pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ad3m said: AKSDGFAKSJDÖHVALJSHDFALSDJHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 abi adam ağırlığı "ağır" olarak ölçmüş sadece. kg değerinden emin değil yoksa. sdf ayağa düşüp yamultuyorsa ağırdır ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Motorlu aşk çok şehvetliymiş dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 feverfeverray said: abi adam ağırlığı "ağır" olarak ölçmüş sadece. kg değerinden emin değil yoksa. sdf ayağa düşüp yamultuyorsa ağırdır ok. bence ad3m daha samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 iran mı burası? Grego said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=sF4pYQ_5obk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Temsili ben sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ben ne "müsait bi yerde" diyebiliyorum ne de "kapıyı açar mısınız" zamanında ata demirer'in bi tiplemesi vardı. o benim işte. inememe fobim var lan resmen böyle ya ayakta gidiyorum ya da açılan kapıya en yakınına oturuyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 inicik vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 mojna'dan baska bisi ogrenemedim icin MOJNA diye bagiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Bazen dolmuşçuya BURDA BURDAAAAA BURDA İNCEM KAPTAAAĞĞN diye seslendiğim de oldu. Cesur olun dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 en güzeli araç soldan yardırırken erken erken (200 metre önceden) "ışıklarda inecek var" deyip şoförü psikolojik olarak sağa yanaşmaya hazırlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ben minibuste bagırabiliyom da otobüste bagıramıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Hiç umrumda olmaz birde kulağımda kulaklıkla bağırmıştım bi kez yandaki teyze kalp krizi geçirecekti. Aslında pazarcı ya da çığırtkan olmalıydım normalde de sessiz biriyim oysaki aşka geliyorum sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Ayrıca şu facebooktaki teyze amca dayı postlarındaki verilen mesaj ile kullanılan imajın alakasını anlatabilecek biri var mı? ÖRNEK : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Ben de baya bağorıyorum ya öküz gibi kaptan arka kapıııı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Otobüs kullanan fakirler hemen kendini belli etmiş. Dar yolda önüme otobüs geçince bunalıyorken gerisini düşünemiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Beni beslesene zengin çocuk B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Cokomantis said: en güzeli araç soldan yardırırken erken erken (200 metre önceden) "ışıklarda inecek var" deyip şoförü psikolojik olarak sağa yanaşmaya hazırlamak. bence en güzeli ışıklar yol ağzı vs olmadan, şöför tam gaz giderken inmek istedin yere nokta atışı atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 geçince indiriyim mi abi der o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 ad3m said: Aslında pazarcı ya da çığırtkan olmalıydım normalde de sessiz biriyim oysaki aşka geliyorum sanırım sdf Ben de binecek inecek birini görürsem böyle gaza gelip AĞAR AAAL diye bağırıp durduruyorum. Eğlenceli bişey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 En kötüsü şey, ineceğin yere az kaldı, kalktın hazırlık yapıyorsun. Tam o esnada teyzenin biri senden önce davranıp inecek var diye bağrıyor akabinde minibüs duruyor ama senin ineceğin yer 50metre ileride. İnsen bi dert yürüyecen inmesen ayrı dert şoför bıdı bıdı yapacak pöfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 akse biz seni rafine zevkleri olan bilgin gibi bişey zannederdik. muavin repliği ne alaka :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Xaero said: dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar