KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 gene herkeşler vedatmilor olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 optimumdaki burger bayaa kötü yani en son öyleydi. Hemen hemen her sipariş eksik geliyordu eksikten kastım öyle mayonez faln degil herifler hamburgeri unuttular ya bir degil iki degil. Hamburgeri unutmasalar pattisi olmadı içecegi faln unutuyorlar.%5-%10 ile dogru sipariş mi getirilir lan yorumlarına bakıyordum herkes aynı seyi söylüyor. Ha bu 2-3 sene onceydi sonra bir daha söylemedik. Yemeksepetinin bunlara gönderdigi listeyi hazırlayıp getirmek bu kadar zor olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 yemeksepetini sevmiyor bu restoranlar zaten ve acik acik ordan degil sitemizden siparis edin diyorlar ha sene 2016 hala fastfoodmu demicem cunki turkiyede iyi yapiyorlar, oturun sukredin. amerika haric cok daha pahalli fiyatlara cok daha dandik yemek satiyorlar genellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 aquila said: esnaf esnafin halinden anlar bilirdik biz. Esnaf en fazla cumaya giderken tukani kapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 sismaniz biz..ruhumuz sisman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Peregrin said: bunca zamandir yediginiz lastik burgerlerin gunahini tanri affetsin cocuklar. izmire yolunuz duserse bana haber verin de arinmaniza yardimci olayim. okul açılınca müsait olursan bi arıtsana bizi :/ yemeksepetinden soğuk burger/döner yiye yiye bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Faktori Food'dan geçiyim sipariş bir ara. Dışarı gönderiyorlar dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Levent ve Maslak' da Komşu Burger var, idare eder. Taboo nun ki çok kötüydü. Burger vs Mc benim için Burger. Mc in doyurucu bir menüsü yok abi. BK' da ister steakhouse ye, ister smokehouse, abart XL ye. MC de en sağlamı sanırım double quarter pounder, o da kesmiyor. Gerçi yeni yıldan sonraki zamlardan sonra fast food çok gereksiz kaldı gözümde. Pide yiyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 ohannes baya kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 boktan chainlerin en iyisi carls jr oraya gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 gobitte > carls jr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 ankara lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Bright said: İzmir'de Ohannesburger master race Ohannes ben İzmir'deyken kaliteyi bayaa düşürmüştü (5-6 ay öncesi) Sanmıyorum ki bi anda toparlansınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 o kötü puanların 1. nedeni geç gelmesi... 2. neden ürün eksiği olması sos eksikliği vs vs 3. neden ise buz gibi soğuk gelmesi bunun dışında sorun olmuo zaten :D ha çürük marul dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 senko said: kotu ama lezzetsiz degil dunyanin en iyi eti en iyi ekmegi degil ama tadi kotu diyenin damak tadi yoktur, baskalarinin yorumuna gore damak tadi oldunu zannediyordur. whopperi butik burgercide versen off cok iyi diye olup bitecek adamdir puanlari niye kotu dersen cok siparis aliyorlar, cok genis cevreden aliyorlar, bana mcdonalds soyle bi 500m uzakta oldugu icin ne gec geldi ne de soguk geldi ama, ayni mcdonalds 6km uzakliktaki yere de gonderio. haliyle o adam memnun olmuyor ben whoppera bayilan adamdim. duzgun etten gunluk yapilmis kofteyle yapilan hamburger yedikten sonra bi daha yiyemedim whopper. steak house falan yernir ama soslarla falan idare eder hale gelir. ama o kofte kofte degil. tatsiz bes para etmez suni birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 PrudenT said: ohannes baya kötü lan. Haydaaaaaa rasimozan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=kNUqPA_QXU8 Bu kadar basit. İçine bu tuhaf woçestırşayır şeyden koyacağıma biber salçası koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 aquila said: bence herseyi iyidir buyuk ihtimalle, sen anlamamissin. Fistan said: aquila said: https://www.facebook.com/faktorifood/?pnref=lhc buraya gidin. buranın makarnaları iyi sadece gidiyorum ben arada degil. arkadasin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Peregrin said: Fistan said: ohannes kötü ya dükkan burger var baya iyi bizim burgerler de iyi :d sizin burger 7/10 ohannes 7,5/10 benimki 9/10 benimki 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 bu hamburger konusu her açıldığında ara sokağın birinde arkalarda gizlenmiş bi cafe'den bahsedip "esas hamburger budur" tripleri atanlara bayılıyorum. 5dk'da hazır olacak bişi yemek isteyip dönere alternatif olsun diye seçilen bişi işte hamburger. sırf onu tadabilmek için 10 saat yol çekip, 30 dk hazırlanmasını bekleyeceme, t-bone steak yapan bi yere gidip adam gibi bi et yemeyi tercih ederim. tatava yapmayın, texas smokehouse veya double köfteburger basın geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Abi bu Gobitte yarım bıraktığım tek yemek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 İzmitte Packet Burger var baya başarılı. Fiyatlar BK ve MCD ayarında ama burgerleri daha büyük ve daha lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 fast food ürünleri soğuyunca bi boka benzemiyor cünkü patates pörsüyor hamburgerde kimyasal tadı ortaya çıkıyor felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Jimmy's burger yeniköy. 2015 en iyi burgercisi seçilmiş timeout tarafından. Denemedim ama resimler hoş, arcade akar. https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xap1/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/11123920_420336534820141_1934586193_n.jpg https://d.zmtcdn.com/data/reviews_photos/9c0/9c2faf7ee0adfcceeca8b257a12209c0_1451233327.jpg https://b.zmtcdn.com/data/pictures/6/18135176/f1583707ae3df13ed2e68caba138f2ef.jpg https://c.zmtcdn.com/data/reviews_photos/b49/460f1f8326786acfad0db70fa6b4eb49_1447864053.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 istanbul kadıköy'de 1. dobby's burger 2. wanted burger ama dobby tam bir mançizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar