Satari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 İşsizlik maaşı kaç aydan sonra alınıyordu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 hayırdır lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Yine borca giriyorum galiba da, en ölü halimi planlıyorum şuan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 9 ay 900 tel senin akaryakıt masrafın be olum, düşünme öyle şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 900 lira işsizlik maaşı moturun benzinine yetse yeter zaten gezerim işte mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Saeros said: kullanıcı dasaaa forum düzenine aykırı eylemleri ve örgütlü başkaldırı suçlarından bamlanmıştır gecen sefer de gene bir seye bas kaldirdigim icin banlanmistim yalniz. direnisimiz surecek! biji biji biji.. gaz atma, sis atma sae!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 dün işte maksimum denyolukla çok salak bi hata yaptım. hem de cebimde müdürlerimden birinin "bakın hacılar bu durumda böyle yapıyoruz. ok? ok." diye mail'i olmasına rağmen. bi de öyle elim cebimde de gitmedim operasyona. ön hazırlığımı yaptım, kafamda (müdürün attığı mail'deki spesifik olay harici) case'leri çarpıştırıyorum, şu olursa bunu yapıypruz ok go diye hazırlanıyorum falan. müdürün mail'i de okuduk, hatta çıktısını da alayım ki Bİ DAHA Bİ DAHA OKUYAYIM diye diye bırakıverdim boku. hop, bugün telefon tabi ki, bi mail attık bakar mısın. abi bakayım da ne cevab vericem? -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 anlamı yine kaybettim günlük. ne güzel buldumdu. neyse düşünce fakirliğine girmeye başlıyorum yine, iyisi mi oturup çalışayım çok düşünmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 allahım 2 okul ve 2 iş arasında kaldım gene en kötü ikiliyi seçicem sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Yıllar sonra şu aralarki halimi düşünüp gülecegim kesin. Ama iyi bi gülme, rahatlamış gülüş. Belki yıllar sonra buraya tekrar girdiğimde, bu yazdığıma da bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 hahhahah arkadan patron geçiyor aktiftablet boş google ekranını okuyor gibi yapıyor 30 saniyedir hiç bilmiyor meşgul gözükmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 işte bu dramdır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Ben genelde win + R / cmd enter / dir /a /s enter yapıyorum. Adamlar matrixi ele geçirdim diye bakınıyor bir bok anlamadan devam ediyorlar yollarına sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 ben reddit açıyorum yabancı kaynak araştırıyorum ayakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 masamin ustu o kadar daginik ki hayatimin en onemli objesi olan laptopumu kenara koydum. oye calisiyorum evim de daginik asiri derecede iste bu bir depresyondur.... dun 21:00da bitirdim isimi, yaptigim her seyin kaliteli oldugundan eminim. sure olarak da cok iyi. bayagi cok sey bitirdim keza. yine bir tatminsizlik var millette. isin sacma tarafi bende de var. olmuyor yani. *ben pati aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 çekler ne güzel ingilizce konuşuyormuş ya inş prag olur amen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 olm ceklerin kizlari cok guzel. baslatma ingilizceye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 gönlü güzel olsun orty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 gonlu kadar gotu de guzel afedersin. guzel abi bu bolge dsgfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 #evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 #belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 piping nasıl yazılıyor diye soran mühendis var projede bunu gördükten sonra 56" boru komple bana girse şaşırmam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 2 dk maruz kalınan bi rüzgarla yine ertesi gün şişen boğaz. gerçekten muazzam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 dun bir restoranin sof opening sonrasi tadimina gittim. orada yemek yerken hayvan gibi gulunce, agzimdakini cignemden yuttum. abi bogazimi nasil yirttiysam benim de okuz gibi sisti ustune viski falan ictim azicik iyi gelir belki diye. su an bogazim cali gibi halen. hayir neden boa yilani gibi agzina lokma atiyorsun. haydi attin, neden hayvan gibi erol tas gulusu yapiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=NTGpJKdcCJo kedimi 6 gündür bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar