Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanalpazar, gold, hizlial(metroelektronik)

miyaw33

Öne çıkan mesajlar

yok direkt

o kayyumlari falan filan birseyleri kurtarmak icin atamiyorlar..sadece can cekistirip isleri biraz da bakin biz elimizden geleni yaptik hihihi demek icin kullaniyorlar..bir nevi tetikci gibi dusunun..

kozalara sunlara bunlara da atadilar..elemanlarin tek isi suclayabilecekleri-paralel yapi vs den belge toplamak bir de esin dostun filan tanidiklari kayyumu olduklari yerlerde bol maasli eleman olarak ise almak..

Sosyal ağlarda paylaş

BORÇ 390 MİLYON LİRA
Öte yandan, şirketin, Ordu’da kamu adına yaptığı trafik denetleme sistemi nedeni ile tahsil edilemeyen 73 milyon lira da mali yapının bozulmasına neden oldu. Yaşanan sıkıntılar nedeni ile 59 Gold Teknoloji Market’inden 22’si kapatıldı. Hatta şirketin kurulduğu Kadıköy'deki Yazıcıoğlu İşhanı’ndaki mağaza da satılığa çıkarıldı. Yine, 2015 Ocak-Kasım döneminde 261 milyon lira ciro elde etmesine karşın anılan dönem 9,3 milyon lira zarar eden hızlıal.com’un satışı için de bir firma ile görüşüldüğü bilgisi dosyada yer aldı. Dosyada yer alan bilgilere göre dört şirketin toplam borcu 390 milyon lira olarak kayıtlara geçti.

demisler gazetede..iste..devletten ihale almis..uhuden bir sebeple devlet-taseron-tetikci artik kimse ustune yatip da paralelsiniz siz hadi gidin diyince 73 trilyon oradan kacmis..her sirket o kadar kacani cikartamaz haliyle..harbiden paralel baglantisi varsa oradan da kapilar kapandigi icin yeteri kadar satis yapamamistir zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Lan online alışveriş sitesi nasıl iflas eder ki? Ne gideri varmış adamların bu kadar

Hayır server masrafını çıkarmıyor diye bir şey olsa anlarım da DH nin preferred satış yeriydi adamlar, sırf oradan baya iş çıkıyordur

kampanyalar filan okadar ucuz nası oluyor sanıyorsunuz bazen reklam için zararına sattığı ürün oluyor elinde kalınca.

zararına satmasa bile çok az karla veriyor bu yüzden hizmet te sorunlar yaşıyor para yok kaynak yok.

bunlar hep son kullanıcı suçu ucuz ucuz alacaz en ucuzunu alacaz kalitelide olsun diyip Hizmet 0 ucuz mal sattırıyorlar firmalara.
Sosyal ağlarda paylaş

kadikoy de tek dukkanken bilirim. o zaman da igrenc bir firmaydi. simdi de oyle. bilgisayar parcacisindan elektronik markete yuzlerce dukkana evrilmelerini gorduk resmen.

hep kazik hep bozuk. cok cektirdiler bana 90 larda.

en son hizlial.com bana bir kazik atmisti. aldigim asus zenbook kullanilmis ve baska isletim sistemi yuklenmis cikti. meger donanimhaberden birisi clouding icin iade etmis. ger verdim. kendi sitelerindeki kullanici yazismalarini editlediler itiraz sansim olmasin diye. resmen bana verdikleri musteri cevabi baska 2 gun sonra girdigimde gordugum baska idi. ustune soylemedikleri kargo sartlari falan eklediler. ben coktan kargolamistim. yetmedi parayi taksitle almissiniz diye taksitle iade ettiler.

hani hep uckagitcilikdi isleri. hic akillanmazdik. napalim ogrenciyiz para yok. 30-40 dolar kar edicem diye hep bunlarin kucagina duserdim 90 larin sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...