dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 addblocker..bizde hic inleyen korkunclu kari cikmiyor mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 off tank yok mu abi addleri ona yönlendirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 zipzip said: Hep bi mutsuzum. Yaş oldu 31 elde avuçta hiçbir şey yok. Gelecek yok. Laned yayın işleri tırı vırı mı pampa, karın doyurmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 sabahtan beri 30£ luk alışverişi tamamlayamadım ebay'den allah belanızı versin patates cumhuriyeti gibi her boku blocklayın sdf bütün ödeme kanalları kapalı QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 almanya vpn ile paypal hesabı al kartı tanımla ama legit değil yani chargeback iade ıvır zıvırda sorun olabilir ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 bugun carsamba imis. 2 haftadir 20:00den once isten cikabildigim yok. "adam alin yanima" diyorum ona da ses yok. gelir gelmez gitmek de istemiyorum dogrusu. 3ay daha devam eder, hala boyle devam ediyorsa isi degistiririm. (3ay dayanabilirsem tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 2 haftadır 22:00+ da çıkıyorum, 3. hafta da aynı şekilde gidiyor. Ama benimki dönemsel olduğu için dert etmiyorum, 1 hafta sonra rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 aslinda su amerikadan alisveris gibi almanyadan alisveris sitesi kursaniza alamancilar..% 2 3 le calissaniz..al kargola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Holy said: 2 haftadır 22:00+ da çıkıyorum, 3. hafta da aynı şekilde gidiyor. Ama benimki dönemsel olduğu için dert etmiyorum, 1 hafta sonra rahatlar. amateurs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 bingildak said: almanya vpn ile paypal hesabı al kartı tanımla ama legit değil yani chargeback iade ıvır zıvırda sorun olabilir ilerde. onlarıda denedim tr çıkışlı kredi kartlarını kabletmedi ininal kart falan yemedi burdaki bi amerikalıyla yaptık hiçte hazetmem adamdan ama mecbur kaldım satıcıya da bi ton laf ettim gerçi heralde lan satmıyorum dese haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 bingildak said: yayın işleri tırı vırı mı pampa, karın doyurmuyor mu Millet deli gibi götürüyor da bende iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 zipzip said: bingildak said: yayın işleri tırı vırı mı pampa, karın doyurmuyor mu Millet deli gibi götürüyor da bende iş yok. sadece sutyenle yayin yap ..bir de ole dene.. twich kas her yayinin kisa videosunu youtube a at..kendini cesitlendir yeni mecralar bul ..mesela mobile oyun yayini da yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Dert o değil ya. Yenilik izleyici getirse oynamadığım oyun kalmadı. Kitlenin kafası hala lol ve cs. Bi de koyun mantığı baya var. Hiç yenilik arayan yok. Bi de ben çok giydiriyorum izleyici kısmına çünkü %90'ı gerizekalılardan oluşuyor. 31e gülen bi kitle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 11 yaşındaki veletlerden ne bekliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Büyüğü de aynı kafa lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 hersey velet stayla ise oyun yayinin sirasinda efkarlanip hadi irl mevzulara donelim diyip oyunlu radyo yayinina ver kendini oyunlu talk show da olabilir..bakalim fuzyon mutfagi tutacak mi.. belli fasilalarla anliyorsan iddaa bulteni yayini yap maclari degerlendir..2 el attiktan sonra ac orhan veliden siir oku..oyku oku..ne bileyim fark yarat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Ortam tam anlattığın gaşksdf Biri toplar yanına ergenleri sohbet muhabbet, biri efkar yayını yapar. Oyun yayıncılığı yok ülkede. İnsan bi Lirik bi Cohh izledikten sonra bizimkilere bakınca üzülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 akıcı ingilizce konuşabiliyosan ingilizce devam et bence. bizim millet iğrenç. o bahsettiğin %90'lık kesim yüzünden biz oyunlarda türk görünce kaçıyoruz sen de direk onlara stream yapıyosun. düşünmesi bile korkunçlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 yok ya bolbol ingilizce yayin yapanlari da izliyorum da..muhabbeti saranini gormedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 grubby'yi warcraft3 oynarken izliyorum sürekli, chat çok iyi. muhtemelen heroes of the storm oynarken de öyledir. artık pek izlemiyorum ama önceden guardsmanbob izlerdim onun chat'i de hep çok iyiydi. var aslında baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 singsing best chat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 k1nJo said: akıcı ingilizce konuşabiliyosan ingilizce devam et bence. bizim millet iğrenç. o bahsettiğin %90'lık kesim yüzünden biz oyunlarda türk görünce kaçıyoruz sen de direk onlara stream yapıyosun. düşünmesi bile korkunçlu. Yeni kanal açtım zaten ingilizce için de çok patates abi. Pratik yok. Arada açıyorum orada, dışarıdan geliyor insanlar ama takip yok mesela. Başladığım cümleyi bitiremiyorum bazen. Ama işte hep pratiksizlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 anladım, ben de öyleyim. muhtemelen çoğu insan da öyledir zaten. okuyup dinliyoruz da hiç konuştuğumuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 yine heyecanlandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 zipzip said: k1nJo said: akıcı ingilizce konuşabiliyosan ingilizce devam et bence. bizim millet iğrenç. o bahsettiğin %90'lık kesim yüzünden biz oyunlarda türk görünce kaçıyoruz sen de direk onlara stream yapıyosun. düşünmesi bile korkunçlu. Yeni kanal açtım zaten ingilizce için de çok patates abi. Pratik yok. Arada açıyorum orada, dışarıdan geliyor insanlar ama takip yok mesela. Başladığım cümleyi bitiremiyorum bazen. Ama işte hep pratiksizlikten havalimanında iranlıya, pakiye, (en kötüsü) libyalıya "go this do that" diye laf anlatmaktan ingilizcem köreldi resmen. patatesle oynayınca körelen competitive oyun yetenekleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar