Grego Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 arkadaş bu ninja sizde ne kalıcı bir etki bırakmış, herkese ninja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 freedon_nadd said: durmadan troll demeniz normal olduğunu mu gösteriyor yani ? baktınız mı resme ? ekranda paticik acik poz ver inanalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Sende bir sorun var lakin fizyolojik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 freedon_nadd said: Nette bulduğum ideal yüz ölçüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ninca çıkarsa yılın troll oscarı verilmeli artık bu adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 reyou said: freedon_nadd said: durmadan troll demeniz normal olduğunu mu gösteriyor yani ? baktınız mı resme ? ekranda paticik acik poz ver inanalim evet kimin fotosu bunlar şimdi doğruyu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 sahte hesap olsam dediğiniz gibi ilk mesajımı buraya atmam paticik açık resmimi çekemiyorum sadece webcam var telefon bozuk bide istanbulda ben istanbulda değilim finaller bitene kadar (zaten kafama çok takıldı final zamanı ondan soruyorum marfan hastaları kalp aort patlamasıyla ölüyormuş) çok isterseniz kağıda paticik yazıp çekebilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Bahaneler iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 olm yapmayin di gelicek simdi, yeni gelenleri kacirmayin bik bik dicek ama konu iyiymis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 yekeyeke said: ninca çıkarsa yılın troll oscarı verilmeli artık bu adama... niye verilsin abi ilk sayfadan beri troll diyor herkes, inanan yok yazdığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 neden biz..sence internet uzerinde sana fbn1 geni bakip marfan tanisi koyup aortunun yirtilmasini onleyebilir miyiz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Korax said: olm yapmayin di gelicek simdi, yeni gelenleri kacirmayin bik bik dicek abi her yeni gelen de aortum patlayabilir mi acaba diye gelmesin ama..busra nur gelsin..gelbenibur gelsin..benhur gelsin.. ole.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 allah kabul etsin kardeş http://i.imgur.com/DCvyJKY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 AAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 sesli guldum..allah kabul etsin kardes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 yasjhdgashjdjha ya posta baktım direkt imam sandım ilk ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 dana22 said: Korax said: olm yapmayin di gelicek simdi, yeni gelenleri kacirmayin bik bik dicek abi her yeni gelen de aortum patlayabilir mi acaba diye gelmesin ama..busra nur gelsin..gelbenibur gelsin..benhur gelsin.. ole.. resimden sonra öldum tamam vurun sdgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 haısudhasdhuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 dana22 said: neden biz..sence internet uzerinde sana fbn1 geni bakip marfan tanisi koyup aortunun yirtilmasini onleyebilir miyiz ?? onu seni bırak doktor bile önleyemez hastalığın tedavisi yok sadece egzersizle ömrünü uzatıyorlarmış aileme sordum açıkçası ama böyle bir hastalığım olsa zaten söylemezler artık troll falan demeyin ciddi cevap verin paticik http://i65.tinypic.com/2mzhy7t.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 abi senin sorun bakışlarda :D http://i65.tinypic.com/2mzhy7t.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Anhora said: freedon_nadd said: Nette bulduğum ideal yüz ölçüleri KLSDVKDFHLSGLKSFDJGŞLSFDGFSHGHGDHFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 ben bi sıkıntı göremedim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 abi troll değilse sıkıntı büyük gibi, ama görüntüde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 biraz sonra buradan birileri vucudunda bir problem var mi filan diye ciplak yari ciplak resimlerini isterlerse gonderme tamam mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar