Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 sen bu düşünceyle yapmıyosan yapma o zaman ne diyeyim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 applev0dka said: dikkat edin de fazla insanlık insanları işinden etmesin. herkes tepsisini yerine koyarsa tepsi toplayacak elemana ihtiyaç duymaz iş veren normalde olması gerekn durum insanların tepsilerini toplaması, IKEA herhalde tepsi toplamak için sadece türkiyede insan çalıştırıyor sovyet dönemi rusyasında değliz ki insanlar sırf işsiz kalmasın diye hizmet işi uyduralım
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ne alakası var. ikea'da tepsi koyma yerleri var koyuyorum, 5.5 sene okulda her gün yemek tepsimi götüdüm. eğer oranın düzeni masada kalmasıysa bırakıyorum yani. ama bitirdikten sonra herşeyi toplayıp tepsinin içinde düzenli bırakıyorum. nasılsa temizleniyor diye masanın bokunu cıkartmıyorum.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 BabacumMostors said: applev0dka said: dikkat edin de fazla insanlık insanları işinden etmesin. herkes tepsisini yerine koyarsa tepsi toplayacak elemana ihtiyaç duymaz iş veren normalde olması gerekn durum insanların tepsilerini toplaması, IKEA herhalde tepsi toplamak için sadece türkiyede insan çalıştırıyor sovyet dönemi rusyasında değliz ki insanlar sırf işsiz kalmasın diye hizmet işi uyduralım ikeda çalışanlar var sanırım ama tepsi alıyorlar mı bilmiyorum, üstte de yazdığım gibi ikea'da hiç masada bırakmadım koyma yeri ayrılmış ve koyun diyorsa koyuyorum, özel bişey belirtilmeyen yerlerde masada bırakıyorum doğrusu da o.
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 İKEA da hakkaten hayvan gibi tepsi koyma yeri var bizim davarlar gene masada bırakıyo. Zaten ikea gidenlerin %60'ı bildiğin avm gezme gibi gezmeye gelenler bi pazar günü bayrampaşa ikea gitme HATAsında bulundum.Kendimi dışarı zor attıydım
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ya birak ikea da kendimi hamster filan gibi hissediyorum..bakalim labirentin sonunu bulabilecekmiyim diye fiti fiti dolanirken..ama kucuk kalemciklerini araklamayi seviyorum ..kalp kalp..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 "arkada tepsi bırakmak" alakart restoranda değilsen normal bir şey değil kaldı ki alakart restoranda tepsi diye bir şey yok şu fast food restoranlarda arkada tepsi bırakmak insanımızın tembelliğinden ötürü bizde normalleştirildi, fast food işinin doğasında yok 4.5G diye bağlantı yumurtlayan ülkeden beklenen bir hareket elbette bu zincir hamburgercileri bile ayağımıza getirttirdik, dünyada ilk BK McD motorcusu ortaya çıkaran ülkeyiz tembellik etmezsek, normal insan davranışı sergilersek ölürüz çünkü
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 pazar günü her hangi bir avm'ye gitmek hata ya, bir de üstüne bayrampaşa.. prepare for trouble, make it double sdsaf
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ya işte kurulu odalar var ya orda elemanlar oturup resim çekiliyodu hemen bi görevli çağardım ve bana çıkışa giden en kısa yolu göster dedim :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 IKEA insanlar tepsi toplama üşendiği için ISS gibi bir hizmet firmasıyla anlaştı sırf şu tepsi toplama işi için açıldığından beri gidip geldiğim yer (ümraniyedeki mağaza) son 3 senedir tepsi toplayan elemanlar geldi, eskiden sadece paspas ve masa silme işi yapıyrlardı o kadar
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Ne güzel işte istihdam yaratılmış daha ne istiyorsunuz ?
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 e sokaga sicin o zaman, onu da biri gelip toplasin, al sana istihdam. bak hindistan marsa arac gonderdi.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 BabacumMostors said: applev0dka said: dikkat edin de fazla insanlık insanları işinden etmesin. herkes tepsisini yerine koyarsa tepsi toplayacak elemana ihtiyaç duymaz iş veren normalde olması gerekn durum insanların tepsilerini toplaması, IKEA herhalde tepsi toplamak için sadece türkiyede insan çalıştırıyor sovyet dönemi rusyasında değliz ki insanlar sırf işsiz kalmasın diye hizmet işi uyduralım yaa ben yanlısta hatırlıyo olabilirim ama mcdonalds falan ilk geldiğinde trye sanki biz çöpu atıp tepsiyi o raf gibi şeye bırakıyorduk sonradan değişti öküz gibi bırakıp gidiyoruz masada şimdi
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Liebe said: nazilisinden sonra hiç komik değil (td) o nasıl görmedim link pls
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 mc ve bk larda işte gene büyük bi kova var içindekileri atıp tepsiyi üstüne koyduğun. İşsizlik bu sayede düşecek dimi Tr de sırf ondan yapmıyoruz.Ondan sonra bizi nie europe union almıyolar nie biz 3.dünya ülkesiyiz bla bla Emniyet şeridinde trafik olan ülkeyiz emenike
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Flassh said: BabacumMostors said: applev0dka said: dikkat edin de fazla insanlık insanları işinden etmesin. herkes tepsisini yerine koyarsa tepsi toplayacak elemana ihtiyaç duymaz iş veren normalde olması gerekn durum insanların tepsilerini toplaması, IKEA herhalde tepsi toplamak için sadece türkiyede insan çalıştırıyor sovyet dönemi rusyasında değliz ki insanlar sırf işsiz kalmasın diye hizmet işi uyduralım yaa ben yanlısta hatırlıyo olabilirim ama mcdonalds falan ilk geldiğinde trye sanki biz çöpu atıp tepsiyi o raf gibi şeye bırakıyorduk sonradan değişti öküz gibi bırakıp gidiyoruz masada şimdi doğru hatırlıyorsun hatta bir detay daha, eskiden McD çöplerinin kapağında "Teşekkür ederiz" yazıyordu ama yeni yapılan restoranlarında bu ibare yok, eski şubelerde (mesela taksimdeki restoranda yazıyordu en son) yazıyor hâlâ o kadar normalleştirildi ki şu durum artık yazma ihtiyacı bile hissedilmiyor
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 http://farm4.staticflickr.com/3031/2324113210_e8ddc6636e_z.jpg
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 napmış ayıyı mı öldürmüş adam? karşıma çıkmasın o şerefsiz
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mrlee said: http://i.imgur.com/kh3IXLc.jpg Şurda yazar ne anlatmak istemiş ben anlamadım.Yoksa bi tek ben mi anlamadım
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 heryere çöp atalım ki başka insanları iş sahibi yapalım
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 ha evet teşekkür falan diye yazıyordu doğru. avm kültürüyle birlikte bitti hep bunlar
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 bosverin abi, adam forgiver, bisey anlattigina sahit olamadik henuz.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Komodo said: heryere çöp atalım ki başka insanları iş sahibi yapalım olay şu değil. tepsi koyma alanı olan yerde masada bırakana istediğini de. ama eğer gittiğin yerde bu iş için çalışanlar varsa, masada bırakman seni hayvan yapmaz, linç edilmeni haklı cıkartmaz. ikea'da masada bırakan barzoları linç edin orası ayrı.
Auril Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 hepiniz öküzssünüz ahuahuahua BabacumMostors said: hayır bir de bu mantıkla geri dönünüşüm için çöpleri de ayırmamaız lazım nasıl olsa kağıt toplayıcılar ayıklıyor diye ama napıyoruz ayılık yapmıyoruz ve evimizde geri döüştürülebilir veya elektronik atıkları çöplerle bir tutmuyorus değil mi? atıklarımızı ayırırken gösterdiğimiz özeni ve insan duruşunu her yerde sergilemekten bir zartar gelmez çöp olayı gelmiş bahsetmezsem olmaz 2k-2,5k falan insanın çalıştığı kocaman bir kurumdan bahsediyorum. çöpler ayıklanıp atılıyor evet. herkes özen gösteriyor. sonra atıldıığı yere, evet çöpe gidiyorsun hepsini aynı yere atmış dallamalar. sonra çöp arabası gelip hepsini alıp gidiyor ülkemi çok seviyorum ya
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 applev0dka said: Komodo said: heryere çöp atalım ki başka insanları iş sahibi yapalım olay şu değil. tepsi koyma alanı olan yerde masada bırakana istediğini de. ama eğer gittiğin yerde bu iş için çalışanlar varsa, masada bırakman seni hayvan yapmaz, linç edilmeni haklı cıkartmaz. ikea'da masada bırakan barzoları linç edin orası ayrı. Abi sen şimdi bana hem bu iş için çalışan birinin olduğu ama aynı zaman da tepsi koyma yeri olan bi yerde yemek yiyince napıyosun onu yaz hele
Öne çıkan mesajlar