.com/media/BnX96_GCEAAgOM4.jpg saçımı özledim, son sene kesmiştim ama şahane sakal bırakmıştım. onu da ayrı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Archangel_ said: Satari said: Dünyanın en güzel nikahına gittim günlük. Çünkü 15 dakika sürdü her şey dahil. Böylenikah<3ben eskişehirde o halay çekilecek.kaçamazsın. ama önce ben öğreniyim Halayı bilmem de bi çekirge oynarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 o nedir bilmem ama bilen arkadaşlarım vardır eminim, yaparız bi şekil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Esimin kivircik saclarini seviyorum, o ise duz sac seviyor Sac onemli !!! Ozellkle kivirciklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Harika bir espri geldi aklıma ama eş denmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 özelden yolla bari merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Sen de bana yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ben tahmin edebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 No. Koca eşine yapabilir ama öyle çok ayıp değil. fenn kardeş mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ay bari özelden fenn'e yolla o zaman ÇOK GERİLDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Kendimiz mi bi şeyler üretsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 ortaya bırakıp kaçalım 6gün sonra gene aynı yerde aynı saatte buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Bende merak ettim ozelden gonderin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Bugün öğrenci akbilimi düşürmüşüm heralde, kaybettim bu işsizlikte. Bravo bana. Bi de sertifika eğitim programına gidiyorum. İnsanlar öğrenmek, fikir üretmek değil de bilgisini göstermek için gelmiş gibi sanki. Bırakın deneyimli hocayı dinleyelim yav. Neyse, sushi yiyeyim de, keyfim yerine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Issizligime 24 gun kalmış benimde Tez zamanda kendime bir mesgale bulmam lazim yoksa kafayi yerim evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 önceki kiz arkadaşimi çok ozledim.arkadaş diyorum çünkü ne bok olduğumuzu ne o ne ben anlayamadik.şimdiki sevgilim bu aralar kedi modunda dolaniyor.sevsem tirmaliyor.sevmesem neredesin diye tirmaliyor.gun be gün soğuyorum kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Frostbite said: önceki kiz arkadaşimi çok ozledim.arkadaş diyorum çünkü ne bok olduğumuzu ne o ne ben anlayamadik.şimdiki sevgilim bu aralar kedi modunda dolaniyor.sevsem tirmaliyor.sevmesem neredesin diye tirmaliyor.gun be gün soğuyorum kendisinden. Belki sevgilinden sogudugunu dusundugun için eski kız arkadasini özledigini düşünüyorsundur. Ya da tam tersi, eski kız arkadasini özlediğin için sevgilinden soğuduğunu düşünüyorsundur ve yaptığı şeyler batıyordur. Şahsi düşüncem, eski kız arkadasinla yakınlaşma şu an sevgilin varken. Yapma bence kıza yani, üzülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 senko said: Issizligime 24 gun kalmış benimde Tez zamanda kendime bir mesgale bulmam lazim yoksa kafayi yerim evde. Hayırdır, işten mi ayrılıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Yanlislikla kendimi alıntılamışım lan. Güncelleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar