Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2007'de Cool Edit Pro ile mix & mastering yapıyordum. Ayrıca o zamandan beri Photoshop kullanarak bir çok şey ürettim/düzenledim. Tatmin oldun mu? Sizin gibi her yaptığımızı burada ifşa edip prim yapmaya çalışmak zorunda mıyız?
Mesaj tarihi:
Seviyene inmeden sorayım. Aynı programları ya da varyantlarını osx'de d denedin mi? Denediysen (şayet şüpheliyim) hangisi daha verimliydi? Ben kişisel kullanım tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ki, bilgisayar kullanmaya 1991 senesinde evimizdeki eski 286 ile başladım.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Nedir bu Apple nefreti?

İçindeki parçalar değiştirilmesin/tamir edilmesin diye laptop'ların içindeki herşeyi birbirine lehimleyen/yapıştıran, millet SSD takmasın diye TRIM'i kaldıran aynı firmadan bahsediyoruz değil mi?

Hani herhangi bir cihazı servise götürdüğünde tamir etmeyip yerine yarısı fiyatına yenisini teklif eden firma.

Ehternet, VGA, HDMI, Displayport'u kaldırıp mini USB'yi veya standart elektrik adaptör portlarını şarj için kullanmayıp kendi aparatlarını/kablolarını uçuk fiyatlardan satabilmek için Thunderbolt'u ve bilimum abzürt şarj portunu zorla kullancının boğazına sokan firma. Laptop'ları kaç USB port'la geliyor şimdi 1 mi?

Sevmiyorum, evet.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Anhora said:

2007'de Cool Edit Pro ile mix & mastering yapıyordum. Ayrıca o zamandan beri Photoshop kullanarak bir çok şey ürettim/düzenledim. Tatmin oldun mu? Sizin gibi her yaptığımızı burada ifşa edip prim yapmaya çalışmak zorunda mıyız?

Logic. Cool Edit neymis yahu?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tipografi ile ilgileniyorsan OS X'in rakibi yok zaten. Direk yok yani. BIr suru yaratici alanda en iyi OS X. Sadece connsumer icin diyen cahildir.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

gleoddyn said:

Sen ne üretiyorsun çok merak ettim.
aslında çok zeki ve üretken bir çocuk ama kadın sesi duyunca 500 tl yi yollayıveriyor öyle bir downside ı var.

hahahah bir de telefon gönderiyordu di mi? O değil de sen nerelerdesin bre ahlaksız!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...