Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mcdonalds ve burger king

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dana jambon,ananaslı pizza en sevdiğim fastfood pizzadır. Eskiden az yemezdik pizza hut'ta mi vardı yoksa başka firmamıydı hatırlamıyorum ama artık hiç birinde yok. Tr'de fastfood pizza eskisi gibi degi leşş. Papa mapa'da hep kapandı ya da malzeme kalitesini düşürdüler ki little,dominos'la baş edebilsin.

Bir tek sanırsam pizza days'in derin tava pizzası kaldı güzel geri kalan çöp abi.
Mesaj tarihi:
Misal bu akşam eve gelirken mekdanılzın araba servisine girdim, double quarter pounderımı aldım çıktım. Bazı butik hamburgercilere bildiğin tercih ederim ya içinde et var sağlıklı falan.

Teşekkürler fastfood.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Burger King'in tek sevdigim seyi.

http://s3-us-west-2.amazonaws.com/images.hellogiggles.com/uploads/2015/08/11/enhanced-buzz-770-1389206052-4-500x375c.jpg
Mesaj tarihi:
Bence artik bu otlu peynirli pogaca gorunumundeki pizzanin guzel olup olmadigini Dogmeat haricindeki birinin gidip denemesi lazim. Tek cozum bu.

Ben hatunu kurban etmeye karar verdim. Haftasonu Eataly'e gidip pizzadan hatuna soyleyecegim.

Umarim beni bosamaz.
Mesaj tarihi:
Evet, bütün zincirler arasında en güzel patates mcdonaldsda zaten. Börgırın patatesi eskiden leşti yine biraz düzelttiler ama hala mek seviyesine gelmedi.

KFCde en çok üzüldüğüm konu patates mesela, arkadaş bu kadar güzel tavuk yapıyorsun şahane sosların var ama patateslerin patates =(
  • Yeni Oluştur...