DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Llama said: kaanbey'İn kaşarı on numara Valvyn said: Sen bi Kaanbey yede ondan sonra konuş açık ara marketlerde satılan en iyi peynir >taze kasar >peynir Facepalm.jpg Hah simdide kfc nin tavuk gorunumlu panelerini ovenler gelmis Beyler hic mi kitap okumadiniz hayatinizda? Bi kere bile bi kadina asik olmadiniz, Hiç samimi ve gerçek birtanecik duygu hissetmediniz mi? Bu kadar zevk ve estetik yoksunu olmaniza kizmiyorum,ama uzuluor ve hayal kirikligi yasiyorum Sunlari yiyeceginize cig kofte fln yiyin,hem daha saglikli hemde yanindaki marul maydanoz roka fln o yaglanmis cirkin bedenlerinize az da olsa vitamin ve lif girmesine sebep olur Bu ne fakirlik ya,finansal fakirlik degil,zevk ve damak tadi fakirligi,boguluyorum cidden okudukca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 imamizer said: arbys balon ya. gereksiz abartılıyor bence. abartılmasından değil değişik bişey işte köfte hamburgere alternatif. muhtemelen daha az et gidiyordur o işe ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 görende italyada peynir ustası sanar ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 boyle gdo lu beslene beslene kısır bi nesil geliyor en az 3 cocuk hayal olur zaten bi 15-20 seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 imamizer said: arbys balon ya. gereksiz abartılıyor bence. seni o balona bindirir kınayt serverlarinin oldugu adaya yollarim arbysin pattisi gibi pattis yedin mi hiç disarda qeqo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Italyaya gerek yok Canakkale yahut edirnede inanilmaz beyaz peynirler, Karsta damak patlatan gravyerler var Van'in otlu peyniri vs Mozeralla turkiyede benzeri yahut muadili olmadigini soyleyebilecegimiz tek peynir,onun disinda tas gibi prynirlerimiz var,lastik-plastik kivaminda taze mutsuzluguna gerek yok,hadi dil peyniri deseniz anlicam Tldr: usta degilim hasa,ama yeme icmeye kafa yoruyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 DoGMeaT said: usta degilim hasa,ama yeme icmeye kafa yoruyom ahaha imzalıkmış şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 DoGMeaT said: Hah simdide kfc nin tavuk gorunumlu panelerini ovenler gelmis Pane olunca ne oluyor kardeş lezzetinden mi kaybediyor gravy mi tutmuyor üstünde? Hadi ordan gudik. Antakya dürümün (bu tavuk döner) harbiye dürümün (bu da kıyma kebap) yeri ayrı, çiküftenin tantuninin yeri ayrı, fast foodun yeri ayrı. Hayır bide öyle süslemiş ki postunu gören de cihangir karılarını kandırıp yatağa attığı gibi bizi de atmaya çalışıyor sanacak. .. Söyle dogmeat kimden hoşlanıyorsun forumda? Bi gecelik sana ayarlamaya çalışalım iştahını kessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 italyan köylülerinin yediği margarita pizzayı yiyip gelip mcs bk topiğinde millete köylü zevksiz spamlemek neyin kafası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 KuddusiMavra said: fakirlerin konu başlığı imiş,boşuna yazmışım. ahhahaha>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 bu arada taze kaşara laf eden adam gelmiş lan tostu gravyerle goudayla mı yapğıyosun gundi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Tostumu beyaz peynir domates karabiberli severim Illa kasarimsi bisi istersem dil peyniri ararim Kfcde Pane harci diye verdikleri sey ,o sagliksiz yaglari iyice vucudunuza emdirmenizi saglayan yivrenc bir urun,tartismiyorum bile,beyinlerimiz basit calisir,yag,seker ve tuz , her insana cekici gelir,o paneler sayesinde haddinden fazla sodyum ve yg bombardimanina maruz kalan beyin,yedigi seyi lezzetli SANIR,sayet zihniniz yeterince darsa. Italyn koylusu yemegi diye pizzaya laf atarken aslinda kimi yermeye calistiginizi bi dusunun Adamlarin koylu yemegi,duny capinda tuketilen bir urun olmus,buna en yakin sey bizim icin yogurt,yogurda ne kadar saygi duyuyorsam pizzaya da o kadar saygi duyuyorum Ayrica adamin koylusu bile manda sutu ve taze domatese erisebilirken,bizde mandanin imkansiza yakin bir urun olmasi,koylumuzun eriste-bulgur-tarhana gibi oldukca sıkıcı bir 3lunun pencesinde kalakalmasi,basli basina bir mesaj,anlayan anlar Forumdan en cok sevismek istedigim kisi di,cunku kendisi admin ve benim otorite figurlerne zaafim var Tldr: lol,bayagisinizlafakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 izmirdeki kfcler -10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Karabiber, tuz, döt oldun sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Bize ne lan yok vücuda zararlıymış yok kanser yapıyormuş bilmemne. Bu dünyaya demir mi atıyoruz ben yerim geçerim hacıııı. Böyle gudiklere de hiç takılmam, enayi tabi bi pizzaya 40 lira versin zzzZZZZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 axedice said: COK KOYLUYUM LOLOLOLO COK KOYLUYUM ADETA KOYLULER KRALIYIM VE BUNDAN UTANMIYORUN KOYLULUK NE GUZEL EN GUZELI TEZEK YEMEK LOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 İşte pizzaya 40 lira vermenin sonuçları. Ama tıp bu konuda çözümsüz mü? Tabii ki hayır! http://i.imgur.com/kvoepAR.jpg Hem de artık trans-yağ içermeyen formülüyle ılık dostu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 abi bok fırtınası diyordum ama baya eğlendim. yemek topicleri gay orgy gibi oluyor paticikte resmen. herkes birbirine takıyor. birinin sevdiğini kesin sevmeyen oluyor. birinin sevmediğini kesin sevenler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 axedice said: scorch said: Tuz çok reröre emekliliğinize görürüm tansiyonlarınızı Herkes dombili mi lan senin gibi? Şişman ya lel Lidıl sezarın acılı tavuklu bi pizzası var, fastfood pizzalardan bu ara favorim o. 2 tane söyleyince tanesi 15e geliyor, ucuz fastfood klasmanında idare eder. Mekdanılzın 2 menüye 10 lira alması da güzel, fastfood dediğin adı üstünde hızlı olacak ucuz olacak drive-thrudan alıp yiye yiye eve gidebileceksin. Lahmacuna tantuniye tercih edilmeyen fastfoodu ne yapayım ben. Bi mekdanılzın dabıl kuartır pavndırı var ara ara canım çekiyor yiyorum, onu da lezzetli yapmış şerefsizler sosu mosu bi ayrı standart bigmekten. KFC son dönemde güzel atak yaptı soslarıyla ama alternatiflerine göre pahalı, yine de sıcak gravye acuka sosa batırıp acılı tavuk yemenin keyfi ayrı. Ben baya baya seviyorum kfcnin mutated tavuklarını, böyle post-apoc bi tat bırakıyor insanın ağzında mmmmm nefis. Börgırkink bu aralar geri kaldı festfud yarışında, eve serviste 2li 3lü kampanyaları güzeldi ama bi yenilemeleri lazım. Popeyes falan dandik zaten, carlsla arbys de ne yazık ki mersinde yok. Anadoludan eyyorlamam şimdilik bu kadar. Sevgili Anadolu çomarı kardeşim, sizin orada mcdonalds diye bakkal işi ekmek arası verio olmasınlar mersinde? lidılsizır'ın acılı ton balıklısını dene bi de bol jalepeno ve tonlu hmmmffsss gerçi sizde jalepeno yoktur. anadolu biberlisini dene işte yeşil biber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 bingildak said: bizim semtte KFC yok ya, zengin semti problems 101 Bizim semtte doğru düzgün yemek söyleyebilecek yer de yok. Yemeksepetinde 15 tane yer var getiren. Sucu da dahil 15. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 DoGMeaT said: ...marul maydanoz roka... Yok yok kesin Egeli. Egeli değilse de içine Egeli kaçmış. Et seviyoz biz. Ot sevmiyoz. İnek değiliz. Roka iğrenç bir şey. Maydanoz da öyle. Marul beeeeelki... BK ve Mcdonalds'ın iğrençliğini yüzümüze vurarak içten içe Egeli olduğunu saklamaya çalışıyor. Bilen biliyor hazır yemek firmalarının iğrençliğini. (axe bilemiyormuş. Neyse) Senin otseverliğini napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 axedice said: İşte pizzaya 40 lira vermenin sonuçları. (tu) >yetiskin bir bireyim >pizzaya 40 lira veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 tartışmada tarafım yok ama dogmeat'in sayfalarca çarpışıp köylü ahmet fotosu koymaması hayatımda bişeylerin eksik kalmasına neden oluyor. https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000312112244/1426b8390830935dcd660646e6190f62.jpeg söyleyeceklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 kimin tarafinda savasayim karar veremedim. otlu pizzaya mi laf etsem, bk mc sevene mi yoksa bambaska bi argumanla yeni bi cephe mi acsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2016 rokaya laf etmiş densizin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar