tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 şövalye olabiliyo muyuz? forumtr den başladım okumaya ama eski bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 pascalnouman said: bulasmayin aga hic cok kisi gordum bakin simdi nasil trollucem ergenleri diye baslayip sonra aga benim kartin limiti doldu prem alsana bana diye msj atan benden soylemesi goldbar da var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ben bunu 10 dakika falan oynadım sanırım ya. ısınamadıydım hiç. sonraki maceram da wow zaten. abi 2005 miydi neydi, wowu yükledim, direk "HEHEHAHAHA" diye warlock açtım. level 10 a kadar falan melee zorladım lan. abv uo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 sen ingilizce bilmiyorsan uo'nun suçu ne abi asdasd açıklamada yazıyor ne olduğu classın asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Murtaza said: Biz eski ekip olarak başlıyoruz, Rasmon da geliyo galiba. adam king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 olm ne açıklaması lan? warlock diyorum warlock, açıklamaya kim bakar sdfsdfds. 2005 yılında ingilizcem yoktu, zaten anlamazmışım baksam sdfdsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ben bi 10 sene önce niyet ettiydim. Yükleyip karakter açıp sildim. Oynayabilenlere saygılıyım, değişik bir kültür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 en cok merak ettigim simdi steam sunucusunda gaz pedali ile pot basabilecek miyiz? varsa geliyorum hemen pedal, direksiyon setini depodan cıkarıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bingildak said: prem'in özellikler ne? haci prem in olayı su her zaman oyuna baglanma onceligin var hani f2p yalan yani yogun sunucularda baya bi diretmistim ama sonunda ben de mecburen aliyodum cunku ecnebi klanindaydım ve adamlar ventten hadi gel pk atcaz diyince du bi deniyim girebilcem mi fln diyemiyosun priesttim o ara ben olmadim mi yalan oluyodu pk oyunda olunce bir sonraki lvl e ulasman icin gerekli xp puaninin %5 i gidiyor yau nolcak %5 demeyin kabir azabi gibi bisey manuel yapıyosan bu prem denen dalgayı yukledinmi ama hesabina oldugun zaman sadece %1 kayıp oluyor sonra biri seni gelip rezlerse de gidenin 80%i geri geliyor ve sen totalde %0.2 kaybetmis oluyosun ki en onemli tercih sebebi de buydu benim icin oyuna bi sekilde baglaniyosun da yattın mi zart diye ok e basmak her yigidin harci degildi (burada olunce gomemezsem seni calmaya baslar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 adam knight bölümüne girerken noktası virgülü sökülmüş klavyesini takıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Full loot var miydi bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 selam, bu bölüme çok bile saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 frmtr'de serverlar kanada'da olacak yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 tartışmaya orda devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 kanada mı? offf oynanmaz abi pingten kanada serverında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 kanada mı abi lag ile oynanmazki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 oyunda lag olmayınca alt f4 cekiyodum direq heklemişler sunuculari diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 abi manyak mısın kınayt ne arar la kanada da? çorumdan, yozgattan öteye gidemez o sunucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 30 kişi pri açalım. Hep malis atarak gezelim. Tiksindirelim milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ben TR'de localization için başvuru yapıyorum oyunla ilgili olarak. eğer pozitif geri dönüş olursa ortak arayışına girerim gençler. şirketi kurdum. maliş turizm inşaat aş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 şirketin tormentoru olmaya talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 oo kınayt dsfsdf,pascal ve imam başlıyosa gelirim bende 2 maliş atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Yıllardır sormak istemişimdir hep, kısmet bugünmüş. Malis ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 malis, halkların kendi kendini eşit şekilde yönetebilmesine denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Malice:Rakibin varsa acsini siler,normal defansını %20 sini siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar