Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO: International Beta

RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

abi gerçekten anlamıyorum allah gibi içerik getirdi herifler oyuna hertürlü pvm bilmem ne var, gidip 15 yıl önceki patchlerin tabanına champpion falan ekleyip magical silah düşürtmeye çalışıyorsunuz. frankenstein serverlar yaratmaktaki amaç nedir
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

paşam sen emek verip cevap yzıyorsun da ben burada asistan mı tuttum seninkinden 3 kat uzun postlar atsın diye?

daha servera girmeden diyip duruyorsun. sordum işte sana. sen de dedin şu çalışmıyor bu açık bu kapalı, ben e onlara göre yorum yaptım. ne yani illa login olup "aa hakakten büyü atarken kalkan düşüyormuş!" mu demem lazım. komik olma.

yazdığım hiçbir postta usluba ilişkin ters birşey yok o yüzden bana efendi gibi gelin, adam olun tarzı deli yürek atarını başkaları üzerinde yap üzerim seni.

kimi üzüyon lan sen memur parcasi !!!
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

abi gerçekten anlamıyorum allah gibi içerik getirdi herifler oyuna hertürlü pvm bilmem ne var, gidip 15 yıl önceki patchlerin tabanına champpion falan ekleyip magical silah düşürtmeye çalışıyorsunuz. frankenstein serverlar yaratmaktaki amaç nedir

iste var zaten o hazir :D niye aynisini acsin ki biri
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

Isteyen sayfa 21'e benim tum sorularina verdigim cevaptan sonraki imamin teenager reactionina bakabilir. kk thx

kendimden şüphe ettim lan be ne demişim diye.
o post şu oluyor;

imamizer said:

RaidenXelRu said:

imamizer said:

bi kaç soru

1- stealth nasıl çalışıyor? gm lediğimiz yürüyebiliyormuyuz gorunmeden? ayrıca binek üstüne kullanabiliyor muyuz?

2- pure mage oynamanın bi esprisi var mı? precast yok üstelik protectionın da fizzle şansını azaltması kapatılmış yerine armor vermesi eklenmiş. yani us jux us jux diye nebula stayla spam leyecek mi yine mageler karşılık lı.

3- eva nın sepll damage bonusu var sanırım?

4- inscription bonusu portection büyüsüne varmış da başka bi şeye etkisi yok mu? bi de poison büyüsüne etkisi var mış. poisoning skillining bi katkısı var mı peki?

5- wrest in dodge bonusu var mı? veya anatomy + eva ikilisinin.

6- power scroll olmadığına göre championdan ne düşüyor?

7- cast sırasında kalkan elden düşüyor mu?

8- hp hesaplaması runuo gibi mi? yani hp=str yerine hp=str/2+50 mi?

1- bu soruna sonra cevap vereyim %100 emin olamadim su anda... Hiding binek ve armor ile olunabiliyor ama.

2- Nebulada o bahsettigin donemde bile mageler ustundu yanliz :) ben o protection buyusunu rewrite ederken, mage a baska avantajlarda ekledim, fizzle rate artarken, magein attigi poison guclendi mesela. ve hala tank mage oynamakta mumkun

3- tabiki, eva olmadan olmaz :)

4-inscription 3 buyuyu boostluyor, reactive armor - prot - magic reflection. evet poisining zaten olmazsa olmaz yoksa sacmalik olurdu. :)

5- hayir benim en nefret ettigim sistemlerden biri OSI hit chance calculationdi. 120 sword 120 fenc iki kisi birbirine vurmaya calistiginda hitchance %50, ben rewrite ettim bu kisimlari. iki kisi birbirine vururken birbiriyle karsilastirilmiyor, kendi halinde hit chanceleri hesaplaniyor. bunun sonucunda defansiv wrestling diye bir olay kalmadi.

6- champden suruyle magical silah ve armor dusuyor, bunun yaninda legendary armorlar var, nostalji olarak ekledigim nebuladan Ranger ve Phoenix, onlarin parcasi dusuyor, neiradan blessed hood dusuyor vs . boyle special itemlar var

7- evet dusmek zorunda yoksa parry mage cok guclu olur

8- hayir 1 str = 1 hp

oyunda defensive wrestling'i kaldırdım diyorsun,
anat+eva nın bonusunu da kaldırdım diyorsun,
fizzle ı arttırdım diyorsun,
protection sadece armor veriyor vuruş savuşturması yok diyorsun,
spell casting de kalkan elden düşüyor diyorsun,
üstüne str = hp sistemiyle mageleri 25 dexe mahkum ediyorsun ki stam garibanı olsun diyorsun,
precasti de kaldırdım diyorsun,

sonra mage güçlü olurdu demişsin lol. şu sistemde pure mage oynanmaz, resmen kapatmışsın o kapıyı.

olay şu yani; in nox attın attın. atamadın atana kadar uğraşacaksın ölmeden. kaldıki razor varken poison atsan ne fayda abi? tek tıkla içeceksin cure'u. sen o poison'ı tutturana kadar da doğranırsın büyük ihtimalle. onun dışında bırak adam gibi damage verebileni pvp de fireball atmak bile hayal olmuş resmen.

şu durumda poison tutturduktan sonra eğer adam hala üstüne geliyorsa kaçacaksın, kaçıyorsa kovalayacaksın harm atarak.

sorum şu: 2h silahlar 2 kare reach'e sahipken ve koşarken vurulabildiği için neden harmla sürekli freez ile geri düşerek adam kovalayasın? ayrıca neden 3-4 circledan sonraki büyüler gereksiz olduğu için ve pvp clumsy-poison-harm diye kabaca 3 büyüye indirgeniyorsa neden bunları atabilmek için pure mage olasın? ayrıca defesive skilller çalışmıyorsa (parry, wrestling, anatomy gibi) zaten arta kalan skill pointi neden silaha yatırmayasın?

cevap ne oldu? nebulanın herkesin warlock takıldığı bayık pvp si oldu.

şuna teenager tepkisi, yok adam uslupla yaz falan diyorsun ya
net gerizekalısın ya. başka bir şey söylemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

https://evvelzamansoylencelerim.files.wordpress.com/2012/02/suru_psikolojisi.jpg

saçma dinamiklerle dolu garip bi server olcak. bi yerden sonra saçmalıklar ve dengesizlikler yüzünden servera gelip başlayıp hevesli insanlar da kopup gitcek.
tamam emek verilmiş edilmiş de yazık yani. dinamikleri değiştirmek yerine oyuna çok daha etkili eklemeler yapılabilir
en kısa zamanda eventler yapılarak sistemler zamanla açılmalı ve time of legends'e kadar olmasa da hızlı bir şekilde age of shadows'a geçilmeli bence. sonrasında samurai ve belki mondains legacy de görürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

BioHazarD said:

µh said:

iste var zaten o hazir :D niye aynisini acsin ki biri

abi yok ki, türkiyedeki runuo camiası da aynı 2004 releasinden oynuyorlar asdsdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

siz bu oyunu nasıl hala hatırlıyorsunuz onu merak ediyorum. millet bırakmamış demek ki. britteki portalı hatırlayamadım resmen. kafamda kalan tek şey meşhur köprü, tepedeki mezarlık, bir de banka fasd

bu arada o yukardaki mezarlıkta skeletonlar yok muydu. dün baktım zombiler fink atıyor. serverdan servera farkediyor demekki. ah sylvanas...
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

µh said:

https://evvelzamansoylencelerim.files.wordpress.com/2012/02/suru_psikolojisi.jpg

saçma dinamiklerle dolu garip bi server olcak. bi yerden sonra saçmalıklar ve dengesizlikler yüzünden servera gelip başlayıp hevesli insanlar da kopup gitcek.
tamam emek verilmiş edilmiş de yazık yani. dinamikleri değiştirmek yerine oyuna çok daha etkili eklemeler yapılabilir
en kısa zamanda eventler yapılarak sistemler zamanla açılmalı ve time of legends'e kadar olmasa da hızlı bir şekilde age of shadows'a geçilmeli bence. sonrasında samurai ve belki mondains legacy de görürüz.

olm sen de niye bu kadar agresifsin ya gel işte eski günler ld fln oynuoz anasını satim :d
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela, WoW camiasinda cok bulunmamama ragmen bircok kisiden Vanilla'nin cok ozlendigini duydum. Yani her audience icin new == better demek olmuyor acikcasi ya.

Misal GTA 1 in sacma sapan mekanikleri falan, ben hic bir gta dan okadar zevk almadim, keza vanilla wowdaki world pvp diger expansionlara dogru giderken drastic azaldi.

boyle bir suru ornek var, yazsan yazilir sabaha kadar.. delta force vs arma misal, delta force zamanindaki keyif nerde :)

lafi uzattim, bu benim gorusum, buna uymak zorunda degilsiniz, simple is better bence.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

RaidenXelRu said:

Isteyen sayfa 21'e benim tum sorularina verdigim cevaptan sonraki imamin teenager reactionina bakabilir. kk thx

kendimden şüphe ettim lan be ne demişim diye.
o post şu oluyor;

imamizer said:

RaidenXelRu said:

imamizer said:

bi kaç soru

1- stealth nasıl çalışıyor? gm lediğimiz yürüyebiliyormuyuz gorunmeden? ayrıca binek üstüne kullanabiliyor muyuz?

2- pure mage oynamanın bi esprisi var mı? precast yok üstelik protectionın da fizzle şansını azaltması kapatılmış yerine armor vermesi eklenmiş. yani us jux us jux diye nebula stayla spam leyecek mi yine mageler karşılık lı.

3- eva nın sepll damage bonusu var sanırım?

4- inscription bonusu portection büyüsüne varmış da başka bi şeye etkisi yok mu? bi de poison büyüsüne etkisi var mış. poisoning skillining bi katkısı var mı peki?

5- wrest in dodge bonusu var mı? veya anatomy + eva ikilisinin.

6- power scroll olmadığına göre championdan ne düşüyor?

7- cast sırasında kalkan elden düşüyor mu?

8- hp hesaplaması runuo gibi mi? yani hp=str yerine hp=str/2+50 mi?

1- bu soruna sonra cevap vereyim %100 emin olamadim su anda... Hiding binek ve armor ile olunabiliyor ama.

2- Nebulada o bahsettigin donemde bile mageler ustundu yanliz :) ben o protection buyusunu rewrite ederken, mage a baska avantajlarda ekledim, fizzle rate artarken, magein attigi poison guclendi mesela. ve hala tank mage oynamakta mumkun

3- tabiki, eva olmadan olmaz :)

4-inscription 3 buyuyu boostluyor, reactive armor - prot - magic reflection. evet poisining zaten olmazsa olmaz yoksa sacmalik olurdu. :)

5- hayir benim en nefret ettigim sistemlerden biri OSI hit chance calculationdi. 120 sword 120 fenc iki kisi birbirine vurmaya calistiginda hitchance %50, ben rewrite ettim bu kisimlari. iki kisi birbirine vururken birbiriyle karsilastirilmiyor, kendi halinde hit chanceleri hesaplaniyor. bunun sonucunda defansiv wrestling diye bir olay kalmadi.

6- champden suruyle magical silah ve armor dusuyor, bunun yaninda legendary armorlar var, nostalji olarak ekledigim nebuladan Ranger ve Phoenix, onlarin parcasi dusuyor, neiradan blessed hood dusuyor vs . boyle special itemlar var

7- evet dusmek zorunda yoksa parry mage cok guclu olur

8- hayir 1 str = 1 hp

oyunda defensive wrestling'i kaldırdım diyorsun,
anat+eva nın bonusunu da kaldırdım diyorsun,
fizzle ı arttırdım diyorsun,
protection sadece armor veriyor vuruş savuşturması yok diyorsun,
spell casting de kalkan elden düşüyor diyorsun,
üstüne str = hp sistemiyle mageleri 25 dexe mahkum ediyorsun ki stam garibanı olsun diyorsun,
precasti de kaldırdım diyorsun,

sonra mage güçlü olurdu demişsin lol. şu sistemde pure mage oynanmaz, resmen kapatmışsın o kapıyı.

olay şu yani; in nox attın attın. atamadın atana kadar uğraşacaksın ölmeden. kaldıki razor varken poison atsan ne fayda abi? tek tıkla içeceksin cure'u. sen o poison'ı tutturana kadar da doğranırsın büyük ihtimalle. onun dışında bırak adam gibi damage verebileni pvp de fireball atmak bile hayal olmuş resmen.

şu durumda poison tutturduktan sonra eğer adam hala üstüne geliyorsa kaçacaksın, kaçıyorsa kovalayacaksın harm atarak.

sorum şu: 2h silahlar 2 kare reach'e sahipken ve koşarken vurulabildiği için neden harmla sürekli freez ile geri düşerek adam kovalayasın? ayrıca neden 3-4 circledan sonraki büyüler gereksiz olduğu için ve pvp clumsy-poison-harm diye kabaca 3 büyüye indirgeniyorsa neden bunları atabilmek için pure mage olasın? ayrıca defesive skilller çalışmıyorsa (parry, wrestling, anatomy gibi) zaten arta kalan skill pointi neden silaha yatırmayasın?

cevap ne oldu? nebulanın herkesin warlock takıldığı bayık pvp si oldu.

şuna teenager tepkisi, yok adam uslupla yaz falan diyorsun ya
net gerizekalısın ya. başka bir şey söylemiyorum.

imam kusura bakma, ben uo oynamadım hayatımda hiç fakat bu attığın post tam bir teenager postu. Yani bildiğin zaten emin olduğun ve sevmeyeceğin teknik şeyleri soru şeklinde yönelterek zaten bildiğin cevapları alacaksın ve sırf karşındakine "olmamış, yapamamışsınız" hissiyatını vermek için yazdığın bişeyler var burada. "cevap ne oldu? nebulanın herkesin warlock takıldığı bayık pvp si oldu." burada da zaten özetlemişsin.

Ben serverı açan arkadaş yerinde olsam çoktan biliyosanız gelin kendiniz yapın lan çekerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hakaret etmeye gerek yok. Servera girdim ben de, bence de eksiklikleri bulunuyor ama zamanla hallolmayacak şeyler değildir. xaty'nin fikrine katılıyorum, tıpkı wow'daki gibi runuo'ya da expansion getiriyormuş gibi patch yapmak zaman içerisinde değişik olabilir. Mondain's Legacy falan bile zamanla gelebilir, şahsen merak ediyorum 10 küsur yıl önce bıraktığımızdan sonra ne gibi değişiklikler olmuş diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...