Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mcdonalds ve burger king

Joker

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

kaanbey'İn kaşarı on numara

Valvyn said:

Sen bi Kaanbey yede ondan sonra konuş açık ara marketlerde satılan en iyi peynir

>taze kasar
>peynir

Facepalm.jpg

Hah simdide kfc nin tavuk gorunumlu panelerini ovenler gelmis

Beyler hic mi kitap okumadiniz hayatinizda?
Bi kere bile bi kadina asik olmadiniz,
Hiç samimi ve gerçek birtanecik duygu hissetmediniz mi?
Bu kadar zevk ve estetik yoksunu olmaniza kizmiyorum,ama uzuluor ve hayal kirikligi yasiyorum

Sunlari yiyeceginize cig kofte fln yiyin,hem daha saglikli hemde yanindaki marul maydanoz roka fln o yaglanmis cirkin bedenlerinize az da olsa vitamin ve lif girmesine sebep olur

Bu ne fakirlik ya,finansal fakirlik degil,zevk ve damak tadi fakirligi,boguluyorum cidden okudukca
Sosyal ağlarda paylaş

Italyaya gerek yok
Canakkale yahut edirnede inanilmaz beyaz peynirler,
Karsta damak patlatan gravyerler var
Van'in otlu peyniri vs

Mozeralla turkiyede benzeri yahut muadili olmadigini soyleyebilecegimiz tek peynir,onun disinda tas gibi prynirlerimiz var,lastik-plastik kivaminda taze mutsuzluguna gerek yok,hadi dil peyniri deseniz anlicam

Tldr: usta degilim hasa,ama yeme icmeye kafa yoruyom
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:
Hah simdide kfc nin tavuk gorunumlu panelerini ovenler gelmis

Pane olunca ne oluyor kardeş lezzetinden mi kaybediyor gravy mi tutmuyor üstünde? Hadi ordan gudik.

Antakya dürümün (bu tavuk döner) harbiye dürümün (bu da kıyma kebap) yeri ayrı, çiküftenin tantuninin yeri ayrı, fast foodun yeri ayrı. Hayır bide öyle süslemiş ki postunu gören de cihangir karılarını kandırıp yatağa attığı gibi bizi de atmaya çalışıyor sanacak. ..

Söyle dogmeat kimden hoşlanıyorsun forumda? Bi gecelik sana ayarlamaya çalışalım iştahını kessin
Sosyal ağlarda paylaş

Tostumu beyaz peynir domates karabiberli severim
Illa kasarimsi bisi istersem dil peyniri ararim

Kfcde Pane harci diye verdikleri sey ,o sagliksiz yaglari iyice vucudunuza emdirmenizi saglayan yivrenc bir urun,tartismiyorum bile,beyinlerimiz basit calisir,yag,seker ve tuz , her insana cekici gelir,o paneler sayesinde haddinden fazla sodyum ve yg bombardimanina maruz kalan beyin,yedigi seyi lezzetli SANIR,sayet zihniniz yeterince darsa.

Italyn koylusu yemegi diye pizzaya laf atarken aslinda kimi yermeye calistiginizi bi dusunun
Adamlarin koylu yemegi,duny capinda tuketilen bir urun olmus,buna en yakin sey bizim icin yogurt,yogurda ne kadar saygi duyuyorsam pizzaya da o kadar saygi duyuyorum
Ayrica adamin koylusu bile manda sutu ve taze domatese erisebilirken,bizde mandanin imkansiza yakin bir urun olmasi,koylumuzun eriste-bulgur-tarhana gibi oldukca sıkıcı bir 3lunun pencesinde kalakalmasi,basli basina bir mesaj,anlayan anlar

Forumdan en cok sevismek istedigim kisi di,cunku kendisi admin ve benim otorite figurlerne zaafim var

Tldr: lol,bayagisinizlafakirler
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

scorch said:

Tuz çok reröre emekliliğinize görürüm tansiyonlarınızı

Herkes dombili mi lan senin gibi? Şişman ya lel

Lidıl sezarın acılı tavuklu bi pizzası var, fastfood pizzalardan bu ara favorim o. 2 tane söyleyince tanesi 15e geliyor, ucuz fastfood klasmanında idare eder. Mekdanılzın 2 menüye 10 lira alması da güzel, fastfood dediğin adı üstünde hızlı olacak ucuz olacak drive-thrudan alıp yiye yiye eve gidebileceksin. Lahmacuna tantuniye tercih edilmeyen fastfoodu ne yapayım ben. Bi mekdanılzın dabıl kuartır pavndırı var ara ara canım çekiyor yiyorum, onu da lezzetli yapmış şerefsizler sosu mosu bi ayrı standart bigmekten.

KFC son dönemde güzel atak yaptı soslarıyla ama alternatiflerine göre pahalı, yine de sıcak gravye acuka sosa batırıp acılı tavuk yemenin keyfi ayrı. Ben baya baya seviyorum kfcnin mutated tavuklarını, böyle post-apoc bi tat bırakıyor insanın ağzında mmmmm nefis.

Börgırkink bu aralar geri kaldı festfud yarışında, eve serviste 2li 3lü kampanyaları güzeldi ama bi yenilemeleri lazım. Popeyes falan dandik zaten, carlsla arbys de ne yazık ki mersinde yok. Anadoludan eyyorlamam şimdilik bu kadar.

Sevgili Anadolu çomarı kardeşim, sizin orada mcdonalds diye bakkal işi ekmek arası verio olmasınlar mersinde?

lidılsizır'ın acılı ton balıklısını dene bi de bol jalepeno ve tonlu hmmmffsss

gerçi sizde jalepeno yoktur. anadolu biberlisini dene işte yeşil biber.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

...marul maydanoz roka...

Yok yok kesin Egeli. Egeli değilse de içine Egeli kaçmış. Et seviyoz biz. Ot sevmiyoz. İnek değiliz. Roka iğrenç bir şey. Maydanoz da öyle. Marul beeeeelki...

BK ve Mcdonalds'ın iğrençliğini yüzümüze vurarak içten içe Egeli olduğunu saklamaya çalışıyor. Bilen biliyor hazır yemek firmalarının iğrençliğini. (axe bilemiyormuş. Neyse)

Senin otseverliğini napcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...