Feamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 öncelikle goldbären e teşekkürler :) bende konuyu Pic etmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 biyik dot atmış. kritikal damaj execute'a dönüşünce ortalık karışır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 dot atmasına gerek yok greater cancer element zaten bait gelenler gidiyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 konsol oyunu topiklerinde siyaset tartışmalarına yeniden merhaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 mouse'unda gear olmayanlar nasıl belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 bende logitech fırfır mouse var bir salıyorum ferman gibi akıyor sayfalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ad3m astronot olacak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 battlefield 1 diye aratinca cikan ilk resim hahhahah seni vuramayan dusmanin gozu kor olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 XLegolas said: razzRaziel said: http://i.imgur.com/0w3smQl.jpg hehe bu hipsterlardan para emikliyebileceklerini fark etmeden önceydi herhalde 2013 şubat'ta macbook air aldım 11 inch 1999 TL'ye hala taş gibi. yani, aynı şey geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 4 sene sonra hala web browser falan açabildiğin için mi taş gibi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 4 sene sonra hala sessiz sessiz çalıştığı ve ihtiyaçları karşılamaya devam ettiği için. normal notebookların fanı manı gidiyor o sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 2013 şubatta 1999TL "costs less" denebilecek bir fiyat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 apple hiç bir zaman "COSTLESS" olmadı ki. ben de sevmem kendisi ama şu an macbooktan yazıyorum. parasını vereyim de kafamı silkmesin 3-4 sene sonra diye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ben acerlerden memnunum valla tek sorunları hoperlörleri ve touchpadleri. ondan daha eski acerlerim var benim hiç ses çıkarmadan çalışıyor hala. ama hoperlör sesi düşük ve touchpadi gıcık. her markanın kendi sorunları var. fanları en sorunlu olan toshiba. bir sene sonra traktöre dönüyor bazı ürünleri. bunları bildikten sonra daha ucuza da bulursun daha uzun süre çalışabilecek markalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 1999 TL'ye aldığım bir ürünü teklemeden 4 senedir kullanıyorsam her türlü cost less'tir. econ 101'e mi girelim şimdi burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ben de acer laptopları ve notebookları aynı süre kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadan. o yüzden costs less değil. üstelik bir ürün 6 sene gidyor 2000 tl istiyor diğer ürün 4 sene gidiyor 1000tl istiyorsa ikinci ürün hala daha avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 macbook'la acer laptopları mı karşılaştırıyosunuz allah aşkına. yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 kaç sene gittiklerini karşılaştırdık oldukça nesnel ve karşılaştırılabilir bir miktar. onun dışında geriye kalan zaten işletim sistemi tercihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 kaç sene gitmesinden ziyade kullanabilirlik ve verimlilik diye bir şey var. yanımda 1 kg'lik tüy gibi inanılmaz sessiz çalışan istediğim indie oyunları oynayabildiğim her türlü işimi gören, teklemeyen, kapanmayan, bozulmayan bir aletle bir takozu taşımak arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 pic koyun da gülek yauv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 apple'ın f/p övülmesine baya güldüm ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Gitmesinden kastiniz cihazin bir yerden baska bir yere transfer olmasi mi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Bıyık, Bait over time resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 snopyle imax yasiyoruz kardes biz, acer tabi apple'dan iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar