yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ihtiyacım var master için statement of purpose yazdım, grammar ve anlatım bozukluğu açısından kontrol ettirmek istiyorum yarın saat 12.00'ye kadar online application'u tamamlamam gerekiyo başvuruyu şimdi bitirip huzurlu bir uyku çekmek istiyorum var mı kimsecikler? 10 dakika almaz. 500 kelimelik bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 yarın erken kalkar çevirirsin yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 yok göndericem kesin yani oldu bitti ufak tefek makyajlara ihtiyacım var gibi çok which kullanmışım mesela, birkaç uzun cümle var falan hafif tedirgin eden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 o küçük sürprizler(which) için komple okumak gerekiyor hacıt, şansın bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 çok uykum olmasa hallederdim ben erken görsem, boş şans ne diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 gönderdim gitti ya, sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Lectre said: çok uykum olmasa hallederdim ben erken görsem, boş şans ne diyelim :) lol Anelor said: Lectre said: mailde attım küfür etmeden, hoş sinirle mal gibi yazmışım ama olsun ahah Lectre said: Hello dear steam support team, At last week i got banned for doing so much damage on my team mates who were shooting me but not killing at the beginning of the round for 7 days. I can understand this, that was my mistake to kill them because yeah it was a bit rage and u can't tolarate it no matter what, and can't inspect all games cos it'll take ages etc. But today my ban limitation gone and i decided to not rage and play good for better ranks, unfortunately because of my "bad" isp i have lost connection to game and internet. There was an issue about dsl signal and they sent a team now its fixed. Just to be clear when i dced we were a decent team and we were winning the match 8-2 if i remember right, or something like that, when i entered the game back after 1 hour, i saw a devestating warning that i got banned for 7 days agen. And as u guess, i won't be able to play anymore in my life if this issue won't get fixed. The cooldown penalty doesnt reset anytime? lol if u are able to fix this, i demand justice and my cd to be removed. if not, i srsly won't play cs:go agen and for sure u'll lose some money from micro-transactions. I'm not threatening u, im just expressing my feelings. Have a nice day King regards. agen ne abi dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Xeph said: Lectre said: çok uykum olmasa hallederdim ben erken görsem, boş şans ne diyelim :) lol Anelor said: Lectre said: mailde attım küfür etmeden, hoş sinirle mal gibi yazmışım ama olsun ahah Lectre said: Hello dear steam support team, At last week i got banned for doing so much damage on my team mates who were shooting me but not killing at the beginning of the round for 7 days. I can understand this, that was my mistake to kill them because yeah it was a bit rage and u can't tolarate it no matter what, and can't inspect all games cos it'll take ages etc. But today my ban limitation gone and i decided to not rage and play good for better ranks, unfortunately because of my "bad" isp i have lost connection to game and internet. There was an issue about dsl signal and they sent a team now its fixed. Just to be clear when i dced we were a decent team and we were winning the match 8-2 if i remember right, or something like that, when i entered the game back after 1 hour, i saw a devestating warning that i got banned for 7 days agen. And as u guess, i won't be able to play anymore in my life if this issue won't get fixed. The cooldown penalty doesnt reset anytime? lol if u are able to fix this, i demand justice and my cd to be removed. if not, i srsly won't play cs:go agen and for sure u'll lose some money from micro-transactions. I'm not threatening u, im just expressing my feelings. Have a nice day King regards. agen ne abi dfg sinirle 1 dk ayırmadan yazdığım maili stalklayıp, alıntılayıp, tartışma ortamı yaratıyorsunuz, sonra ben neden banlandım diye ona buna yavşıyorsunuz mailden, demiyorum bir şey. hayır forumun üslubu değişmiş olabilir eyvallah lafta sokmak istiyor olabilirsiniz ama gidin önce 2 gram beyin edinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 o alıntıyı öyle rastgele üyeye linkleyecek kadar seni makara yapmış bölüme adamlara falan soracan onu ben seni tanımam görmem ne tartışması çıkaracam ki zaten bir sen rage açmışın öyle sabaha karşı uyku tutmamış heralde ne maili ne banı zaten senden eskiymiş benim üyeliğim 2 gram beyin onlarda yok sende varsa ver işte onlara yazık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 abi çok efsane yerler var king regards gibi ama şimdi kızarsın diye bi şey diyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Lectre ozel ders veriyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 /summon 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 "if not, i srsly won't play cs:go agen and for sure u'll lose some money from micro-transactions. I'm not threatening u, im just expressing my feelings." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 stalklamak, forum üslubu falan da bi komik olmuş tabi fasdasd şundan 2 ay öncesine baksam üşenmeden nelerin var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 en güzel kısmı o king regards kral saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 kiss me agen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Abi adam süper ingilizce bilen biri demiş master demiş lectreciğim yapma etme severiz seni intermediate upper arası ingilizcen ile kasma fazla :D benim de öyle yani fluent olduğumdan demiyorum bırakalım üstadlar halletsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Lectre özel ders veriyorsan ben de ilgilenebilirim bu yeni dil ilgimi çekti ingilizce gibi ama sanki daha sofistike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 BonePART said: en güzel kısmı o king regards kral saygılar AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 güldürmeyin, rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 hçahaççhaahçah lectre'nin mail inanılmaz. alınma sen de amma alıngan çıktın her konuda bi alınıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 yok dayanamıyorum, yazacağım. şunu hep cd-rom kısaltması olarak okuyorum. belki de öyledir, aşinalığım yok cs yada gaming kısaltmalarına. bence mailin kreşendosu burada, en duygulu an. said: i demand justice and my cd to be removed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 cooldown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 çok içten bir mail bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar