Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 müzik hastası biri olarak evet malesef acunu izliyorum :( ama tamay gibi sesler için katlanılabilir bir program yine. bazen harika türk halk müziği ve deyiş tarzı performanslar oluyor onlar da güzel ama bu kızın sesinde yüreğe dokunan acayip bir ton var. şebnemden 10 kat daha iyi söylediği yalnız parçasından sonra sürekli bekler oldum çıksın söylesin diye, dün de sertap'tan iyi olmasa da ona yakın okudu vur yüreğimi. şu bir önceki turda söyledikleri cem karacanın şarkısı, en beğendiğim performansı burda http://www.youtube.com/watch?v=LPJNi-UY-XM http://www.youtube.com/watch?v=26sCTxhGJis http://www.youtube.com/watch?v=erAOcwIoLGM haloyu da fena okumuştu istek üstüne ilk bölümde. http://www.youtube.com/watch?v=qTBeZ1ejTrc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 one ya ilk videodaki eleman cadde ağzıyla cem karaca şarkısı mı okumuş. adam yattığı yerden kalkıp ağzına çövdürür valla. kız çok başarılıymış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 dün izlediydim, siyah saçlarla çok bi masum durmuş:D Pesler iyiydi de çıkışlarda elbette sertap gibi olması beklenemez. Bencce ara seslerde daha iyi şarı söyler, çok bağırtmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Liebe said: şebnemden 10 kat daha iyi söylediği bak yine hemen aklıma bring me to life faciası geldi asds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 hadi forumdaki acuncular tek tek dokulsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 herkes birinin tetiklemesini bekliyormuş evet beyler o izlemiyor bu izlemiyor bu acun nasıl hep birinci oluyor, saklamayın dökülün ahaha k1nJo said: Liebe said: şebnemden 10 kat daha iyi söylediği bak yine hemen aklıma bring me to life faciası geldi asds. bunu bilmiyordum ben ya 30 saniye izleyemedim nasıl utandım bu ne be yanaklarım kızardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 acunu özel olarak seven biri vardı kimdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 king regards o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 lectre sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 bi odaya kapatıp acun firardanın bütün bölümlerini izleticeksin ona 72 saat. görsün acunu. http://www.koskomik.com/wp-content/uploads/2013/10/acun-bomba-soru.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 üff çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Rising Star'da beraber yarışmıştık, sevdiğimiz yarışmacılardandı gerçekten güzel söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 oha dat summon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 kapayın forumu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Abi acun eğlence kanalı yapıyor, doğal olarak haber bülteni vs kasmıyor. Kalkıp adama sürekli bindirmenin bir anlamı yok ki. Amerikada onlarca böyle kanal var, illa hepsi tek tip olmak zorunda da değil. Adam bir şey üretip koyduğunda para kazanıyor, ne kadar fakir varsa küfür edip saydırıyor. Amaçsızlık resmen. Tamay'a gelecek olursam dün geceki en iyi sesti bence, 1 yerde sesi düştü gibi oldu ama toparladı sonra. Ama jürinin daha ilk seçimlerinde bile saçma sapan adamları ekiplerine almaları, ahmet kayanın şarkısını okuyan adamların ses kalitesi ne olursa olsun direkt üst tura çıkmaları falan bezdiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 güzel söylüyorda şarkının hakkını vermemiş halo da diğerlerini dinlemek bile istemedim o çıkışlar kötü yani anlamıyorum ben yurtdışındaki o seslere bakmıyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 daha geliştirmesi gereken çok şeyi var zaten de bildiğim kadarıyla daha hiç bir eğitimi yok ve konservatuar için hazırlanıyormuş bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Kız net abi.. sırf yalnız daki performansı yarışma kazandırır adama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 yekeyeke said: Abi acun eğlence kanalı yapıyor, doğal olarak haber bülteni vs kasmıyor. Kalkıp adama sürekli bindirmenin bir anlamı yok ki. Amerikada onlarca böyle kanal var, illa hepsi tek tip olmak zorunda da değil. Adam bir şey üretip koyduğunda para kazanıyor, ne kadar fakir varsa küfür edip saydırıyor. Amaçsızlık resmen. Tamay'a gelecek olursam dün geceki en iyi sesti bence, 1 yerde sesi düştü gibi oldu ama toparladı sonra. Ama jürinin daha ilk seçimlerinde bile saçma sapan adamları ekiplerine almaları, ahmet kayanın şarkısını okuyan adamların ses kalitesi ne olursa olsun direkt üst tura çıkmaları falan bezdiriyor. evet acun üretiyor. acun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Futbol turnuvasını Acun üretti, Saba Tümer'in programını da. Dışardan aldığı konseptler var dolu, olabilir de şu tavır çok anlamsız ya :). Adam başarılı kabul etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 ya geçen ajin konusuna acun fotoğrafı yapıştırmak için foto bakıyordum hangisini koysam diye. o anda "oha!" dedim "acun böyle biri miymiş?". bazen olur ya kullandığınız bir kelimenin kulağa ne kadar garip geldiğini fark edersiniz. o kelimeyi yıllardır kullanıyorsunuzdur ama hiç incelememişsinizdir. acuna da aynısı oldu. ağzına bakınca farklı birini; gözlerine bakınca farklı birini görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 yekeyeke said: Adam bir şey üretip koyduğunda para kazanıyor üretmek derken ? ne üretmiş şimdiye kadar acun. yukarıda cevap vermişsin görmedim. adamın ürettiklerini tek elle sayarsın. zaten sen iki tane söylemişsin. ki hani arasak belki buluruz orjinallerini. adama lafım yok, herif kendi milletini ne güzel yorumlamış, yaptığı her iş tutuyor adamın. beğenin, beğenmeyin. ben oturup bir tane programını bile, izlemek zorunda değilsem izlemedim. ilgilenmedim bana hitap etmiyor, yaptığı her programın da başkası tarafından yıllar önce üretilmiş olması rahatsız ediyor beni. var mısın yok musun ilk çıktığında forumun %99 u duymamıştır. tutulmadı kaldırıldı, fakat acun un yaptığı program çığır açtı resmen. üniversitedeydik o zaman, millet ertesi gün konuşuyordu anasını satim. kutu açıyorsun lan, birini seçip kutu açıyorsun. sence ne çıkacak diye soruyolardı birbirlerine. kutu açılırken üç reklam giriyordu, gene de adamın rakibi yoktu o dönem. ama işte hep başkasını fikirleri. çalıntı demiyorum, eminim gerekli izinlerini, telif haklarını neyse artık ticari terimi, adam bir şekilde çözmüş yayınlıyor. survivor başlayacak işte görün abi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 gayet güzelmiş lan. bakmadım da kötüleyen olmuştur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 türk televizyon sektörü bir bok çukuruysa acun baya üstlerde. televizyon izlemeyen birinin televizyon izleyenlerle dalga geçmesini anlayabilirim ama televizyon izlemesi bi kenara acunu izlemesi üzerinden dalga geçmek baya salakça. bunu da televizyon ve acun izlemeyen biri olarak söylüyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 tv8 izleyenleri ortaya çıkarmaya çalışıyor beyler kanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar