Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Bugün başıma geldi, işyerinden bi arkadaş çıkışta bi kafede yaklaşık yarım saat beni ikna çabasında bulundu. $720 karşılığında ürün alıp, çevremdeki insanları da ikna edip kendi network'ümü kurucakmışım, işi başlatan kişinin 500 kişilik ekibi varmış da, aylık 15k maaşı varmış, 15 ayda 800k gelir elde etmiş de miş miş miş de muş muş muş.. Görüşme sonunda kazançlı çıktım mı ? evet. Tam tost + ayran yedim kendisinden. Varmı benzeri şeylerle ilgilenmiş / aklı çelinmeye çalışılmış kişiler, belki gerçekten de onbinlerce lira kazanmış parlak beyinler çıkar aramızdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Gelecek mesajları tahmin edebiliyorum birisi titan partisi resmi koyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ürün ne bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 katilirsan kim olacak ikna etmeye calisacagin kitle? arkadaslarin ya da arkadaslarinin arkadaslari. bugune kadar edindigin tum dostluklara zarar vermekten baska bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 amway kyani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Marl0_on said: ürün ne bu arada ÇabukBüyütücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Marl0_on said: ürün ne bu arada web sitesi hatta detaylarıda vereyim, belki aklına yatan katılanınız falan olur http://www.megagrupbilisim.com/urunler-p1-kat55.html bunlardan satıyolar, 2200 yatırıcakmışım başta, sonra web sitesi alan adı satıcaklarmış, sonra o siteyi biyerlere satıp, ona göre tasarımını yapıcakmışım, her türlü eğitim ve sınırsız destek sağlıcaklarmış vs vs. Sırf zaman geçsin diye oturup dinledim, bana kendi kişisel sitesini gösterdi(a.k.a 2200 girmiş kendisine), ilerde büyük firmalara başvuru yaparken "kişisel web sitesi büyük ayrıcalık" sağlıyomuş falan, yav he he deyip geçtim işte. ekşide 90 küsür sayfa konusu https://eksisozluk.com/mega-holdings--4632467 sikayetvar.com da tonlarca şikayeti var, ne insanlar var yaa, günde 1-2 saat çalışıp aylık 10k maaş alabileceğine inanan insanlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 seleksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 çabuk büyütücü plaketten filan çok daha mantıklıymış oysa. bunlara totoyu kaptırmış insanlar çevrelerini bezdiriyor cidden. qnet mi ne bunun bir türevinde çalışan bir tanıdık vardı, sunum yapacağım sana diye diye bir ay boyunca kovalamış durmuştu. işim olmaz, istemiyorum gibi cevapları algılayamıyorlar mesela, o yetiyi kaybetmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Oo megaholdings Dogal seleksiyonun turkcesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Memlekette dolandırıcı çok. Türkler olarak bu tür işlerde kafa zehir gibi mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 editör koş şunlara çabukhosting sat 700$ a 1 taşla 2 kuş diye de kandırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Pordakal said: Marl0_on said: ürün ne bu arada web sitesi hatta detaylarıda vereyim, belki aklına yatan katılanınız falan olur bence paçayı kaptırmışsın, patiye de çakmaya çalışıyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 2300 bi websitesi satın almak için hayatta vermem, ki satılık bile değil, 2 yıllığına kiralık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 kocaeli merkez filan mi neydi..kakmislar bunlarin hepsine web sitesini 3-4 tanesininkini gezdim sadece adi soyadi degisik copy paste site yapmislar..kabus gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 bu mega holding sahibini falan dolandırıcılıktan arıyolardı bi ara sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 o titan zinciri questnet sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 2 yıllık websitesi kiralamak için rastgele bi yere 2000 lira vermek https://40.media.tumblr.com/91c8a71040a109451c6491dba5de3f4b/tumblr_mn5w9d7lEl1rvpg1io1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 keriz çok.jet fadıl'ın hala adam dolandırdığı bir memlekette, garipsememek lazım böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Hatta aynı adamı 3. kez dolandırdığı bir ülkede diye ekleyip kaçayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 sene 2016 hala mi piramid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 eleman da su..enes olgun.. hatta rihanna nin hayrani galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 vay mk yanlıslıkla bende gitmiştim, üstüne üstlük kahve kitlenmişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 aklınızın ucuna bile getirmeyin para vermeyi demeye gerek yok sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ben gittim, daha doğrusu içinde kaldım öyle bir durumun, başka amacla gittiğim bişey birden bunun seminerine dönüştü. yaw he he karar verince ararım dedim çıktım. ne mı kaybettim ? güzelim bir cumartesi 4 saatimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar