Anhora Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Apple for consumers PC/Linux for producers period. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Sen ne üretiyorsun çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 2007'de Cool Edit Pro ile mix & mastering yapıyordum. Ayrıca o zamandan beri Photoshop kullanarak bir çok şey ürettim/düzenledim. Tatmin oldun mu? Sizin gibi her yaptığımızı burada ifşa edip prim yapmaya çalışmak zorunda mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 o dediklerin için epıl daha verimli lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Ne boş adamlarsınız ya. Alın forumunuzu başınıza çalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 2007 de 12 yaşındayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Photoshop kullanarak ne ürettin ? Var mı bi portfolyon görmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Seviyene inmeden sorayım. Aynı programları ya da varyantlarını osx'de d denedin mi? Denediysen (şayet şüpheliyim) hangisi daha verimliydi? Ben kişisel kullanım tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ki, bilgisayar kullanmaya 1991 senesinde evimizdeki eski 286 ile başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Anhora said: Ne boş adamlarsınız ya. Alın forumunuzu başınıza çalın. beyler :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Anhora said: Apple for consumers PC/Linux for producers period. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Bu arada mac pcden daha iyi tasarım performansı veriyor filan diyeni dövesim geliyor artık. He amk he veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 GERGE said: Nedir bu Apple nefreti? İçindeki parçalar değiştirilmesin/tamir edilmesin diye laptop'ların içindeki herşeyi birbirine lehimleyen/yapıştıran, millet SSD takmasın diye TRIM'i kaldıran aynı firmadan bahsediyoruz değil mi? Hani herhangi bir cihazı servise götürdüğünde tamir etmeyip yerine yarısı fiyatına yenisini teklif eden firma. Ehternet, VGA, HDMI, Displayport'u kaldırıp mini USB'yi veya standart elektrik adaptör portlarını şarj için kullanmayıp kendi aparatlarını/kablolarını uçuk fiyatlardan satabilmek için Thunderbolt'u ve bilimum abzürt şarj portunu zorla kullancının boğazına sokan firma. Laptop'ları kaç USB port'la geliyor şimdi 1 mi? Sevmiyorum, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Anhora said: 2007'de Cool Edit Pro ile mix & mastering yapıyordum. Ayrıca o zamandan beri Photoshop kullanarak bir çok şey ürettim/düzenledim. Tatmin oldun mu? Sizin gibi her yaptığımızı burada ifşa edip prim yapmaya çalışmak zorunda mıyız? Logic. Cool Edit neymis yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 muzik ve gorselle ugrasan cok buyuk bir kesim mac kullaniyor, apple-->consumers baya sacma bir iddia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 gleoddyn said: Sen ne üretiyorsun çok merak ettim. aslında çok zeki ve üretken bir çocuk ama kadın sesi duyunca 500 tl yi yollayıveriyor öyle bir downside ı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Tipografi ile ilgileniyorsan OS X'in rakibi yok zaten. Direk yok yani. BIr suru yaratici alanda en iyi OS X. Sadece connsumer icin diyen cahildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 sipeyskeyk said: gleoddyn said: Sen ne üretiyorsun çok merak ettim. aslında çok zeki ve üretken bir çocuk ama kadın sesi duyunca 500 tl yi yollayıveriyor öyle bir downside ı var. hahahah bir de telefon gönderiyordu di mi? O değil de sen nerelerdesin bre ahlaksız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Geldim İzmir'deyim, kaşınıyorum yine her an yerim değişebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Anhora said: Ne boş adamlarsınız ya. Alın forumunuzu başınıza çalın. Ahahahah oruç sinir yapmis yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 ergen gibi urun yarisi yapilmis sasfdasdfsdfsdfasdfsadfasdfsdfsdfsdf subjektiflikten sikayet ederken subjektif yaklasimlardan faydalanilmis . cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Nekro said: hayda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 ben bişi üretmiyorum + hiç mac im olmadı (fakirim) . bence pc daha iyi sıkıntısı olan varsa adres verim gelin ölüm döğüşüne adres şaka lan sddgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Nako said: Nekro said: hayda sdf Sair burda diyoki daha yolun basindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Ahaha bu kareyi çekerlerken ne düşünüyorlardı ki bunlar? Şop değilse çok düşündürücü. Ben düşündüm mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 tabiki şop. kadının parmak ucu yok nasıl gerçek olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar