Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 razer blackwidow tournament edition marka klavyemin h tuşu normalde çalışmıyorken capslock a basınca çalışıyor hale gelmesinin sebebi ne olabilir ? dün cs oynarken switch yazamayıp oyunu başlatamadım ve 1 saat ban yedim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 yazılımsal kaynaklıdır. driver sil-yükle tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 hiç bi ekipmanın sürücüsü kurulu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 driverini kur o zaman olmuyorsada garantiye işleteceksin. amazondan aldıysan yeni klavye yollarlar artık. Birde niye garbıça açıyorsunuz böyle konuları. Konuda fikir belirtebilecek sürekli donanım bölümünde dolaşan ama hayatta garbıça bakmayan adamlar var. Kendinizi blokluyorsunuz olası bir çözüme karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 aynı klavyede 3 yıldan sonra Q tuşu çalışmamaya başladı bende de Q ya basıyosun ı falan çıkıyor böyle garip. gittim stealth edition'ını aldım aynısının. lehimleme falan yapmak gerekiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 benim razer'da da aynı problem oldu. razer dışında hiçbir keyboard'da da yaşamadım şu problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 hemen mail at steame how can you ben me srsly i wont play agen this no threat just my feelings king regards aikido Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 steamden yememiş ki banı. esea yada faceit ten yemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 bingildak said: benim razer'da da aynı problem oldu. razer dışında hiçbir keyboard'da da yaşamadım şu problemi. mekaniklerde oluyor belli bi zaman sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 blackwidow ilk ciktiginda aldigim gunden beri kullaniyorum. hic sikinti yasamadim. benim ornegi de vereyim de bi taraf cok agir basmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Anelor said: bingildak said: benim razer'da da aynı problem oldu. razer dışında hiçbir keyboard'da da yaşamadım şu problemi. mekaniklerde oluyor belli bi zaman sonra şu ne kadar mesnetsiz açıklama olmuş belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Ahahah notebookun klavyede aynı harf patlaktı insert ile değiştirmiştim yerlerini sharpkeys adlı programla. Uzun süre kullandım eve gelince h yerine elim inserte gidiyordu zahaaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 gleoddyn said: Anelor said: bingildak said: benim razer'da da aynı problem oldu. razer dışında hiçbir keyboard'da da yaşamadım şu problemi. mekaniklerde oluyor belli bi zaman sonra şu ne kadar mesnetsiz açıklama olmuş belli değil. benim klavye'de problem olduğunda internetten bakındım ve mekanik klavyelerde genel olarak rastlanan bir sorun olduğunu gördüm. neden mesnetsiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 her zaman olmuyo bu ya bide çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Trakyalı Klavye o; biraz RAKI dök düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar