Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 o sırada korkudan çişin kesik kesik akması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 hani sokakta çişin gelir eve yetişiceye kadar kıvranırsın sonra tuvalete girince bir rahatlama gelir aynı öyle duygular yaşatır orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 karsidan ruzgar esip de el ayak olup kacacak yer bulamayinca dusup dibi gormen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 rüzgar karşıdan esmediği sürece sıkıntı yok. ama arkadan eserse off o taşaklara gelen o ferahlıkla 1 litre işerim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 adam mufasa'nın simbayı tanıttığı yerden aşağı işiyor ya. biraz saygı lütfen, sokacak çomağı maymun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 totemic said: hani sokakta çişin gelir eve yetişiceye kadar kıvranırsın sonra tuvalete girince bir rahatlama gelir aynı öyle duygular yaşatır orası. şu tamamen psikolojik. hatta beynimi bu konuda eğitemedim yıllardır ona yanıyorum. hele böyle arabayı park edip, markete uğrayıp, 3 kat merdiven çıkmana rağmen birşey olmaması, tam kapıya anahtarı sokup içeri girecekken altına yapacak seviyeye gelmek falan. bizim ayıbımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 fiziksel değil mi abi? mesaneyle tuvalet birbirlerine uzaklık verisi aktarmıyorlar mı sürekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 beyinde evi görünce atan bi EV switch'i var abi, mahalleye girince gönderiyor sinyali barajları açın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 tamamen fizyolojik aslinda. durunca cisinin geldigini hissediyorsun. kapinin onune bir kosu bandi koyup bunun ustunde yururken kapiyi acamaya calisarak bu sorunun ustunden gelebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 orc dansı da yapabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 https://pbs.twimg.com/media/C5MPRZGWAAA4wrQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 k1nJo said: ne değil? biliyor musun orayı, var mı oranın daha düzgün fotoğrafı? haa google'da aratınca çıktı lan. trolltunga diye bi yermiş. https://res-5.cloudinary.com/simpleview/image/fetch/c_limit,f_jpg,q_64,w_800/https://media.newmindmedia.com/TellUs/image/%3Ffile%3DF10F507C47CCE2C04A03D90D4D8B74675B4E4D5D.jpg%26dh%3D533%26dw%3D800&.jpg gittim ben buraya.norveçte stavanger'e yakın.burda bile türk çıktı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 güzel yermiş ya, ben diğeri gibi yere yakındır falan sandım ama değilmiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 mangal yakmalık yer tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 bende internet kafede tuvalete girme fetişi var(dı), tuvaleti temiz diye devamlı aynı yere giderdik falan wow dota motanın çıkmasının birkaç sene öncesi, electronic artsın altın yılları red alert 2, yuris revenge, emperor battle for dune, alice, undying, renegade, nox hah işte o zamanları internet kafede tecrübe etmiş efsane nesil bilir internet kafede 5 dk sıçma molasının eşsiz rahatlığını edit: pici çıkaralım da karambole gitmeyelim acidiydi diniydi heryerden alingirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 güzelde dimdik yokuş çıkıyosun buraya gelmek için.sırada da bekleyen insanlar olduğu için foto çektirip iniyosun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 _Rave said: gittim ben buraya.norveçte stavanger'e yakın.burda bile türk çıktı karşıma. iseyen turktur kesin diye dusunuyordum tam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 2 dolu dolu thread + 300 sayfa sonra konu taharete geliyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 insan bir öm atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 http://1.1m.yt/tvlei_D.jpg Breaking bad turkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Ya çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 adam alnında 3. havalimanı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 axedice said: Yıldırıma katılıyorum, ofiste herkesin gözü önünde yapmaya çekiniyorsan da biliyorsun dikine kesikler gerekli yatay değil, ılık su işini kolaylaştırır. dikine mi paralel mi hangisi doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar